De bodemloze put

Peperdure dienstreisjes Ondanks de forse economische tegenspoed denkt het Europees Parlement dat het allemaal niet op kan. De Europarlementariërs gaven bakken met geld uit tijdens de vele dienstreizen over de hele wereld, zo blijkt uit het begrotingscontrolerapport 2010.

Europarlementariër voor de PVV Lucas Hartong is laaiend over de peperdure dienstreisjes.
Op een reis van een grote delegatie in november naar Kinshasa in Congo werd 1.025.530,00 euro uitgegeven. Koploper als duurste reis per hoofd was een tripje van vier parlementariërs naar het Argentijnse Buenos Aires in maart. Per deelnemend parlementslid kostte dat liefst 5259,00 euro per dag.
Europarlementariërs Lucas Hartong (PVV), lid van de begrotingscontrole commissie in het EP, is laaiend over de geldverspilling. Ik weet niet in welk hotel ze hebben gezeten en wat ze op tafel voorgeschoteld kregen, maar dat is een heel dure Argentijnse steak.
(tot zo ver overgenomen uit de Telegraaf)
Kijk en hier wordt ik niet alleen verschrikkelijk boos over maar ook nog eens verschrikkelijk verdrietig.
Deze mensen horen opgesloten te worden en moeten alles terug betalen.
En wat is het toch verschrikkelijk jammer dat we in Europa zitten.
Dat had nooit gemogen.

Van deze mensen kunnen we helemaal niets goeds meer verwachten.

 • Opzoutuhhh met die zooi (100%, 12 Stemmen)
 • Onzin, het Europees parlement is heel belangrijk voor onze toekomst (0%, 0 Stemmen)

Total Voters: 12

Loading ... Loading ...

Please follow and like us:

3 thoughts on “Europarlementaire Graaiers

 1. hou het maar in van het salaris, ze krijgen volgens mij al een gigantische
  dus dat kan er heust wel af
  (en als het meer is dan hun jaarsalaris ontsla ze dan gewoon)

 2. Fors salaris voor bijna kwart van de EU-ambtenaren
  De Europese denktank Open Europe berekende onlangs dat 17.500 Europese ambtenaren in Brussel meer dan 6.500 euro per maand verdienen. De Europese Commissie is nu van plan het loon van alle 44.000 ambtenaren per 1 januari te verhogen met 1,7 procent.
  Ruim tienduizend EU-ambtenaren verdienen per maand meer dan tienduizend euro. Dat blijkt uit documenten waar de Duitse Europarlementariër Inge Gräßle (CDU) de hand op heeft weten te leggen.
  Brussel telt bijna vijftigduizend ambtenaren.
  Zo’n tweeduizend Nederlandse EU-functionarissen zijn in België en Nederland vrijgesteld van belasting op hun salaris op grond van Europese regelgeving. Zij moeten wel belasting betalen over spaargeld en effecten in beide landen.

 3. En dan zullen we het nog maar niet hebben over de parlementariërs die zich melden om de dagvergoeding te beuren en vervolgens weer te vertrekken.
  Er heeft hier ook ooit een Duits filmpje gestaan van een actualiteitenprogramma die die mensen betrapte. O wat liepen ze hard weg en sprongen in de lift. Met hun koffers in de hand.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.