ik ben een staatsgevaarlijke gek

Hoi vrienden
Het is nog maar 15 jaar geleden dat ik als man een gerespecteerde burger was. Ik betaalde mijn rekeningen , was lief voor mijn vrouw en kinderen, poetste mijn auto, rookte een sigaretje liet mijn hondje uit, had geen automatische incasso’s en had een keurig annuïteiten hypotheekje en was gelukkig

Nu 15 jaar later ben ik, nog steeds, weliswaar 15 jaar ouder, dezelfde man. Ik rook m’n sigaretje, Ik drink m’n biertje, laat m’n hondje uit, mijn beeveetje ging een beetje failliet, heb keurig netjes 3 woekerpolisjes van de ASR en ben belazerd met een beleggingshypotheekje, en heb zoals iedereen een BKR noteringetje. Tot zover keurig nietwaar.

Nou mooi niet keurig. Als ik de kranten en Den Haag mag geloven ben ik een vieze asociale roker geworden en sta dus buiten als een melaatse in weer en wind mijn sigaretje te roken. Als man word ik door de journalistiek neergezet als een oversexte viespeuk en kinderlokker. Ik wordt continue aangesproken op mijn alcohol gebruik. Ik heb een wat groot uitgevallen auto omdat dat mijn hobby toevallig is maar wordt er steeds aan herinnerd dat ik beter niet zo een benzineslurper kan nemen. Volgens diverse instanties zijn de meeste bestuurders van auto’s bumperklevers, ramptourist en snelheidsduivels, nou dat zal ik dan ook wel zijn want ik word dus om de haverklap voor 5 km te hard rijden bekeurd. Uiteraard ben ik inmiddels als hondenbezitter ook wel een beetje asociaal want dat beest dat schijt natuurlijk zo nu en dan en dan moet ik dat zelfs in de natuur zo’n zachte warme drol in een plastic zakje oppakken en in de klikko flikkeren, wat ik verdom. Ik heb nog steeds al mijn rekeningetjes betaald. Ook die van het faillissementje. Maar die kutbank, (ABNAMRO), cq geen enkele bank, geeft geen enkele lening meer vanwege het nog lopende BKRretje. Maar ik moet wel die woekerpolisjes van de ASR door blijven betalen. Voor mijn paspoort moet ik als een crimineel mijn vingerafdrukken afgeven. En al mijn gegevens, GPS, email, surfgedrag, de gegevens van mijn mobiel worden door een dataminende overheid en bedrijven bekeken en geanalyseerd, Al mijn privacy wordt dus geminacht en door de plee gespoeld.
Ik ben nog steeds diezelfde man van 15 jaar geleden maar volgens de nieuwe normen ben ik in een asociale staatsgevaarlijke gek die je goed in de gaten moet houden.

Daarom wil ik het volgende nog maar eens uit volle borst herhalen:
Vuile…. Haagse kankerhoeren waarom sodemieteren Jullie niet op naar dat kutBrussel om Jullie natte Europese droom achterna te lopen en geef Den Haag en Nederland weer terug aan de Nederlanders.

Please follow and like us:

12 thoughts on “Ik ben een asociaal, en een gevaarlijke burger. ( uit archief)

 1. Ik ben wel blij dat na tien jaar de meeste honden wegbezuinigd zijn, al dan niet met een spuitje.

  Tien jaar,nederland is nog steeds achterlijk, dat ligt meer aan onze werkcultuur, gewoon geen tijd om ons kroost te ontwikkelen. Dom en democratie gaat niet samen, een dommoctatie is een dictatuur, voor Nederhol, een bureauctatische militaire totalitaire mediastaat. Ik wil daar niet graag meer binnen.
  Big brother is not watching you, het is je virutele buurman, een kwijlende voetbal trisomie met JIP EN JANNEKE spreekvermogen en digitaal stemrecht.
  Ik probeer van mijn nederconditionering af te komen, maar het zaniken is toch wel een heel sterke.
  Ik zal dit proberen te vertalen in Jip en Jannekes:

  Nou, fijn effe dit te kunnen doen toch zo? Ik hep nog wat kilometertjes om naar de appi te gaan en dan gaan we effe een bakkie doen met een lekkere verse kop-gebakkie wante moore discrimineeren doe we niet meer he? toch?

 2. Gek toch dat er nog steeds volk rond loopt zoals Hermanus. Wat een eikel ben je als je nog durft te stellen dat je hier in Nederland goed zit terwijl alle verworvenheden zijn afgebrokkeld. Wat voor figuur ben je als je weet dat onze kinderen, die overigens keihard werken, niet roken, niet drinken moeite hebben om de maand door te komen. Wat een lul ben je als je jezelf zoals Germanus zo bekrompen opsteld. Heb jij trouwens ooit gewerkt zou ik willen vragen. Ikke wél, 42 jaar jaar keihard nog wel en nu ik ernstig ziek ben mag ik creperen. Mede door de instelling van bekrompen lieden zoals bv Hermanus. Ik zou zeggen beste Hermanus; wat mij betreft kun je niet snel genoeg in de niet meer oplosbare ellende geraken, snap je? Kommer en kwel en een enkeltje naar de …!

 3. Ha die Predictor,
  Ik heb niets tegen(hardwerkende) buitenlanders….echt niet!!! Iedereen laat ik in zijn waarde. We leven in een land waar we grapjes mogen maken, over het geloof, afkomst etc. Ik vind je grap echt briljant!
  En Jan, ja sorry…ik heb altijd zuinig geleefd….dan maar op vakantie in een huisje van fam en rijden in een oude Fiat (met een aantal roestplekken)….vinden ze maar niet interessant. Ik koop mijn spullen 2e hands, is een sport geworden! En ja….predictor, heb het van dichtbij meegemaakt, dat asielzoekers niet blij zijn met 2e hands spullen….heb het met eigen oren en ogen meegemaakt! Roken is slecht voor je Jan, helaas. Ik besteed liever geld aan mijn huisdieren.

 4. Je kent dit verhaal toch?
  Op een dag stond er bij het asielzoekerscentrum een Noord Afrikaanse gelukszoeker. Plotseling verscheen er een fee die zei:
  Ik ben door de PvdA naar jou toegestuurd om drie wensen voor jou te vervullen omdat jij nu net in ons land bent aangekomen met je vrouw en je acht kinderen.”
  De man kijkt verbaasd op en zegt ” Waar ikke vandaan kom hebben we heel vaak een slechte tanden dus ikke wil goed gebit.”
  De fee keek naar de rotte tanden van de man knipte met haar vingers en…. Poef ! De man had plots een prodent stralend gebit.
  “Ik heb nog twee wensen voor je in de aanbieding. Waar kan ik je verder mee verblijden ?”
  De afrikaan kreeg nu plots wat meer lef en zei “Ikke wil grote villa midden in Utrecht met acht slaapkamers en dat de rest van mijn familie hier ook naartoe kan komen !”
  De fee knipte weer met haar vingers en.Poef ! Zat hij plotseling in een mooie, dure Utrechtse villa voor de open haard omringd door zijn familie.
  “Nou heb ik er nog eentje voor je” zegt de fee.
  “Goed.. ikke wil nu een echte Nederlander worden.. Met Nederlandse kleren, een Nederlands gezicht en een Nederlandse naam. ”
  De fee knipte weer met haar vingers en.Poef ! Daar stond Achmed mar nu met de naam Piet Jansen in zijn jasje van de Wibra en geen cent op zak en ook de dure villa was foetsie.
  Ook hij had weer een mooie bek vol rotte tanden omdat hij de ziektekostenverzekering niet meer kon opbrengen.
  “Oh waar zijn mijn mooie gebit ? Waar zijn mijn mooie huis ?” Ook familie foetsie.
  Jammerde hij.
  De fee grijnsde heel gemeen en zei: “Ja knul,nou ben je een echte Nederlander.
  Nou moet je het maar zelf uitzoeken!

 5. Ik weet niet waar jullie het over hebben…. jullie zeuren teveel.
  Weet je wat je moet doen neem een extra krantenwijk of ga overwerken en stop lekker met je sigaretten roken en bier drinken.
  Ik heb er niet om gevraagd of jij een woerkerpolis neemt of wel?je sloot hem zelf af.en dan wauwelt nr 2 dat de pleuris moet uitbreken waarom?ik vind het leven goed zo……. Ik woon in Nederland niet in libie ofzo.groeten de tevreden man

 6. Dit komt omdat het gewone volk niet meetelt als we worden bedrogen.
  Want de Graaiers hebbenervoor geleerd het volk op een scheinheilige manier geld afhandig te maken maar ohoh wee als het een ambtenaar betreft dan wordt er gelijk werk van gemaakt maar als het maar een particulier betreft dan kan hij de pot op wat betreft de overheidsambtenaren.
  Wie bekommert zich nou om een woekerpolis of het pensioen van de ouderen.
  De heren Politici hebben het te druk met zich zelf en hebben oogkleppen voor wat er zich uberhaupt in de maatschappij afspeelt.
  Nou ja binnenkort is het te laat want ze hebben al ruim tien jaar het volk lopen plukken met die Euro van ze en dan breekt letterlijk de pleuris uit.
  Dan is het volk in Nederland de baas van de rijken heren en krijg je hetzelfde als in het Midden -Oosten dat is wat ze willen toch niet waar.
  Eerst kijken tot hoeveer ze kunnen gaan Democratie mijn rug op

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.