Mark Rutte is niet een Rechtse Bal zoals hij wil doen voor komen maar een Linkse Hufter Onbegrijpelijk dat wij er met de laatste verkiezingen zijn in getrapt.
Wat is NIVILEREN voor de verkiezingen een vies woord he Mark Rutte?
Maar natuurlijk niet meer na de verkiezingen, dan is het plotseling helemaal normaal.
Tornen aan de hypotheekaftrek is voor de verkiezingen niet aan de orde.
Maar na de verkiezingen wel he, Mark?
Je bent gewoon een oplichter, iemand waar je niet van op aan kunt.
Wilde je zo graag weer op het pluche vriendelijke vriend?
Beviel het regeren je zo goed dat je er alles voor over had?
Ook al moest je jou verkiezing beloftes in de prullenbak gooien.
Ook al moest je je met huid en haar onderwerpen aan de wensen van je die Rooie Activist van een Samsom waar je nu zo dikke maatjes mee bent?
Je bent een ongelofelijke klootzak die geen knip voor zijn neus waard is.
Je realiseert je niet eens dat je het Liberale gedachtegoed naar de bliksem helpt en dat je jouw kiezers rechtsreeks in de handen drijft van Geert Wilders.
Ook mijn stem zal de PVV krijgen.
Na zo’n 47 jaar zal ik bij de volgende verkiezingen, die heel snel zullen komen en de VVD zullen minimaliseren tot een splinterpartij, ook op de PVV van Geert Wilders gaan stemmen.
Nu weet ik al dat de VVD mijn stem kwijt is.
Geert Wilders had natuurlijk helemaal gelijk toen hij het 1e kabinet Rutte liet ploffen, alleen wij stom kiezers vee zagen dat toen nog niet.
Ik en velen hebben afgelopen week afscheid genomen van de VVD.
Wat zal er in Den Haag bij de andere partijen gelachen worden om de naiviteit van de Pluche geile Mark Rutte.

Please follow and like us:

3 thoughts on “Linkse Bal Mark Rutte

  1. mark rutte is een grote leugenaaar ja naartuurlyk lacht ie met zon salaris nog kip noch kraai heeft ie om voor te zorgen ach en volgende keer stemmen domme nederlanders weer op die soort lui nederlanders is nu een maal een dom folk

  2. Niet alleen de VVD’ers zijn er ingetuind. Wat te denken van de PvdA kiezers die zich qua inkomen zo’n beetje in de middenmoot bevinden. Wàt te denken van onze ouderen die door ouderdomsverschijnselen handelsonbekwaam zijn geworden, zeer slecht ter been zijn en in de toekomst door vrienden en familie hun verzorging moeten krijgen. Wat ik me afvraag is of de mensen die deze maatregelen bedenken en uitvoeren zelf nog iets menselijks in zich hebben. En vooral tegen alle VVD’ers die hun stem aan Rutte gaven wil ik zeggen; jullie gaan er ook aan. Met alle desastreuze maatregelen op het gebied van oa zorg komen ook jullie straks aan de beurt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.