Van Rompuy en Ashton geven over 2 jaar de pijp aan Maarten. EU President (wat een walgelijk woord Eu president) en EU Buitenlandchef Ashton stoppen aan het eind van hun termijn eind 2014 met hun werk voor de EU. Pff, wat een opluchting ondanks dat ze nog enorm veel schade in die 1 ½ jaar kunnen aanrichten. Natuurlijk zien zij dat de Europese Unie een grote mislukking is en verlaten zij het zinkende schip Europa voor dat zij mee verdrinken. Het is te hopen dat nog meer z.g. Europese zakkenvullers de pijp aan Maarten geven en er niemand zal opstaan om die vet betaalde banen over te nemen. Dan bloedt Europa misschien een snelle en rustige dood. Die van Rompuy en Ashton laten natuurlijk wel een gigantische puinhoop achter waar voor ze eigenlijk aangepakt moeten worden. Het cachot in of al hun aardse goederen en geld afpakken. En natuurlijk geen pensioen of wachtgeld.
Dit moet natuurlijk voor alle Europese ministers gelden. Kijk wat ze nu weer geflikt hebben. De kleine spaarder in Cyprus wordt voor bijna 7% van zijn zuur verdiende spaarcentjes beroofd. Je zal 10.000,- euro op de bank hebben staan dan ben je gewoon bijna 700,- euro kwijt. En waarom? Omdat de politici van Cyprus en de Europese Unie er een gigantische puinhoop van hebben gemaakt. Misschien moeten wij allemaal, voor het te laat is, ons geld van de banken halen. Nu kan het nog. In Italie en Spanje gebeurt dit al en vele landen zullen volgen. De zakkenvullers van Europa zoals van Rompuy, Ashton, Barosso maar ook Dijsselbloem, van Balen, Nelie Kroes en vele anderen zullen op de blaren moeten zitten als binnen kort Europa ploft. En ik ben van mening dat dit niet snel genoeg kan gebeuren. Leve Nederland en weg met Europa.

Please follow and like us:

2 thoughts on “Asthon en van Rompuy verlaten het zinkende schip

  1. Natuurlijk is het niet eerlijk dat spaarders in cyprus moeten opdraaien voor de fouten van hun elite maar wie moet het dan betalen? De overige belastingbetalers in Europa? Het is hard maar cyprioten beseffen nu misschien dat ze leiders moeten kiezen die niet zulke onverantwoorde risico’s nemen. Ik vermoed dat men flink afgestraft zal worden tenzij men natuurlijk weer de zwarte piet bij Europa weet te leggen. Europa heeft hier geen schuld aan: laat de Cypriotische elite maar eens flink bloeden. Het is natuurlijk een gevaarlijk precedent want iedereen beseft dat dit buiten Cyprus wellicht ook kan gebeuren. Een alternatief is er ook niet: onze minister van financien heeft binnen de vele onmogelijkheden de minst slechte oplossing gekozen naar mijn mening.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.