Omdat Italië de schuldenval werd ingedreven en Berlusconi uit alle macht werd verjaagd en afgezet, kan de Europese dictatuurregering Italië nu dwingen om, tegen de nationale belangen in, de Afrikaanse veroveraars zonder verzet het land binnen te laten. Dat is de wil van Brussel en deze wordt door het “Europese hof van de mensenrechten” aan Italië bevolen:

Lees hier het artikel:

 

Please follow and like us:

3 thoughts on “Europese Gerechtshof dwingt het Italiaanse volk om Afrikaanse veroveraars het land binnen te laten

  1. Baliganger, dit is nu een van de voorbeelden van de dictatuur die wij al jaren lang en op allerlei gebieden meemaken, zonder enig recht van inspraak! De vet gesubsidieerde organisaties (Jeugdzorg enz.) hebben hier een monopolie-positie, waar de burger geen enkele justificatie heeft! Dit is exact wat er is gebeurd met ingrijpende en vernietigende beslissingen, zoals de EU, de Euro, Massa-immigratie, steun aan alle landen ten koste van ons eigen land, invoering van een peperduur zorgstelsel om de particuliere kapitalistische maatschappijen te spekken, aanstelling van duizenden vetbetaalde EU-ambtenaren, inclusief het toekennen van miljoenen bonussen en wachtgelden, het openstellen van onze grenzen, subsidiëren van zinloze culturele projecten, enz. enz
    Het gaat hier om honderden miljarden, die wij moeten ophoesten, maar waarover het volk geen enkele inspraak heeft gehad!!! En de kudde laat zich zonder een greintje van verzet passief naar de slachtbank leiden!

  2. Ik word van dit soort zaken zo moe.
    De EUSSR zorgt er voor dat we zo langzamerhand allemaal over ons heen laten komen wat die imbicielen daar in Brussel beslissen.
    We zijn murw geslagen door die hufters en we laten het allemaal over onze kant gaan.
    En toch komt de volksopstand dichter bij.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.