Belastingdienst

“Geachte Inspecteur der Belastingen,
Het spijt me u te moeten berichten, dat het voor mij onmogelijk is te bekijken of ik mijn belasting voor 2012 nog wel kan betalen.
Mijn financiële positie is door de crisis en de bezuinigingsdrift zeer onoverzichtelijk geworden.

Door de vele verschillende wetten en belastingen ben ik inmiddels zo terneergeslagen, uitgeput, uitgebuit, uitgewoond, uitgetrokken en uitgeperst, dat ik niet meer weet waar ik aan toe ben, hoe ik moet zijn en of ik er nog wel ben. Men heeft mij genoodzaakt te betalen voor:

Milieubelasting,
Inkomstenbelasting,
Vennootschapsbelasting,
BTW,
BPM,
Precariobelasting,
Loon -belasting,
Onroerendgoedbelasting,
Overdrachtsbelasting,
Straatbelasting,
Rioolbelasting,
Wegenbelasting,
Assurantiebelasting
Beursbelasting,
Weelde-belasting,
Gemeentebelastingen,
Dividendbelasting,
Successie-en schenkbelasting,
Hondenbelasting,
Vermakelijkheidsbelasting,
Toeristenbelasting,
Parkeer-belasting,
Precariobelasting,
Forensenbelasting,
Reclame-belasting,
Baatbelasting
en begraafplaatsrechten.

En verder voor:
Tabaksaccijns,
Benzineaccijns,
Kwartje van Kok,
Gedistilleerd-accijns,
Zegelrecht,
Registratierecht,
Invoerrecht,
Statistiekrecht,
Reinigingsrecht
en wat er nog meer aan rechten zijn.

Ik ben verplicht bij te dragen aan:
verplichte pensioenregelingen,
WAO, AOW, AWW, WW, WWV,
en tal van andere ‘weeën’;
Alsook aan Ziektegeldverzekering en Zorgverzekering.

Ik betaal ook netjes:
Liggeld,
Staangeld,
Parkeergeld,
Tolgeld,
Sluisgeld,
Schoolgeld,
Inschrijfgeld en lesgeld.

Veplichte verzekeringen:
zorgverzekering
levensverzekering,
begrafenisverzekering,
brandverzekering,
autoverzekering,
WA verzekering
aansprakelijkheidsverzekering
inboedelverzekering,
rechtsbijstandverzekering
enz.enz.

ik ben ook aangezocht of soms zelfs verplicht (via de EU
subsidie-regels) bij te dragen aan de miljarden aan::
Ontwikkelingssteun
Noodlijdende landen
Dierenbescherming,
Vrijheidsbond,
Kankerbestrijding,
Astmafonds,Nierfonds,
Leprafonds,
Kinderbescherming,
Geheelonthoudersbond,
Rampenfonds
Het Rode Kruis,
Het Groene Kruis,
Het Wit-Gele Kruis,
Het Oranje Kruis
en een regenboog van andere Kruizen.

De regering en anderen die mij in haar naam regeren, hebben mij zo geregeerd, dat ik niet meer weet wiens eigendom ik ben.

Ik ben verplicht, verdacht, verhoord, ondervraagd, berispt, beboet, bekeurd, bestraft, bekeken, onderzocht, nagegaan, gecontroleerd, gezuiverd, ingesloten, uitgesloten, verwisseld, ontbonden, gecommandeerd, ingeschreven, uitgeschreven, doorgelicht, ingelicht, voorgelicht, opgelicht en heen en weer geschoven.

Ik heb tot nu toe een groot deel van mijn leven doorgebracht met het invullen, uitschrijven, overschrijven, halen en bekrachtigen en tekenen van formulieren.
Ik heb reeds honderden malen verklaard, dat ik ben geboren en waar en wanneer.
Maar men schijnt mij slecht te geloven.
Ook voor actiecomités, bonden, fondsen, verenigingen, clubs, instellingen, instituten, organisaties en stichtingen schijn ik een onuitputtelijke bron te vormen voor het verschaffen van G E L D en het bevredigen van iemands tegenwoordige en toekomstige wensen en behoeften van het menselijk ras.
Ik ben verplicht voor een Energie Keurmerk te betalen voor ik mijn huis mag verkopen.

Het enige wat mij nog aan het leven bindt, is mijn nieuwsgierigheid:

WAT KOMT ER NOG MEER?

Dat is dan misschien het betalen van milieuheffing op een biefstuk?
Omdat het milieu vervuild wordt door de uitstoot van gassen door het rund.

Dan voel ik op mijn klompen aan, wat de volgende stap zal zijn, dat ik straks verplicht ben een snuffelpaal aan te schaffen voor in mijn huis.
Om mijn eigen uitstoot te meten en daarover ook milieubelasting te betalen.

Meneer de Inspecteur, zoals u ziet, kan ik tot mijn spijt mij nauwelijks nog veroorloven om te leven, laat staan om nog meer te betalen.

Hoogachtend,”

Please follow and like us:

11 thoughts on “Ik kreeg onderstaande brief; wie van jullie kan deze ook schrijven?

 1. Deze brief maakt wel duidelijk, hoe absurd een mens, in dit land, van alle kanten wordt “geplukt”.
  Als we ons dan vervolgens realiseren, dat al die heffingen en premies ook, jaar in en jaar uit, weer worden verhoogd, dan moet het, zowel voor de slachtoffers als voor de graaiers, wel duidelijk dat de grenzen van het acceptabele zo langzamerhand wel zijn bereikt.
  Een keer barst deze bom!

 2. En dan kan ik er nog bij schrijven dat ik mijn bedrijf moest inleveren nadat ik twee jaar maandverbanden van allochtone wijven uit de achtertuinen ben wezen vissen in dienst van de Roteb om te overleven in de door de overheden gecreeerde chaos.. Dit om zelfstandig te mogen blijven. Toch ontslagen… en bedrijf moeten opgeven. Dankuwel beste regering en ministers voor de opleidingen die ik heb mogen genieten. Maar waar zijn de banen gebleven? U heeft vast en zeker een gratificatie verdiend zonder dat het mij is opgevallen. Dankuwel voor uw intentie. Beste regering, overheden en overige collobrateurs rechter middelvinger omhoog voor u allen. Ik neem aan dat de crematie gratis is.

 3. Wijntje; Je hebt de spijker op de kop geslagen! Het slapende volk heeft met alles wat hier staat ingestemd en nu moeten we allemaal op de blaren zitten! Erger nog: het zal onze ondergang worden als er niets wordt ondernomen!

 4. De graaiers zitten straks lekker op hun eiland buiten alle bommen!En wij verdwaasd kijken wat er gebeurd is,denk aub na mensen ook als je rijk bent lever dan vrijwillig wat in omdat het helemaal fout loopt en je straks beroofd en vermoord wordt voor een brood.

 5. hallo,

  Dit word wo3!!!wacht tot we allemaal uitgeperst zijn en in opstand moeten komen en de grenzen dicht gooien voor polen en de rest van de arme eurolanden,dit wordt vingertjewijs van alle kanten en daarbij gaan onnoemelijk veel doden bij vallen omdat,

  Je bij je scholing geschiedenisles had en volgens mijns inzien met een reden.

  omdat er in het verleden talloze oorlogen gevoerd zijn voor onafhankelijkheid waarbij onkenbaar veel mensen gestorven zijn voor hun land!
  KOM EERST TEGEN VERENIGD EUROPA STEMMEN EN GEWOON DOORZETTEN JOH! daar is het herhalen van de geschiedenis weer opnieuw begonnen!wat de kans dat we weer moeten strijden voor onafhankelijkheid onvermijdelijk maakt,maar misschien zitten we ook met teveel parasieten op deze aardkloot,roepen er mensen dat we veel kinderen moeten maken wat natuurlijk zo onlogisch als wat is!als je van iets door meer moet delen hou je minder over!de vergrijzing is ook larie van de bovenste plank aangezien we ons land letterlijk leeg laten zuigen door polen enz waardoor wij als hollander wel kunnen stoppen met werken(zijn goedkoper)want we krijgen nooit meer een eerlijk loon!massaal na 39 weken de ww in voor 3 mnd zorgt voor het nieuwe begrotingstekort want er zitten wel heel veel hollanders in de uitkering he,wat raar! Ik vraag me ook af of iemand dit wel beseft en zo ja? wat gaan we doen!bazen afpersen om geen polen te lten werken want wij in de uitkering moeten met behoud van uitkering nog voor een minder bedrag komen werken!te gek gewoon voor woorden als je t mij vraagt.
  wat dacht je van ib 60 invoeren ipv 52% dat betal je pas na een aanzienelijk winstbedrag en met die goedkope polen is dat toch geen probleem en zien we nog wat terug of in ieder geval gelijk spel op taantal werkplekken na dan.
  WO3 is n feit let maar op!tenzij we nu nu het misschien op op t randje in opstand komen tegen verenigd europa,denk dat zonder meer aardig wat tripple a status landen zullen volgen denk aan zweden denemarken enz

  We gaan anders naar god met z’n allen!echt!

 6. Deze brief circuleerde enkele jaren geleden reeds. Omdat er niks in staat wat onjuist is plaatste ik hem destijds ter kennisgeving op mijn eigen website die met enige regelmaat wordt ververst. Toch aardig om te weten dat hij nog steeds rouleert en dat de inhoud nog immer up-to-date is. Sommige waarheden blijven pijnlijk. Met de nieuwe belastingmaatregelen zoals bv de drempel die hoger is komen te liggen om in aanmerking te komen voor belastingteruggave zou er nog wat toegevoegd kunnen worden. Maar de boodschap is helder; wat worden we leeggezogen

 7. Ik wil hier nog ingaan op de latente en ongeïnteresseerde houding van een groot deel van het volk!

  Want iedereen met een gezond denk- en perceptievermogen weet dat wij eigenlijk het kwaad bij de wortel moeten aanpakken en dat is de dictatuur van de EU! Zolang wij hierbij zijn aangesloten moeten wij opboksen tegen bijna heel Europa en een groot deel Arabische gelukzoekers die zich hier met medewerking van de EU hebben genesteld!

  Degenen die dit negeren, accepteren in feite alles wat onze criminele bestuurders doen, niet alleen goedpraten maar dit juist bevorderen! En dit maakt dat Den Haag denkt dat het gebrek aan intelligentie bij het hele ‘klootjesvolk’ hen een vrijbrief geeft om te blijven graaien en te onderdrukken!

 8. Ja, niemand kan het ontkennen (omdat dit met harde feiten kan worden onderbouwd), dat wij door onze bestuurders (incl. die van de EU) als slaven worden onderdrukt, omdat zij onze democratie hebben verkwanseld, ons hun beslissingen door de strot hebben geduwd, waar wij geen enkele inspraak in hebben gehad!
  Dat zij het door ons verdiende geld, zonder te vragen, uitdelen aan wildvreemde bevolkingsgroepen/landen. Dat zij onze levens in gevaar brengen, door de grenzen open te stellen voor criminelen. zeerovers, moordenaars, enz. En door de intrekking van het vergoeden van levensverlengende medicijnen! Door ons het geld voor onze levensonderhoud af te pakken (jatten!)! Dat zij onze pensioenbijdragen hebben gebruikt voor andere doeleinden, enz. enz.

  Ergo: onze bestuurders zijn de meest gevaarlijke criminelen!”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.