De Nederlandse samenleving moest van Wouter Bos miljardensteun aan onze bankenmaffia lenen.
Aegon was en is ook zo’n lid van die maffia-clan en het was daarnaast ook de uitvinder van de Woekerpolis, waarmee ongeveer 12 miljoen Nederlanders schaamteloos werden belazerd en van héél véél geld werden beroofd!
Daarnaast werd elke huiseigenaar door door de bankenmaffia beroofd van een behoorlijk deel van de waarde van diens huis, omdat diezelfde banken ook de huizenmarkt doelbewust op dezelfde schaamteloze wijze hebben laten instorten, als zij dat met de wereldeconomie ook al zo doeltreffend deden.

Nu iedereen er alles aan doet, om die huizenmarkt te redden, weigert o.a. Aegon, de allerslechtste(!) van die maffiaclan, om loyaal mee te werken aan het goede hypotheek-idee van minister Blok.
Vooral Aegon, dat aan de samenleving nog steeds héél véél dank verschuldigd is, maar zo’n dankjewel nog steeds niet over haar glibberige lippen heeft laten komen, voor onze miljarden steun.
De samenleving liet Aegon niet in de steek, terwijl Aegon diezelfde samenleving wèl in de steek laat.
In plaats van Aegon, onder dwang van Wouter Bos, te hulp te schieten, had diezelfde samenleving deze oplichter veel liever afgeschoten!

Please follow and like us:

2 thoughts on “Aegon en Delta Lloyd weigeren de Hypotheek van Blok

  1. Kutbank die Aegon. Net als de rest. Het zijn allemaal Joden die de klanten uitzuigen zodra ze de kans krijgen. En als ze zelf op kosten van de samenleving worden gered een beetje huichelachtig zeggen dat het nu eenmaal een “systeemcrisis” was. En doorgaan zichzelf vette salarissen en bonussen te betalen. De Farizeeers waren beter.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.