Medewerkers Sociale Werkplaats hebben het zwaar

Ik ben heel erg boos .. en verdrietig dat de …. heren, de mensen van de SW paken de mensen die daar werken.
Die werken daar niet zomaar heh!!
Ondanks ik boos ben kan ik alleen maar vertelen hoe ik me voel .. en hoe ik er tegen oversta het is belachelijk .. wat ze doen ze gooie mij leven voor 9 uurtjes werk wat ik de bij SW doe overhoop!!
waar moet ik heen ?
wat moet ik doen ?
is er iemand die naar me luisterd? nee de hoge heren van … en van SW weten het beter ik word gedetacheerd niks om blij mee te zijn. In het algemeen bekent het dat je dan van het kasje naar de muur word gestuurt!!
ik ben bang!! voor wat nog veder komen gaat ik zou graag wat doen Zeker hun laten weten daar dat ze niet goed bezich zijn. Dat kan ik niet alleen .. ik weet eerlijk gezegt ook niet of strafbaar is wat ik doe?
meschien heb ik wel helle grote fout gemaakt met wat ik hier schrijf ..
weet u dit is mijn gevoel en boosheid dat moet er uit ……….
ze kunnen toch zo maar mensen met een beperking niet weg trapen zijn wij min ??
neeeeeeee we zijn mensen met gevoel!!
er gaat altijd zo veel geld naar buiten land daar moeten ze eens mee stoppen en de mensen hier in nederland er mee helpen heb zelf gedacht om me hellemaal af te laten keuren door dit helle gedoe weet u wat er dan gebeurt dan ga ik er met me geld nog veder op achter uit en kan ik aan boomstam gaan knagen te gek voor woorden ik moet me als slaafje laten behandelen

gr v petra
sorry ik moest me boosheid toch veder kwijt

Please follow and like us:

3 thoughts on “Bij de Wettelijke Sociale Werkplaatsen gaat de overheid zwaar bezuinigen.
Petra vertelt wat zij daar van vindt.

 1. Helemaal mee eens hoor, Petra.
  Er is echter ook nog een andere kant aan dit ware verhaal. De overheid probeert ook steeds om gehandicapte mensen in het bedrijfsleven te integreren. Dat deed- en doet de Sociale Werkvoorziening trouwens al zo lang, als ze bestaat. Daarnaast creëert zij ook aangepaste projecten. Onderhoud van de groenvoorziening is daar een voorbeeld van.
  Voor degenen, die er in slagen om daar te integreren, betekent het dat ze volwaardig meetellen: dat heeft ook pluspunten.
  Daarnaast zien we ook, dat instellingen nieuwe initiatieven ontplooien.
  In Leidsche Rijn (Utrecht) heb je bijvoorbeeld Brazzerie Abrona – http://www.brazzerieabrona.nl – een groot, oergezellig restaurant, gevestigd in een prachtige, monumentale boerderij, waar bijna iedereen gehandicapt is. Iedereen die daar gaat werken, krijgt ook een functie waar hij of zij goed in is.
  Het werkplezier straalt daar van de mensen af.Ze vertroetelen daar ook hun gasten.
  Dit is zomaar een willekeurig voorbeeld, van een vernieuwende aanpak voor gehandicapte mensen.
  En voor de klant: lekker eten, tegen een redelijke prijs en met fantastische bediening!!!

 2. er moet bezuinigd woorden … hum ??? ken je de harnaspolder in delft?? dat is nieuwe woonwijk die ze aan bouwen zijn……. aan einde van de harnaspolder staat heel mooie nieuw gebouw!! wat kost dat????? heeeeeeel veeeeeeeeel en weet je dat gebouw is Sociale Werkplaatsen voor de mensen die er niet uit getrapt woorden .. en dan al die anddre …………. maar niet te vergeten die geld krijgen van nederland …. belachelijk .. hun knip is goed gevuld en wij nederlanders met beperking / zonder beperking
  zijn de klos!!
  zou het kabinet tot inkeer komen ????
  dan moet dat heeeeeeeeeel snel gebeuren!!
  laat ik nu maar even gaan stoppen anders ga ik echt helle lelijke dingen zegen
  ik ben gevoelig mens , maar ik kan ook medogeloos zijn …….. keihard dus!! bah wat een …… wereld!!!

 3. Ik begrijp je volkomen maar ik begrijp ook van het Kabinet dat er bneziunigd moet worden.
  Maar je hebt natuurlijk een punt.
  Laten ze eerst het eigen volk helpen en als er dan wat over is kunnen we wel Sinterklaas spelen en andere misdeelden met geld helpen dat toch niet terecht komt.
  Kortom sociale werkplaatsen met subsidie open laten en al die zg zielige economische vluchtelingen bij de “gesloten” grensen opvangen en terug sturen naar het land van waar ze vandaan komen, geen subsidie meer voor de bouw van moskeeen, geen geld meer voor de super luie Grieken, Portugesen en Ieren, weg met de bodemloze
  put die ontwikkelings hulp heet waar het geld alleen maar in de zakken van corrupte polotici verdwijnt en nog veel meer van dat soort idiote zaken.
  Petra ik hoop voor jou en je lotgenoten dat het Kabinet tot inkeer komt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.