Iedereen ondervindt dag in dag uit de financiële consequenties van onze door en door corrupte gezondheidszorg, waarbinnen de patiënt nergens wordt vertrouwd en de instellingen en hun medewerkers op hun “eerlijke” gezicht worden geloofd.
Iedereen betaalt jaar in en haar uit meer voor een gezondheidszorg, waarvan het vergoedingenpakket steeds meer wordt uitgekleed.
Ook de politiek kijkt structureel – voorzien van haar onafscheidelijke oogkleppen – voor de bezuinigingen uitsluitend naar de premiebetalers, die – zowel door de achterban van Frank de Grave als de schijnheilige verzekeraars – ten onrechte als de grote verspillers worden gezien.
Maar die premiebetalers zijn, net als belastingplichtigen, ook zo’n hele gemakkelijke prooi.
We zien horror artsen gewoon straffeloos met onwetende klanten/patiënten door knoeien, we zien hoog gesalarieerde specialisten straffeloos rollebollend over straat gaan met hun ordinaire ruzies, we zien regelmatig dat ziekenhuisafdelingen dankzij wanbeleid (tijdelijk) moeten worden gesloten, we zien zelfstandig werkende specialisten hun zelfstandige praktijk kosteloos in ziekenhuizen uitvoeren, want de verzekeraar betaalt toch wel.

In de gezondheidszorg gaat veel goed, maar er gaat nog steeds veel te veel fout.
Waar in het dagelijkse leven de falende partij vanzelfsprekend voor de herstelkosten opdraait, komen de herstelkosten van gemaakte fouten in de gezondheidszorg als vanzelfsprekend voor rekening van de klant/patiënt, duur voor de discriminerende verzekeraars, die artsen en ziekenhuizen wel op hun woord geloven, maar de premiebetalende klant nooit geloven!

Vervolgens werd de gezondheidszorg geprivatiseerd, zodat hun bonusjagers ook daar ongestraft kunnen toeslaan, om ons goede zorgstelsel, op dezelfde schaamteloze wijze, ongestraft naar de rand van de afgrond kunnen duwen, zoals hun bancaire trawanten hen daarin zo demonstratief in voorgingen.

Vanmorgen bevestigt de Telegraaf ons fraudevermoeden.
Binnen de gezondheidszorg sjoemelden ziekenhuizen voor € 4 miljard: de overheid zal wel weer met miljoenenclaims komen, die de premiebetalers weer in de ziekenhuizen extra moeten gaan opbrengen, maar daarvan zien zij, zoal gebruikelijk, geen cent meer terug. De daders zullen, net als bij de bankenmaffia, zoals gebruikelijk in deze branche, ook hier buiten schot worden gehouden!
De politiek zal, als gebruikelijk, wel weer “ach en wee” kermen, zonder die corrupte branche hard aan te pakken.

Wij moeten ons er maar weer op voorbereiden en al vast veel gaan sparen, omdat de staat binnen afzienbare tijd en net als bij de bankenmaffia, ook onze gezondheidsmaffia miljardeninjecties moet geven om die oncontroleerbare, corrupte bedrijfstak operationeel te houden.

Please follow and like us:

3 thoughts on “Het gesjoemel in de gezondheidszorg

 1. Het wordt met de dag duidelijker, dat er een onvoorstelbare grote beerput is “aangeboord”.
  En weer horen we onze politici, die de macht hebben om in te grijpen, zoals gebruikelijk(!) “ach en wee” kermen, om vervolgens weer over te gaan tot het dagelijkse “gemiereneuk”, dat ook voor onze rekening komt!
  Zoals ik onlangs nog vaststelde: we kunnen hier geen mens meer vertrouwen. Nederland is nèt Griekenland!

 2. Goed gezegd Joop!!

  Eerst de banken en verzekeringskantoren voor miljarden overeind gehouden met belastinggeld, dan de woningbouwverenigingen met miljarden overeind gehouden, wat de alle sociale huurders allemaal mogen gaan terug betalen, aan de Staat, terwijl J. Staal van Vestia geniet met miljoenen Euros op Aruba.

  En dan nu weer de zorginstellingen die miljarden meer claimen bij de verzekeraars om hun MANAGERS laag verder uit te kunnen breiden, wat natuurlijk gewoon fraude is, en valsheid in geschifte, en daar wordt natuurlijk ook weer niks aangedaan.

  Mensen die een winkel diefstal plegen worden kei hard aangepakt, en het plus ontspringt iedere keer weer de dans, door corruptie en vriendjes politiek en natuurlijk onze klasse-Justitie!!

  Nederland is een en al maffia, en de hele politiek is een grote aanfluiting die de ene flater na de andere komt voor bij,, er gaat werkelijk helemaal niks goed, en alles blijf ook nog ongestraft!!!!!

 3. Ik wil even een missertje rechtzetten.
  Die ziekenhuizen frauderen met hun gesjoemel € 4 miljard PER JAAR: dat is evenveel als wat de overheid jaarlijks in haar begroting tekort komt!
  Dat kan allemaal opnieuw, zonder dat er ook maar iemand door lakse Justitie ter verantwoording wordt geroepen. Klasse-justitie heet dat nog steeds, dat is in strijd met artikel 1 van onze Grondwet en dat wordt hier desondanks nog steeds openlijk “beleden”!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.