Nou, daar gaan we weer, Weekers is 100 miljoen kwijt, biologen laten 3 mensen sterven aan virus, sociale dienst kan 1 miljard niet verantwoorden, dit gebeurt in Nederland elke dag opnieuw: klassenjustitie, vriendjespolitiek en struisvogelgedrag. geen enkel gezag dragend persoon is meer verantwoordelijk, die wordt nl verlegd naar de belastingbetaler, de altijd traceerbare volidioot die ook blijft stemmen op partijen die het slechtste met, hem voorhebben. waarschijnlijk is dit land in het bezit van de meest ignorante bevolking ever!! daarom moest ons onderwijs systeem 30 jaar geleden op de schop, geen lts of hbs meer ,lekker mammoeten , afvlakken van kennis, geen nationale trots , schaamtegevoel t.o.v. 3de wereld etc.. Er is niets meer wat ons verbindt, en dat is precies wat onze regerende elite wil , staatsbedrijven privatiseren, wetgeving overdragen aan Europees parlement, en alleen nog maar verantwoordelijk zijn voor belasting inning! Die George Orwell lag er met zijn boek 1984 , big brother is watching you, niet ver naast!! Dit Nederland is een heel eng land geworden. peace

Please follow and like us:

1 reactie op “Dit Nederland is een heel eng land geworden.

 1. Goede inzending, Rob.
  Wat ik hier nog in mis, dat is het structurele verwijt naar de premiebetalers, dat zij(!) de gezondheidszorg onbetaalbaar maken.
  Gisteren maakte De Telegraaf bekend, dat onze ziekenhuizen jaarlijks voor € 4 miljard frauderen!
  Nu is het al direct duidelijk, waarom de gezondheidszorg onbetaalbaar wordt en wie daar verantwoordelijk voor zijn.
  Onze volksvertegenwoordigers werden tot dusverre afgeleid door dat schadepostje van slechts € 100 miljoen voor wat Roemenen, terwijl de ziekenhuizen nog steeds geen strobreed in de weg wordt gelegd en de verzekeraars alles van de witten jassen “slikken” en de premiebetalers wèl op “punten en komma’s” controleren.
  m vr gr.
  Joop

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.