Een gezin uit de Tilburgse wijk Het Zand wordt door Marokkaans tuig weggepest.
Dit is een bericht uit de krant van zaterdag, Ik heb nog nooit gelezen dat er gezinnen werden weggepest door Hollands tuig.
Maar ik lees dit wel over het Marokkaans tuig die dit in het hele land doen.
Gouda, Amsterdam, Tilburg, Rotterdam, Utrecht, noem maar op het gebeurt over al door deze ellendelingen.
Ik ben geen PVV stemmer en zal dat ook nooit worden maar een ding staat voor mij vast,ik sta achter het standpunt van de PVV die stelt dat dit soort hufters terug gestuurd moet worden naar het land van herkomst.

Dit zijn hufters, tuig, ik heb er geen andere woorden voor.
UItzetten naar hun vaderland waar ze van harte welkom zijn want ze hebben allemaal een Marokkaans paspoort dus er zijn geen problemen om dit te doen.
Van mij mogen ze allemaal een gratis ticket enkele reis hun land krijgen, we nemen dit tuig hun Nederlands paspoort en hun uitkering af en dat is niet erg want dan houden ze nog hun Marokkaans paspoort over en dan nooit meer toe laten in Nederland.
Ook niet voor familiebezoek of iets anders.
Ik hoop dat diegene die dit te ver vinden gaan zelf hier eens mee te maken krijgen dan zullen deze zogenaamde tollerante Nederlanders in eens 100% van mening veranderen.
Ik roep de Nederlandse overheden en het parlement op om nu eindelijk eens t.o.v. dit gajes hun tanden te laten zien want de volgende keer is een van jullie aan de beurt

Wat moet er met deze klieren gedaan worden?

 • Enkeltje Marokko (89%, 16 Stemmen)
 • Kopje thee met Paps en Mans drinken (11%, 2 Stemmen)

Total Voters: 18

Loading ... Loading ...
Please follow and like us:

20 thoughts on “Gratis ticket naar hun vaderland voor dat Marokkaans tuig uit Tilburg

 1. Marokaans tuig moet het land uitgesodemieterd worden. Paspoort gewoon afnemen. Ze hebben nog een marokaans paspoort dus ze zijn niet ontheemd.
  Ben klaar met die verknipte psychopatische varkenskoppen.

 2. Ben je het in Tilburg-West ook zo beu, dat getreiter door vooral marokaanse jeugd?
  Kom even hier kijken dan:
  westerparkopschonen.hyves.nl

 3. 17 Zoals je weet heeft dit tuig altijd een dubbele nationaliteit. Dus ze houden hun eigen nationaliteiy en raken de Nederlandse kwijt.
  Easy as that!

 4. @15 Op zich is het al flauwekul om mensen met een Nederlandse nationaliteit te willen terug sturen.. want waar moeten ze heen, zeker als ze hier geboren zijn dan hebben ze geen sterke banden met het land waar de familie oorspronkelijk vandaan komt.

  Populistische kletskoek.

 5. Ik begrijp niet waarom de TS een gratis ticket wil verstrekken. Laat de daders die toch zelf betalen, zij zijn immers de reden van terug zenden?

 6. Mom boven buren zijn Hollanders en die kunnen helaas ook niet normaal conform de maatstaven die we in Nederland hebben. Overigens vindt ik Nederland en de politieke houding te voorzichtig richting deze bevolkingagroep, snap niet echt waarom? Ik ben ook hier geboren maar zit op het rechte pad en zorg niet voor negatieve beeldvorming voor mijn gemeenschap. Wanneer stoppen we met het specificeren van bevolkings groepen en treedt de overheid samen met de politie tegen overtreders van de regels in samenleving? Wat is hier zo moeilijk aan?

 7. Ja ze kunnen gerust worden teruggestuurd maar dan moeten ze ook maar zelf de reiskosten betalen hou die dus eerst van hun uitkering af als ze die hebben.
  En niet meer terug in ons land daar ben ik het wel mee eens maar dan moet er wel reden voor zijn stel dus een wet op of iets dergelijks als dit gebeurd dan gaat dat ook gebeuren en dan ook handhaven niet dat men dan ook nog eens in verzet kan komen fout wegwezen

 8. Er is zijn genoeg problemen en dat dan hier slecht ingeburgerde allochtonen hun landgenoten beschermen met hele verhalen doet daar niks aan af.
  Nederland is van de Nederlanders en van de goed ingeburgerde allochtoon. Andere mensen moeten niks te vertellen hebben hier en na 1 zwaar misdrijf het land worden uitgezet. En/of een straf die ze in hun eigen land ook hadden moeten krijgen. Easy as that. Niet mee eens. Daag daar is de deur

 9. Maak van ‘Marokkanenprobleem’ geen zelfversterkende spiraal
  http://www.republiekallochtonie.nl/maak-van-mar

  Over journalisten

  “De ene na de andere journalist van kranten en tv-rubrieken hing aan de telefoon. Hoe zat dat met dat hoge percentage voor Marokkanen? Elke poging van mij om het gesprek om te buigen naar het diverse beeld dat we schetsen valt dood.”

  “Een ander probleem is dat de journalisten die mij bellen heel makkelijk dingen voor waar aan lijken te nemen. ‘Criminaliteit van allochtonen mocht tot voor kort in Nederland niet worden onderzocht’, is zo’n stelling die erin gaat als zoete koek.”

  Over allochtone verdachten
  “ Natuurlijk zijn er hardnekkige problemen, maar alle oververtegenwoordiging ten spijt gaat het landelijk gezien om een probleem van overzichtelijke schaal.. Uit recente landelijke gegevens van het CBS en justitie blijkt dat waar 1,6 procent van de autochtone mannen bij de politie geregistreerd is als verdachte, dit geldt dat voor 4,9 procent van de niet-westerse allochtone mannen.”

  “Ook blijkt dat criminele betrokkenheid zeer sterk is gebonden aan leeftijd. Heel veel jongens met een Marokkaanse achtergrond settelen zich uiteindelijk en verlaten dan het criminele pad.”

  Over politiecijfers

  “Ja, politiecijfers van verschillende migrantengroepen zijn hoog, maar de verdeling zal eerder minder scheef dan schever zijn. De politie zal eerder meer dan minder op allochtonen letten. Er is dan ook sprake van een vicieuze cirkel: hoe meer de politie zich richt op probleemgroepen, des te groter de kans dat die ook weer prominent in de cijfers terugkomen. En zo gaat het voort.”

  “Bij de betreffende groepen wordt vervolgens de straatcultuur en het zich afzetten tegen de autoriteiten een belangrijk onderdeel van de groepsidentiteit, hetgeen de contacten van jongeren met de politie nog verder opdrijft.”

  Over zogenaamde probleembuurten

  “Vorig jaar lieten we ruim 50 studenten onderzoek doen in de slechts bekend staande buurten van Nederland. Welke klacht hoorden ze vaak? De hijgende pers, op zoek naar rellen. De verpletterende beeldvorming over de buurten, waar mensen gewoon hun leven leiden. Waar het echt niet zo is dat je alleen nog met een kogelvrij vest over straat kan. Maar waar bezoek soms niet meer durft te komen, omdat in de krant stond dat het een no go area was.”

 10. @4 En dan even helemaal naar beneden scrollen: “de PVV heeft weinig aandacht voor de zaak” en het stel in kwestie vermoedt dat dit komt omdat de daders “gewone” Limburgse jongens zijn.

 11. “Ik heb nog nooit gelezen dat er gezinnen werden weggepest door Hollands tuig.”

  Tja, dat komt omdat er weinig over wordt geschreven–niet zo intressant. Maar laatst bleek uit de statistieken dat er meer allochtonen worden weggepest omdat ze allochtoon zijn, dan homosexuelen omdat ze homosexueel zijn.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.