Geen bindend referendum dan maar een volksopstand.
Een volksopstand om de volksvertegenwoordigers, mensen die gekozen zijn om het volk te vertegenwoordigen, er als ze dat al niet zijn, van te overtuigen dat we onze zelfstandigheid terug willen, dat wij zelf willen beslissen wat goed voor ons is, daar hebben we Merkel, van Rompuy, Barrosso of Sarkozy niet voor nodig.
We moeten ons niet de les laten lezen door de Grieken en Spanjaarden of de Ieren en Portugezen, en al helemaal niet door een stel corrupte Polen, Roemenen of Hongaren.
En die zg volksvertegenwoordigers moeten niet aan komen met, “het is nog nooit zo lang vrede geweest in Europa sinds de EU bestaat” want dat is niet waar. Kijk maar naar Noord-Ierland, het voormalig Joegoslavië en de hele Balkan.
Gelul dus.
Waar ze ook mee aan komen is dat we er allemaal beter van zijn geworden.
Wat een stom geklets van die lui.
Kijk om je heen het hele land verkeert in een crisis, de pensioenen gaan naar beneden, honderden bedrijven gaan failliet en duizenden mensen per dag komen in de WW terecht en bij de introductie van de Euro ons vermogen 20% minder waard geworden.
Verdulleme (ik mag van sommige mensen geen Godverdomme meer zeggen vandaar “ Verdulleme“maar ik bedoel natuurlijk Godverdomme) wat gaat het goed met Nederland en de Nederlanders.
We steunen de Grieken met miljarden en onze eigen zieken, bejaarden, gepensioneerden, kleuters, muziekkanten, kunstenaars, toneelspelers, bijstandsmoeders, werkelozen, studenten en scholieren kunnen we niet eens verzorgen.
Ja wie kunnen we eigenlijk wel verzorgen.
Ik weet het, Grieken, Polen, Roemenen, Hongaren, Spanjaarden, Portugezen, Italianen, Ieren, Esten, Kroaten, Afghanen, Oostenrijkers, Belgen,Economische vluchtelingen, Asielzoekers, Congolezen, Indonesiërs, Srilakanen, Indiërs. Nepalezen, etcetera,etcetera,etcetra.
Jezus mina wat zijn we gek, knetter gek in dit land en door wat een debielen wordt dit land geleid.
Er is inderdaad maar een manier om onze stem te laten horen en dat is het eisen van een bindend referendum net als in Zwitserland dat nauwelijks criminaliteit kent, geen last heeft van economische vluchtelingen en asielzoekers, een fantastisch ondernemers klimaat kent en niet gehinderd wordt door een bemoeizuchtig Europarlement.
Echte Nederlanders sta op tegen de Haagse witte boorden criminelen en eis een bindend referendum.

Onze volksvertegenwoordigers zijn landverraders.

  • Daar begint het wel een beetje op te lijken (91%, 21 Stemmen)
  • Nee, ze doen het beste voor Nederland (9%, 2 Stemmen)

Total Voters: 23

Loading ... Loading ...

Please follow and like us:

7 thoughts on “Geen bindend referendum dan inderdaad maar een volksopstand.

  1. Ik ook tegen bruin alleen de kleur al een echte strontkleur
    Doe mij maar snel een volksopstand.
    Volk sta op hoogste tijd en aan de wielen er is veel op te ruimen niet alleen sneeuw maar ook andere bruine vuiligheid wat de gemeente niet opgehaald heeft tot heden

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.