Ingezonden mail naar D66@tweedekamer.nl  18-3-2012

Mijne dames en Heren,

Ik vraag me inmiddels af waar de D van D66 nog voor staat.
D66 was een partij van bestuurlijke vernieuwing en stond voor de gekozen burgemeester maar u heeft inmiddels wel 22 “benoemde burgemeesters” in Nederland.
In plaats van een statement te maken met betrekking tot uw standpunt en geen burgemeesters te laten benoemen heeft uw D66 besloten dat het pluche voor 22 van hen zo interessant is dat al uw principes hiervoor moeten wijken. Ook vraag ik me af waar uw D voor staat als u toestaat dat bijna alle wetgevende machten worden overgedragen aan een ondemocratisch instituut als de EU.
Wellicht kunt u mij toelichten waarom u toestaat dat een megalomaan, ongekozen instituut als de EU, Nederland kan verplichten een Hedwigepolder te vernietigen. Nederland ligt onder de zeespiegel en elke vierkante meter grond is een historische overwinning op de zee. Zouden we dat nu moeten inleveren omdat een ongekozen Europese Commissie dat nodig vindt om natuur te compenseren die we zogenaamd voor de Belgen hebben “vernietigt?”. D66 heeft helemaal niets meer met de D van Democratie. Ik stel voor dat u uw partijnaam wijzigt in 66. In afwachting van uw antwoord teken ik met Vriendelijke groet,
Guy Fawkes

De D moet er maar af

 • Ja, D66 heeft niets meer met de Democratie (0%, 0 Stemmen)
 • Nee, D66 infiltreert de Nederlandse ondemocratie met benoemde burgemeesters (100%, 1 Stemmen)

Total Voters: 1

Loading ... Loading ...
Please follow and like us:

13 thoughts on “Ik stel voor de D van D66 voortaan weg te laten

 1. Geachte heer / mevrouw,

  Wij bieden particuliere, commerciële en persoonlijke leningen
  Met een zeer minimale jaarlijkse rente zo laag als 3% binnen 1 jaar tot
  30 jaar Terugbetaling looptijd een deel van de wereld.
  We geven leningen binnen het bereik van Euro 10.000 tot Euro 200000 euro Onze leningen zijn goed verzekerd en maximale veiligheid is onze
  prioriteit; Geïnteresseerde personen kunnen contact opnemen met ons vandaag
  Via E-mail: mrsasikloanfim@yahoo.com Houd er rekening mee dat de
  als u jonger bent dan 18 je niet hoeft toe te passen, zullen al uw informatie correct te zijn
  gecontroleerd met uw landen hoge commissie, dus zorg ervoor dat u bent
  echte voordat u.

  Leners INFORMATIE

  {1.} Namen {2.} Land [3} Adres:.. [4} Leeftijd:
  5.Fax nummer:
  {6} Persoonlijk nummer:. {7.} Beroep: 8.Sex: {. 9}
  Maandelijks Inkomen:
  . {10} Benodigd: {11.} Lening duur:

  Met vriendelijke groet

  Mevrouw Asik

 2. Is op zich al veelzeggend Guy.
  Sta d’r eigenlijk niet van te kijken.
  Pechtold is sowieso al een moeilijk arrogant manneke in de omgang. Dat weer ik uit de eerste hand van een van de medewerkers van een bekend televisieprogramma die hier op de koffie was. Bij hun zit hij regelmatig aan tafel. Nooit niks nieuws en altijd oevr dat eeuwige onderwijs en dan met dat vingertje omhoog.

 3. In de tijd dat ik voor de allereerste keer mijn kiesstem mocht uitbrengen koos ik voor D66. Inmiddels is dat al heel wat jaartjes geleden. Hans van Mierlo deed me wel wat in die jaren 60 waarin ik opgroeide. Flowerpower provo’s en iemand die de democratie vertegenwoordigde. Helaas moest ook ik constateren dat het bij loze beloftes bleef. En nu anno 2012 denk ik, D66 wat hebben ze bijgedragen. Weinig! Woordvoerder Pechtold laat geen kans onbenut om de lenzen van tv land op te zoeken en te wauwelen over het hoger onderwijs. Kennistechnologie is al wat de klok slaat. Waar blijft de inzet voor de mensen die nou eenmaal geen studiebol bezitten. Mensen die evengoed zichzelf uit de naad werken voor weinig en tòch hun benodigde certificaten wisten te behalen. De D kan wat mij betreft ook van D66 worden weggestreept. Het democratische streven is ook hier ingeruild voor het pluche. Democratischer zou zijn geweest wanneer men van meet af aan tegen de oprichting van de EU had gevochten. Arrogante Pechthold met al z’n berekeningen en nieuwe cijfertjes heeft net zo goed ONS Nederland verkwanseld. De stelling was toch dat de D v democraten kon verdwijnen?

 4. Dat Eurofielen, zoals Pe_pe, bewust of onbewust BLIND zijn voor de werkelijkheid is altijd al duidelijk geweest! De EU is een DICTATORIALE organisatie, opgericht met 1 doel: het politiek-economische KAPITALISME!

  De lidstaten hebben GEEN ENKELE zeggenschap, zoals de honderden miljarden die zij ons door ONZE STROT hebben geduwd om ZOGENAAMDE noodlijdende landen te ondersteunen!

  LEES HIER de waarheid, zoals vandaag weer blijkt uit dit artikel van EJBron: Griekenland-miljarden voor banken en speculanten.
  “De eurolanden stellen 144,7 miljard euro ter beschikking aan Griekenland.
  Het grootste deel van deze enorme som komt echter ten goede aan het bankensysteem en de speculanten. Concreet denkt men 48 miljard euro nodig te hebben om de Griekse banken te herfinancieren en 30 miljard euro gaan naar de leningenruil aan private schuldeisers. 35 miljard euro dienen ervoor om de kredietrisico´s van Europese centrale banken veilig te stellen. Met de resterende 59,7 miljard euro houden de Grieken net een derde deel over van de totale som om investeringen te doen of de staatsschulden af te lossen”

  MENSEN WORDT A.U.B. WAKKER: De EU is bezig ons als kuddedieren naar de slachtbank te leiden!

 5. Democratie is 1 grote ballon met lucht! Lees mijn onderstaand blog maar “De Demografische Transformatie Van Europa Is Volop Aan De Gang” en vooral de reacties, dan zullen jullie ogen eindelijk worden geopend!

 6. Beste Pe_pe jij als D66 stemmer kan natuurlijk niet anders zeggen dat de EUSSR een democratische
  instelling is.
  Je weet natuurlijk wel beter.
  Meer bevoegdheden voor deze ondemocratische EUSSR is natuurlijk de doodsteek voor de soevereiniteit van de lidstaten dus ook voor Nederland.
  Beste Pe_pe wordt wakker en mobiliseer jouw D66 maatjes om tegen dit soort onzalige ideeen te stemmen.
  O ja wat betreft de Hedwigepolder, je mag toch op een dwaling terug komen, of niet soms.
  Dus geen vernietiging van een Nederlandse polder.

 7. “Zouden we dat nu moeten inleveren omdat een ongekozen Europese Commissie dat nodig vindt”

  Het Nederlandse kabinet is net zo min gekozen als de Europese commissie. Beiden worden wel gecontroleerd door een democratisch gekozen volksvertegenwoordiging: Respectievelijk de tweede kamer en het Europees parlement. Ik weet dat het relatief veel kiezers ontgaat, maar je mag ook voor het Europees parlement je stem uitbrengen.

  Het probleem met Europa is juist dat de Europese commissie amper bevoegdheden heeft om beslissingen te nemen, zoals een landelijke, provinciale of gemeentelijke ‘regering’ wel kan. Ieder besluit van de commissie moet eerst in 27 landen afzonderlijk worden geratificeerd. Daarom worden in praktijk nog veel te veel besluiten in Europa genomen via de Poolse landdagen van regeringsleiders, die ze Eurotop noemen. Omdat we van die 27 regeringen er maar eentje via onze volksvertegenwoordiging kunnen controleren, is DAT een ondemocratische gang van zaken, waar vooral D66 zich tegen verzet.

  Meer bevoegdheden naar ‘Brussel’ betekent meer democratische controle op de Europese besluitvorming.

 8. Maar toch blijft het, hoe je het ook ziet, compleet krankzinnig om een vruchtbare polder van een klein en overbevolkt land, onder water te zetten.
  In mijn ogen zijn degene die dit besloten hebben totaal geschift en de voorstanders idem. Laat de ondemocratische molog Brussel in dit geval gewoon barsten

 9. De Hedwigepolder moet niet ‘van brussel’ vernietigd worden: Het is eigen keuze geweest van Nederland om dit toe te zeggen in een deal met Brussel m.b.t. de Antwerpse haven. En nu probeert Nederland onder haar kant van die deal uit te komen. Het enige dat van Brussel ‘moet’ is zich aan de gemaakte afspraak houden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.