DE PVV mag geen meldpunt op internet hebben om misstanden begaan door Oost Europese mede Europeanen aan de kaak te stellen.
Maar je mag wel de misstanden binnen de katholieke kerk aan de kaak stellen op internet of misstanden binnen de zorg of mensen met een wietplantage er bij lappen.
Er bestaat zoiets als misdaad anoniem daar kun je natuurlijk de misstanden van deze Oost-Europese mede Europeanen melden maar dan weet je zeker dat er niets gebeurd. De korpsbeheerders, dit zijn de burgemeesters, zullen de politiecommissarissen van hun gemeente verbieden er wat mee te doen.

Kijk maar naar de VVD burgemeester van Opmeer die een oproep heeft gedaan aan al zijn mede ambtgenoten om de internetsite van de PVV af te keuren. Misschien is dit wel een van de redenen van de PVV om deze site het licht te laten zien. Als we hier een echte rechtstaat hadden dan zou zo’n site niet eens een bestaansrecht hebben meneer de burgemeester en dan hoefde u die oproep niet te doen.Doe gewoon uw werk.
Dan zou links niets te zeuren hebben en dan zouden de Europarlementariërs het werk kunnen gaan doen waar voor ze veel te veel voor betaald krijgen. Wanneer worden we nu eindelijk eens wakker in dit land, dat steeds meer echte Nederlanders de rug toe keren en emigreren. Nog even en dan wonen hier alleen nog maar Agmheds, Fatima’s, Hoesseins en Ali’s en zijn Jan, Greetje, Piet en Marjan hun geboorte land dat na de oorlog is opgebouwd door hun ouders ontvlucht.

Please follow and like us:

10 thoughts on “Als we hier een echte rechtstaat hadden dan zou zo’n site van Wilders niet eens nodig zijn

 1. Lekker verbergen ! dat gebeurt de laatste jaren continu in ons Nederlandje.Meldingen van overlast en criminaliteit in de vorm van skimmen,inbraken,overvallen,berovingen bij politie en instanties. Prachtig! Zolang we er maar zelf geen last van hebben maakt het niet uit.Het enorme leed waar mensen vaak hun hele leven mee geconfronteerd worden zien we liever niet want daar kunnen we niets mee! Een meldpunt om de veroorzakers(gedeeltelijk zichtbaar te maken) hoort niet bij ons!!! Men vergeet falen liever ,want het zou eens centjes kunnen gaan kosten in de handel met het buitenland! Wat voor motieven de PVV ook heeft , alleen als we de realiteit van alledag onder ogen zien, maken we diezefde PVV overbodig !!

 2. #4, strafbaar is dit niet, daar is trouwens de EC ook wel uit. Laakbaar is echter dat bijvoorbeeld Rutte het verrekt er ook maar een woord van kritiek op te uiten. Voor de rest van de wereld betekent dit effectief dat Rutte volledig achter die website staat.
  Voor mij eigenlijk ook.
  Met een fractie van de energie waarmee Rutte de Kamer voorhield er niet zo’n heisa om te maken, en zelf niet op alle PVVslakken zout te willen leggen, had hij er eenvoudig zijn afkeuring over kunnen uitspreken.

 3. Gelukkig hebben we hier een rechtsstaat, en geen rechtstaat. Daardoor is zo’n website niet alleen niet nodig, maar ook ongewenst en mogelijk strafbaar.

 4. Leuk omgedraaid. We hebben hier een rechtsstaat en Wilders probeert die van alle kanten, van ordediensten tot en met de Hoge Raad, om zeep te helpen.
  Misstanden veroorzaakt door wie dan ook: u gaat gewoon naar de politie. Daar heeft u niet een xenofobe intermediair voor nodig.

  Ik had overigens verwacht dat na de Suri’s, Antillianen en moslims de Maori’s aan de beurt zouden zijn. Of zijn die al uitgeroeid?

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.