De criminelen die de EUSSR besturen hebben weer toegeslagen.
Wederom gaat een miljard Euro van onze spaar-, belasting- en pensioen geld naar het meest asociale lid van de EUSSR, Griekenland.
Dan kunnen zij weer 3 jaar op hun luie reet zitten en gaan potverteren.
Rutte en de Jager voor op roepen net als de criminelen zoals Barosso, van Rompuy en consorten dat we een prachtig akkoord hebben gesloten en dat de Euro en Europa gered zijn.
Wedden dat we over 2 a 3 jaar (of nog eerder) weer onze knip moeten trekken om de Grieken voor de zoveelste keer te redden en dat we ons geld dat we nu hebben gekiept kwijt zijn.
Een referendum dat bindend is moet er worden uitgeschreven net als in Zwitserland waar het fantastisch gaat. Waar ze geen last hebben van luie Grieken, criminele, Italianen, corrupte Roemenen, Polen en Bulgaren.
En ook niet van zakken vullende Barosso’s en van Rompuy’s.
Rutte wees een kerel en laat je ballen zien door een veto uit te spreken over dit schandalige akkoord.

Please follow and like us:

13 thoughts on “Dag pensioen! Met dank aan de Europese Unie

 1. Baliganger, zoals je ziet is er slechts een hele kleine groep, die de ware feiten weet en aantoont! Onwetendheid en ignorantie maakt dat wij met z’n allen de afgrond in stuiteren (m.u.v. de graairatten die het zinkende schip dan al lang hebben verlaten!)

 2. Happy2012 En denk jij dat de Eurofielen dat wél zijn dan? Die proberen constant het dictatoriale graaibeleid van de EU-bestuurders onder het tapijt ter vegen! En de dombo’s trappen er weer in! lees dit maar eens (en dit is lechts het topje van de ijsberg:

  -Nederland kan terroristen niet uitzetten door EU-regels.

  -Europese politici hebben bewust de aard en de omvang van de Oost-Europese misdaad toegedekt in de aanloop naar de toetreding van Oost-Europese landen tot de Europese Unie (EU). Dit zegt de Utrechtse criminoloog Dina Siegel (49) deze week in weekblad Elsevier.
  Het aantal door Oost-Europeanen in Nederland gepleegde misdrijven groeit snel. Het gaat in veel gevallen om ‘mobiele bendes’ die korte tijd in Nederland verblijven, op verschillende plekken toeslaan, en weer terugkeren naar hun land van herkomst. De bendes worden aangestuurd door Oost-Europese en Russische misdaadsyndicaten.

  -De Europese Commissie zal een strafprocedure tegen Nederland beginnen als minister Henk Kamp (VVD, Sociale Zaken) niet afziet van zijn strengere regels voor arbeidsmigratie.

  -Aantal Wajongers en uitkeringstrekkers stijgt opnieuw
  Uit onderzoek van het Centraal Planbureau bleek vorig jaar dat jongeren die geen aanspraak meer maken op een bijstandsuitkering, door gemeenten de Wajong worden ingeloodst. Voor gemeenten was dat financieel aantrekkelijker omdat ze overschotten bij bijstandstuitkeringen zelf mochten houden.

  -Ministers en staatssecretarissen hebben in 2011 gezamenlijk voor ruim 1,5 miljoen euro aan onkosten gedeclareerd. Dat blijkt woensdag uit onderzoek van RTL Nieuws.

  http://www.hyves.nl/profilemanage/add/tips/?name=Reislust+van+Europarlementari%C3%ABrs+komt+de+belastingbetaler+duur+te+staan;&text=http://ejbron.wordpress.com

 3. Burger de pineut door afboeking Griekse schuld!!

  Naast de banken, heeft Griekenland maar één andere grote geldschieter. Als iemand nog verlies moet nemen op Griekse staatsobligaties, en dat is dus al zeker, dan zijn dat de Europese belastingbetalers. Zij leenden al 110 miljard euro uit en staan op het punt om nog eens 130 miljard euro aan de Grieken te lenen.

  De financiële sector is gered, en Griekenland kan nog even door. Maar als met de afschrijving van ruim 50 procent een precedent is gecreëerd, stevenen Nederland het IMF en Europese landen af op een verlies van pak ‘m beet 120 miljard euro!!.

  http://www.elsevier.nl/web/Opinie/Commentaren/332880/Burger-de-pineut-door-afboeking-Griekse-schuld.htm

 4. Het gaat ook werkelijk nergens over met die foto van Barosso, want die beslist namelijk niks.

  Die doet slechts voorstellen.
  En die kunnen door het ge-ko-zen parlement aangenomen of verworpen worden.

  Nederland is ontzettend slecht op de hoogte van de werking van de EU.
  Echt diepdroef.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.