scheefwonen
Taliban hoofdman J.P. Balkenende was kampioen in het afzeiken van zijn onderdanen. Hij heeft elk autonoom burgertje zijn eigen label gegeven. Zo heb je de bumperklever, de veelvreter, de asociale roker of hondenbezitter, de ramptoerist, belastingfraudeur etc. In het gereformeerde wereldbeeld van JP moest er tegen deze dwalende schepsels middels hoge boetes en bonnenquota’s, worden opgetreden. Het bashen en treiteren van de burger was JP’s specialiteit. Maar ook de “Kutte van Rutte” hebben zo hun slachtoffers. De nieuwste ASO is de scheefwoner. En natuuuuuuurlijk moet ook deze met wortel en tak uit onze samenleving worden getrokken vindt onze draaikont Donner. Verdien je meer dan € 43.000,- dan moet je wegwezen uit je huurhuis of je wordt gestraft met een huurverhoging van 5% of meer. Voor een paar magere miljoentjes gaat Donner weer de hardwerkende mannetjes en vrouwtjes het leven verzuren. Terwijl de Quote 500 feest zit te vieren met € 135.000.000.000,- in de pocket .
De Brenninkmeijers, Fentener van Vlissingers en de van Nassau’s etc hebben met de helft van hun vermogen nog steeds geen honger. Dus pak gewoon “de Quote 500” de helft af en het begrotingstekort is de komende 6 jaar afgedekt en laat de kleine man met rust. Rutte!

Please follow and like us:

1 reactie op “Burgertje bashen

  1. Je kunt ook gewoon snijden in het budget van Ontwikkelingsamenwerking, geen asielzoekers meer toe laten, niet naar Afganistan gaan, geen banken en dat soort criminele instellingen steunen,geen subsidisch aan hobbyclubs uitkeren, etc.
    Als we dat doen zijn we in eens af van alle problemen en kunnen de belastingen omlaag zodat janmodel het ook een s breder krijgt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.