Eigenlijk is dit een mega kutland. De gehele dag wordt je bestolen door onze regering of deze nu rood, groen of oranje is, door de banken die nu nog steeds na alle terechte beschuldigingen gewoon door gaan waar mee zo bezig waren, door de pensioenfondsen, door de verzekeringsmaatschappijen, door de belastingdienst en zo kan ik nog wel even verder gaan. En wat denk je van de criminaliteit en discriminatie onder de allochtonen die liefdevol als z.g. vluchtelingen in dit kutland door onze kut-overheid naar binnen worden gehaald .Wat denk je van alle z.g. gesubsidieerde goede doelen stichtingen en clubjes die ons geld uitgeven aan terroristen als HAMAS, PALESTIJNEN en dat soort addergebroed en door torenhoge salarissen aan zich zelf toe te kennen. Je wordt er toch schijtziek van dat de benzineprijzen torenhoog stijgen maar dat de ruwe olieprijzen niet om hoog gaan. Wat denk je van een “criminele” blinde orgelman die door vier,  jaahhh  VIEEEEEER  Amsterdamse agenten wordt opgepakt om dat hij al 23 jaar!! zonder vergunning een zakcentje op de Dam staat te verdienen. Er is volgens mij maar een manier om ons niet langer te ergeren aan wat er in Holland gebeurt.  Vertrekken, vertrekken, vertrekken.  Laten we dit land maar naar de kloten helpen door de vluchtelingen vriendjes, de criminelen beschermers, de landverraders, de vluchtelingen, de criminelen, de bank-, verzekerings- en pensioenmaatschappijdirecteuren, de allochtonen en de volksvertegenwoordigers en laten de goed willende Nederlanders maar het land verlaten.  Ik weet zeker dat er erg veel landen zijn die deze hardwerkend, eerlijke en goedwillende landgenoten, in hun land willen op nemen, en waar ze een prachtig en veilig leven kunnen leiden.  Mensen keer dit KUTLAND NEDERLAND je rug toe!

Please follow and like us:

41 thoughts on “Eigenlijk is dit een mega kutland !

 1. Ik heb ook geen goed woord over voor deze overheid. Van het geklooi met de zorg tot de gratis F16 ritjes als steunbetuging aan het buitenland. Het voordeel van de dalende olieprijs werd ons met accijnsverhoging wederom ontnomen, ongelofelijk. Maar met alleen mopperen en klagen bereiken we niets. Maar wat zou dan de oplossing kunnen zijn? = IN OPSTAND KOMEN.

 2. Nederland ,dat is de zetpil geworden van Europa,waar een klein landje goed in kan zijn ,terwijl de schapen mak gehouden worden en het liefst zo dom mogelijk,zijn de regeringsleiders hier in dit KUTLAND de marionetpoppetjes van die gore kliek die de wereld beheersen.Je bent geen flikker meer waard,alles is ervoor gemaakt om je leeg te trekken en kapot te maken om je totaal te controleren,je vrijheid af te pakken en uiteindelijk je te laten dansen waneer zij dat willen.
  Wetten om wetten te maken is belangrijker dan wetten uit te voeren.wetten uitvoeren enkel en allleen waneer andere wetten dat zeggen.Nee de kontekruipers van dit land aan een zijde en de schapen aan de andere zijde dat zijn de groep waar jij en ik hoogstwaarschijnelijk voor op moeten gaan passen,zij gaan dit land verneuken tot in de kern,en dacht je dat het nu al erg was geworden,ik kan je verzekeren dat het nog veel erger gaat worden,de komende jaren zal buitenlandse ellende op alle fronten dit nederige Kutlandje op de kaart Keihard gaan treffen.jij en ik zullen moeten overleven ,overleven ten koste van anderen,het zij zo.OOrlog geweld en ziektes,regels die opgedrongen zullen worden ,manipulatie van de waarheid,achter de schermen wordt gelachen ,hard gelachen want waar zij groot in zijn is ons(de grootste groep) in de kou te laten staan.Werkeloosheidstijging,mensen tegen elkaar te doen op staan,religies tegen elkaar te laten vechten en je eigenwaarde trots en moraal te veruilen voor eenzijdige militair indoctrinatie.
  De schapen vinden het best,af en toe een keer tieren en schelden ,de krant doorlezen en vloeken,maar de waarheid niet willen zien,het duivelse plan achter al deze zaken ,achter t lan het Kutland wat Nederland heet ,het land waar ook ik ooit trots op was.

  Nog even een boodschap aan die kwal boven mij JP ,ook jij bent een van die schapen die liever iemand op zijn punt zet dan te begrijpen waar de boodschap om gaat.Volgens mij ben jij ook een meeloper zonder eigen wil,helaas voor jou is deze tekst enkel bedoeld voor heb die echt schijtziek zijn van dit Kutland en vuist willen maken tegen al die marionetten die jou en mij willen laten dansen tot je er dood bij neervalt,zij willen blijven lachen,zij willen hun zakken blijven vullen.
  IK strijd voor mijn vrijheid,ik strijd voor het goede en met mij allen die niet bang zijn te sterven voor het behoud van de vrijheid maar niet sterven willen in de weet dat men niet gevochten heeft.En wat Jp betreft of jan piel bezint voor ge begint want jou gramatica ik ook net zo kut als het land zelf EERTS nederlands leren maar belangrijker nog BEGRIJPEN!!!

 3. JP
  Wat ben jij een zielig figuur.
  Ga eerts de nederlandse taal leren en probeer daarna foutloos te typen.
  Als je dat kunt ga nog eens een stukje van je lezen.

 4. He Morgan liet vroeger de economie in amerika met de rest van de elite de boel niet voor niks inklappen ja dat was heel vroeger alle fabrieken dicht gooien en dan weer openen cool he he je mag komen werken op je ouwe stek voor 1 bos wortels en 1 euro cent word toch eens wakker kijk beeld kindertjes met recht nederland s politiek weet u nog wel het werd hier ons vroeger al met de pap lepel er ingegoten nederlands denhaag lachen man die stem van donner lijkt wel op diem uil van wie DE FABELTJES KRANT SNAVELTJE TOE EN SLAAP LEKKER LIEVE KIJK BUIS KINDERTJES UIT NEDERLAND KIJK ZIE DIE TWIN TOREN STAAT IN DENHAAG HOE LANG NOG MENEEER DE WOLF TUTTER DE TUT MOETEN WE ALWEER BEZUINIGEN KRIJG ER EEN DIKKE HE DENK EROM GA MAAR LEKKER SLAPEN HENKIE EN INGRID HOPA SEX JONGE LEKKERE SEX KINDERTJES VAN OLLLAND HOPPA ZEGT ROME SCHUIF HEM ER MAAR IS LEKKER IN ZOALS RUTTE HET DOET HOE DOET ?
  hOREN ZIEN EN KWIJLEN HE RUTTIE LEKKERE NIEUWE ARING VRETEN OP HARD WERKENDE NEDERLANDERS DIE VVD AL AAN HET UIT KOTSEN IS VVD IS RUUTE OOK AL ARING ZAT IK EET ZEKER JIJ WORD OOK UIT GEPOEPT UIT JE EIGEN VVD ACHTERBAN HONNEPON WASSEN DOEN WE MET? OMMO WIJ LIBERALEN NOG ERGER ALS EEN STEL ASOCIALEN HOU VVD OP AFSTAND WEET U WAAROM PLANK IN DE BROEK EN DAN HARD WEG RENNEN VOOR DAT HEEL NEDRLAND WEER GEBUKT MAG STAAN VOOR ? GRIEKEN LAND GAAN WIJ NOG TWEE KEER ONS PENSIOEN WIE VREET DIT NOG IN SCHULDEN LAND EDERLAND KIJK BUIS BEK DICHT HOUDEND DENHAAG AMERIKA LAND MORGAN EN THE BILDERBERGJES NAAIEN HEEL EDERLAND SNAVELTJE TOE EN BEK HOUDEN DUS EDERLANDERS GA FABELKRANTJE KIJKEN ZIE DIE TWIN TOREN ENE STAAT NOG STEEDS OVER EIND WEET JE WAAR IN DENHAAG DIE STINK TOREN VOL VER VLOEKTE DEMONEN vvD WEG ERMEE !

  http://www.twynstraguddekennisbank.nl/KB/Kennisbank-homepage/201-Organisatie/Managementdenkers/278-Morgan.html

 5. Wij leven niet wij worden geleefd,
  Een prima stukje, vriend.
  Het is precies zoals je zegt.
  De enige manier om te ontsnappen aan de klauwen van het Nederlandse establisment is emigreren.
  Laat inderdaad alle acriminele allogtonen dit land maar de kloten helpen.
  De mensen moeten de collumn van Professor van Smalhout in de Telegraaf van vandaag 7 September maar eens lezen.
  Hij legt de vinger precies op de zere plek.

 6. Eigenlijk is dit een mega kutland. De gehele dag wordt je bestolen door onze regering of deze nu rood, groen of oranje is, door de banken die nu nog steeds na alle terechte beschuldigingen gewoon door gaan waar mee zo bezig waren, door de pensioenfondsen, door de verzekeringsmaatschappijen, door de belastingdienst en zo kan ik nog wel even verder gaan. En wat denk je van de criminaliteit en discriminatie onder de allochtonen die liefdevol als z.g. vluchtelingen in dit kutland door onze kut-overheid naar binnen worden gehaald .Wat denk je van alle z.g. gesubsidieerde goede doelen stichtingen en clubjes die ons geld uitgeven aan terroristen als HAMAS, PALESTIJNEN en dat soort addergebroed en door torenhoge salarissen aan zich zelf toe te kennen. Je wordt er toch schijtziek van dat de benzineprijzen torenhoog stijgen maar dat de ruwe olieprijzen niet om hoog gaan. Wat denk je van een “criminele” blinde orgelman die door vier, jaahhh VIEEEEEER Amsterdamse agenten wordt opgepakt om dat hij al 23 jaar!! zonder vergunning een zakcentje op de Dam staat te verdienen. Er is volgens mij maar een manier om ons niet langer te ergeren aan wat er in Holland gebeurt. Vertrekken, vertrekken, vertrekken. Laten we dit land maar naar de kloten helpen door de vluchtelingen vriendjes, de criminelen beschermers, de landverraders, de vluchtelingen, de criminelen, de bank-, verzekerings- en pensioenmaatschappijdirecteuren, de allochtonen en de volksvertegenwoordigers en laten de goed willende Nederlanders maar het land verlaten. Ik weet zeker dat er erg veel landen zijn die deze hardwerkend, eerlijke en goedwillende landgenoten, in hun land willen op nemen, en waar ze een prachtig en veilig leven kunnen leiden. Mensen keer dit KUTLAND NEDERLAND je rug toe!

 7. Onlangs geplaatste berichten

  Gaat Lekker zo, Rutte !!!
  De doelstelling van de EU is de oprichting van een totalitaire Europese Staat!
  De financiële miljarden administratie van de rijksoverheid is amateuristisch
  Comeback omstreden Mariko Peters
  De kwaliteit en kosten van mobiel internet
  Denkend aan Holland (bewerkt door Joop)
  De Terreur Van De Amateur Wielrenner
  Internetklant vogelvrij!
  Het Nationaal Energie Akkoord
  Weg met dat onwettige, fiscale Vrijplaatsenbeleid!

 8. He wilders ga eens een keer naar de kapper jonge je lijkt wel een zoon van beatrix schell kapsel jonge he groeties van oome Henk mijn filmje staat op youtube ome henk op de kamping dat bint de echte henk en ingrid jonge

 9. Hoor wie klopt daar kinder het zal die goede roemeen wel zijn vvders hebben het meeste geld van olland jonge ga maar eens kijken wat je daar wel niet bij rutte in zijn schoentje vind !
  SLAAP LEKKER POLITIEK DENHAAG ROEMEENTJE OUT VAN JOU

 10. Hoe lang is hoe lang nog meer bezuingen nederlanders jan met de pet vreet het niet meer de dam word straks druk bezet!
  He geleerden hebt u morgen u baantje nog!?
  Straks komt er een tijd mag je je eigen riool onstoppen!

 11. Lang leve de vrij? heid voor alle nederlanders zoals zart wit of rood samen moeten we er wat van maken toch loook film kingdom of heaven die film heeft der her wilders nog nichte bekichen der man op der wilde ezel

 12. vvd weg ermee partij van ver vloekte demonnen wij liberalen zijn een steltje anaaalen wilders is er ook ene van weet u nog een ex vvder stem oraal wilders zogenaamd een jood rot toch op man met je henk en ingrid gelul sukkel

 13. Wij worden allemaal slaven van dit nieuwe world order elite idee zoals vroeger de joden werden geruimd zo stiekem maar jesus komt terug en dan wat dan willen ze dan met al hun goud dan ook nog even jesus afkopen ho deh berg je maar!

 14. Alles kan hier zolang je maar a sociaal bent en wordt onderhand scheitziek van alle tegenstrijdige regels laten ze het draadje waaraan we hangen maar door knippen zijn wre overal van af

 15. De regering gaat maar door, alles kapot maken, niks opbouwen, de kosten laten stijgen en dan nog denken ze hoe we het beste uit deze dip moeten komen…

  1 grote maffia is het, ze bestelen de burgers, laten alles duurder worden en de economie laten ze instorten…

  En dan zeggen zij: ja we zitten even in een crises en moeten de broekriemen aantrekken.

  Wie zijn de veroorzakers dat het nu plots zo slecht gaat?

  Echt een stelletje achterbakse figuren die het land kapot bezuinigen en dan ook nog een Dijsselbloem die ons geld wel even gaat beheren van NL en de EU, ja ja, wat is dat toch prachtig dat het allemaal maar kan, en die zorgkosten die we moeten ophoesten, wat een grote afgang dat we goudgeld moeten betalen aan die zorg… en ergste is nog, we pikken het ook nog met z’n allen.

 16. Nu, 15 februari 2013 heeft het zaad van satan zich genesteld als kanker.

  Hollanders hebben er zelf op gestemd. Huizen zouden de economie zijn, aldus onze bankdirecteuren van de VVD, parasieten van de werkende burger.

  Bankdirecteuren en pensioenfondsen zijn onze regering.

  Gebrek aan interesse in de werkelijkheid zolang ze zelf niet naast een zwart, werkeloos varken wonen, Nederland is doorgerut.

 17. Ze brengen dit kutnederland om zeep en die klojoos hebben het zelf niet eens in de gaten wat er echt gebeurt bij de mensen!!! Ik voorspel een toekomst met rellen en misschien opstand misschien dat er dan iets gebeurd.

 18. 50 Libiërs naar Nederland halen.. Moet niet gekker worden? Justice noemt het zichzelf dan… Als hier straks de pleuris uitbreekt en jouw leven niet meer zo veilig is als het nu is dan wil ik wel kijken hoe blij jij bent als een ander land je wilt opnemen. Een bikkel ben je dan wel als je liever blijft om vervolgens afgeslacht te worden.
  Ik wil hiermee niet zeggen dat er een permanente instroom van vluchtelingen moet komen maar je vrijheid en je leven zijn beide een kostbaar goed en zodra dat in het geding is weet ik wel zeker dat ook voor ons dan hulp van alle kanten welkom is.

 19. Ik hoor bij bigbrother,maar zelfs ik ben het zat.
  kut land, kut regering.kut elité.zakkenvullers zijn het.lekker ons geld uitgeven en als het dan een slechte gok is treden ze af en gaan lekker thuis zitten en teren op ons geld!!een revolutie is niet eens zo een slecht idee.gewoon laten zien dat we het niet meer pikken!!!!

 20. De mens graaft zijn eigen graf en daar hoeft je geen serial killer voor te zijn….hahahahahh. Trouwens ik dacht allang dat deze zit ook al dood was want er was al maanden geen leven….heeft de IND misschien iets te zoeken hier…hahahahaha moet niet gekker worden zeg terwijl ze de moordernaars naar nederland helpen en de goede stalken…pffff

 21. en toen…was er stilte want de mens is zooo voorspelbaar zoals altijd…grote bekken maar geen lef!!! Ze kakelen net als kippen zonder kop en praat maar shit bij elkaar

 22. ” hate me” and all de andere waar waren jullie toen die haat imam zaterdag op de dam stond???? Waar was ik??…ik wachte op jullie maar niemand kwam opdagen…grote bekken maar geen ballen!!!

 23. pfff…dat is wel wat extreem zeg. Maar ik moet wel zeggen de mensen zijn erger dan dieren dat wel maar tja om nu zomaar zulke sheiza te gaan zeggen ” hate me” is wel een beetje te ver!!! IK haat de mensen die in de regering zit die zomaar iets besluit waar ik fuckin shit geen toestemming over hebt gegeven en ze stoppen dingen door mijn strot waar ik niets van wist…de euro is er een van

 24. Ik hoop dat er een dag komt dat alle klote tering hoeren kut mensen DOOD gaan dan is mijn droom uitgekomen.
  En mijn diepste verlangen is een serial killer te zijn en dood en verderf zaaien heerlijk
  KILL ALL HUMANS

  die diersoort die dood moet de mens kut volk is het alle maal blank zwart geel rood IDC DOOD aan de mens

 25. Ik heb de hoop opgegeven in Nederland van vroeger want het is maar een kut land geworden en ze laten maar alle tuig naar binnen. Ik wil hier niets meer aan toevoegen want het heeft toch geen nut want nederland gaat ten onder van zijn eigen regeltjes

 26. Dat is helemaal waar, en dan lopen ze te praten over hypotheek aftrek nou doe dat met huizen boven de 500.000, maar nee natuurlijk niet dan pakken ze hun zelf. als je een leuk leven wild hebben moet je bijna 50.000 euro pj verdienen.
  Belachelijk, uit de euro en gewoon de gulden en alles terug draaien. maar dat zal wel niet kunnen.

 27. Als ik ergens anders naartoe kon verhuizen zou ik het zo doen want ik erger mij rot van hoe dit land naar de knoppen gaat. Een hardwerkende medelander!

 28. Heel raar…ik was net zo boos geworden echt niet normaal en toen kwam ik dit artikel tegen. Ik erger mij rot van wat er allemaal gebeurt in dit land op dit moment en dat terwijl ik zelf een buitenlander bent. Alles wat je hierboven zegt klopt helemaal. Nu lees ik dat ze 50 gewonde Libiers naar hier gaat brengen…moet niet gekker worden

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.