Ik word schijt ziek van die leuke verhaaltjes van deze huidige regeering ze hebben mooie praatjes en het meest asociale vind ik nog dat de partijen waar mensen niet voor gestemd hebben zich toch bemoeien met de bezuinigingen.wel spaanje Griekenland miljoenen storten en wij maar moeten bezuinigen penioenen omhoog

Terwijl in die landen zoals spaanje Griekenland gewoon met hun 60e met pensioen gaan.wij werken gewoon voor brussel ben ik niet van plan.en dan nog wat ze hebben de pin ook al aan brussel gegeven die kut Rutte met die schrijnheilge smoel van hem e.v.a al die Andre.en dan dat ze geerd wilders aflopen te kraken maar wilders heeft in veel dingen gelijk maar dat willen de kamer leden niet zien schrijnheilig hufters daar in denhaag.wanneer komt de Nederland eindelijk uit de kast.WE WORDEN MET ZIJN ALLE GENAAID DOOR DEHAAG HALLO WORD EENS WAKKER NEDERLAND.

STEM GEWOON MET ZIJN ALLE OP ONZE GEERD WILDERS

Please follow and like us:

1 reactie op “Ik word schijt ziek van die leuke verhaaltjes van deze huidige regeering

  1. Wat heerlijk te weten dat er in onderwijs meer geinvesteerd gaat worden zodat Ton Vonk ten eerste zinvoller gaat argumenteren en ten tweede dat Ton in zijn moers taal leert spellen.

    Terug naar (avond)school Ton, misschien kom je dan een van de vele intelligente en gemotiveerde buitenlanders tegen die wel heil zien in het opbouwen van een toekomst in ons prachtige Nederland en wel hun best doen om de taal machtig te worden. Succes met stemmen op Geert (ja, met een T)

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.