In de uitverkoop?

De 82 jarige president Carolos Papoulias heeft woensdag zware kritiek geuit op de Duitse minister van Financiën Schaulbe. Wie is Schauble om zo smalend te doen over Griekenland is zijn kritiek op eerdere uitlatingen van Schauble die zijn neus zou hebben opgehaald over de zware inspanningen die de Grieken zich moeten getroosten om in de Eurozone te mogen blijven. Net als Duitsland kregen Nederland en Finland een flinke veeg uit de pan.
Wie zijn de Nederlanders en wie zijn de Finnen?, vroeg het oude 82 jarige staatshoofd zich af, Duitsland, Nederland en Finland zijn uiterst sceptisch over de beloftes van Griekenland om te hervormen in ruil voor meer financiële hulp en zouden nu aansturen op uitstel van de toekenning van de volgende 130 miljard euro.
Griekenland dreigt zo langzamerhand een bodemloze put te worden, aldus Schauble voor de radio.
Furieus reageerde Papoulias op de woorden van Schauble. Wij hebben altijd met trots gestreden om niet alleen onze eigen vrijheid te verdedigen maar ook die van Europa, volgens de voormalige oud verzetsstrijder uit WOII tijdens een bezoek aan het Griekse ministerie van Defensie.
Ik kan zo verschrikkelijk kwaad worden als dit soort mensen zulke uitspraken durven doen. Weten ze wel waarom wij in Nederland het ook moeilijk hebben? Dat komt omdat dit soort knoflook staten de boel belazeren en oplichten.
Wij maar geld storten en zij maar siësta houden en geen belasting betalen. Liegen over hun begrotingstekort dat is het enige wat ze kunnen. Laaie lichters zijn het die ons naar de kloten hebben geholpen. Het is het beste voor de Grieken en voor de rest van de wereld dat we ze uit de Eurozone gooien en failliet laten gaan. Brazilië is jaren geleden ook failliet gegaan en nu een van de welvarendste economieën van de wereld.
Het zou ons een hoop geld schelen.

Please follow and like us:

1 reactie op “Griekse president haalt uit naar Duitsland,Nederland en Finland.

  1. Hoe durft zo’n fosiel zulke dingen te zeggen.
    Wij betalen voor hun leugens, fraude, luiheid, laksheid kortom asociale gedrag.
    Weg met die Grieken, weg met Eurpoa.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.