Lekker wegblijven al Haddad

De Palastijnse haatsjeik Haltham al Haddad mag natuurlijk nooit naar Nederland komen om zijn onzalige en extreme ideeën te ventileren op een symposium van de VU.
Dit varken noemt Joden apen, varkens en vijanden van God.
Het bestuur van de VU ziet hier geen reden in om deze vijand van God niet uit te nodigen voor een academisch debat.
Ik denk dat dit varken zelf is wat hij over anderen roept.
De fractie’s van VVD, PVV, CU, SGP en CDA, roepen minister Opstelten op om deze verschrikkelijke haatzaaier de toegang tot Nederland te ontzeggen. En dat is natuurlijk terecht. Jammer dat partijen als D66, PvdA, Groenlinks, SP en PvD niets van zich laten horen.
Je zou zeggen dat bijvoorbeeld Job Cohen het toch niet leuk zal vinden dat hij aap, varken en een vijand van God wordt genoemd.
Maar ja dit zijn de schijtlijster partijen van Nederland die alleen maar de makkelijk weg durven gaan: “De weg van de minste weerstand”. En deze linkse jongens moeten straks, God verhoede het, onder leiding van Emiel Roemer het land gaan regeren. Maar nu dwaal ik af, want het verstand van het Nederlandse volk zal zege vieren op dit gebied zullen we maar hopen.
Dit varken, die in Engeland woont en werkt mag natuurlijk nooit toegelaten worden in ons veel te tolerant land.
Hoe is het mogelijk dat een bestuur van de Vrije Universiteit van Amsterdam dit z.g. academisch debat met zo’n aap wil.
Deze vijand van God schoffeert Joden, Christenen en de hele Westerse Wereld en nu moeten wij in Nederland verwachten dat wij begrip hebben voor het besluit van de VU in Amsterdam.
Daar om roep ik het bestuur van de Vrije Universiteit van Amsterdam op, laat niet toe dat dit debat met deze asociale haatsjeik er komt. Laat niet toe dat hij zijn radicale, extremistische en asociale ideeën in ons land ventileert.

Deze man mag Nederland niet in

  • Natuurlijk wel we hebben toch vrijheid van meningsuiting (0%, 0 Stemmen)
  • Nee, liever niet (0%, 0 Stemmen)

Total Voters: 0

Loading ... Loading ...

Please follow and like us:

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.