Meester oplichter Gerrit Zalm, de man die ons samen met asocialen Wim Kok en Wim Duisenberg de Euro door de strot heeft geduwd en daar mee er voor heeft gezorgd dat wij allemaal 20% van ons vermogen zijn kwijt geraakt en waar door iedere Nederlander in de problemen is gekomen wil nu dat iedereen die al een aflossing vrije hypotheek heeft gaat aflossen net als de starters die een hypotheek willen hebben. Best superboef, je begrijpt er helemaal niets van he, asociaal . Jij hebt er, met je criminele maatjes voor gezorgd dat we ons geld kwijt zijn geraakt terwijl jij je zakken vult bij een criminele organisatie als de ABN AMRO Bank die net zo crimineel is als bijna alle andere banken. Nu wil jij, die zijn schaapjes al lang op het droge heeft door criminele en louche handelingen ons gaan vertellen wat we moeten doen. Man houdt op en ga eens op een eerlijke manier je geld verdienen net als jan met de pet die je met je hooghartige manier van doen in de stront probeert te duwen. Gvd wat ben ik boos.

Please follow and like us:

6 thoughts on “Gvd wat ben ik boos op Zalm

 1. Dat sinds de afgelopen 10 jaar de euro voor enorm financieel verlies zorgde wordt vergeten. Voor het bedrijfsleven een verademing maar wat heeft het nou voor ons als gewoon volk opgeleverd? We zijn alleen maar teruguit gebonjourd. Vrij kortzichtig om alleen maar naar de opbrengst en gemak voor het bedrijfsleven te kijken. Het bedrijfsleven waar dagelijks in allerlei sectoren honderden banen verloren gaan. En het einde is nog steeds niet in zicht. De euro en het gedraaikont eromheen om dat stelsel in de lucht te houden heeft alleen maar ellende kommer en kwel veroorzaakt. Wat nonsens!!!!!!!! Weg met het gedrocht “EURO “en weg met alles en iedereen die er aan heeft meegewerkt om dit betaalmiddel ingevoerd te krijgen. Hoe kun je nou in s hemelsnaam een munt verdedigen die ellende en armoede heeft veroorzaakt. Hoe kun je iets verdedigen dat ons en inmiddels ook andere landen een goed en degelijk sociaal stelsel heeft gekost. Al die knappe koppen die dit monster hebben verzonnen, uitgewerkt en in stand proberen te houden draaien ons lachend de nek om. En wat betreft Zwitserland; wat is er mis mee om je handel en je papierwerk te laten controleren? Nee, je kunt beter de grenzen opengooien om geldverslindende gelukzoekers en criminelen binnen te laten. Dan toch maar liever lange wachttijden aan de grenzen. De laatste 10 jaar economisch de beste in 100 jaar? Dat is te merken. Daarom gaan er zoveel op de fles. Behalve Zalm en andere kornuiten. De lachende breedbekkikkers uit de vaderlandse politiek. Addersgebroed is het. Mijn dank na 42 jaar hard werk is bijzonder groot aan dit gespuis. Aan het gas mogen ze wat mij betreft.

 2. Wat een baarlijke nonsens. Jij hebt er werkelijk de ballen verstand van zeg. Ik heb nooit op de VVD gestemd en dat zal ik ook nooit doen, maar de euro, door jou toegeschreven aan Zalm heeft ons alleen maar heel veel welvaart gebracht. Vraag eens iemand in het bedrijfsleven hoe dat met de export is gegaan. En wat is het verschil tussen Zwitserland, waar je uren en uren aan de grens wacht met je vracht en de Schengenzone, waar je zo doorrijdt?
  De afgelopen 10 jaren waren economisch de beste in 100 jaar, met dank aan vrijhandel, één markt en de euro.
  Ik zou nog even een keer nadenken!

  Groet,

  GuyNL

 3. Wat deze economische crimineel Zalm doet, is het meehelpen aan het wegslaan van alle zekerheden onder de voeten van de Nederlanders.
  Zoals het zich sterk ontwikkelend flexbaan-gebeuren mensen de zekerheid op termijn ontneemt, waardoor men nauwelijks nog financieel durft te bewegen, zo breekt deze gluiperige figuur vooral in op de (levens!)planning van mensen die maar net een huis konden kopen EN DAT laatste op grond van regelingen (hypotheek-renteaftrek b.v.) en voorspiegelingen van overheid EN banken.

  In troebel water is het goed vissen.
  Mensen die het druk hebben of krijgen met financieel overleven hebben vaak weinig of geen tijd voor tegenactie.

  Is het jullie al opgevallen dat de érgste staats- en bank-misdadigers altijd maar lachen…..?

  Zalm, een corrupte supersmeerlap om meer dan een reden!

 4. Het gaat nog véél te goed in Nederland,wij slikken alles wat die sukkels ons door de strot douwen.Kijk eens naar de landen die nu in crisis leven,zei die langer moeten werken om hun land te redden van de verdrinkings dood die staken en protesteren en gooien de boel plat,maar in Nederland is er nog geen straat kei opgepakt of demonstratie geweest tegen alle bezuinigingen en twee jaar langer werken om de bananenlanden uit de schuld te helpen.Helaas moet ik hieruit concluderen dat de Nederlander echt DOM is(sorry).
  Dat je universitair opgeleid moet zijn om hier het land te mogen regeren is er ook niet aan af te zien.Ik denk dat (gewone)mensen die met alle lagen van de bevolking hebben te maken er meer van bakken deze zgn. hoog opgeleide sukkels.

 5. De spijker op z’n kop.
  Ook zo’n farizeeër, zo’n huichelaar die ‘t land en ons burgers mee naar de filistijnen heeft geholpen. Schijnbaar heeft hij voor z’n gevoel nog niet genoeg leed aan gericht en geeft ie nog een flinke trap na. Zoals ik al vaker heb geschreven moeten deze land en volksverraders tegen de muur. Niet om te pissen maar om boete te doen. En dat kan maar op een manier.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.