Ik ben een beetje boos
Een lekker chagrijnig weblog

Ik ben een beetje boos

Albert Heijn steeds meer GKB

9 december, 2010 . door Guy FawkesDienstverlenen is voor het grootwinkelbedrijf (GKB) een vies woord geworden. We moeten maar gewoon doen wat Appie Heijn denkt wat goed voor Appie Heijn is. Zo is Appie bezig ons “alleen met Pin betalen” door onze strot te duwen. Omdat dat zogenaamd veiliger is… Ja voor hunnie !! maar niet voor mij. Geen geld meer in de Kassa’s, de Roemenen lekker m’n pas skimmen en Appie alle gegevens van jou en mij gratis op een presenteerblaadje. Kunnen ze meteen die misselijke bonuskaart wegdoen. Die ik toch al niet had. Inmiddels sta ik als principiële cashbetaler altijd bij de Kassa met de langste rij. En “last but not least” flikkeren ze de minder rendabele MERKproducten uit de schappen en zetten ze een tweederangs huismerk er voor in de plaats. Janlul merkt het kwaliteitsverschil toch niet denken ze bij Appie. Nou Appie, steek die handel maar in je reet..mij zie je niet meer!


2 Reacties op “Albert Heijn steeds meer GKB”

  1. reactie nummer 1 door: Robbie

    Hoi Ceesisboos Je hebt helemaal gelijk maar wat is in godsnaam GKB.

  2. reactie nummer 2 door: Ceesisboos

    Grote Kut Bedrijven

Reageer

Naam

Mail (nooit gepubliceerd)

Website

[+] Zaazu Emoticons Zaazu.com
Secured by Ultimate Blog Security