Wat heeft de oppositie in de tweede kamer toch een verschrikkelijke kluit boter op het hoofd.
Ze verwijten het kabinet Rutte en met name de ministers Leers van Immigratie en Asiel en Opstelten van veiligheid en Justitie dat de politie dit jaar 4.800 illegalen staande moet houden.
Ook de Binnenlandse zaken en de CDA minister Hirsch Balin van het rooms rode kabinet Balkenende met de politie afspraken maakte om de illegaliteit effectief te bestrijden hoorde je de rode horde in de tweede kamer en in de steden niet.rode burgemeester onder aanvoering van Van der Laan van Amsterdam en Wolfsen van Utrecht hebben een grote bek over dit plan.
Toen een van de drie zakkenvullende zusjes Albayrak op 10 oktober 2008 als staatssecretaris samen met de toenmalige PvdA minister Ter Horst van
Onder aanvoering van deze ook van allochtone afkomst zijnde staatssecretaris Albayrak werden toen in 2008 5610, in 2009 5250 en in 2010 4350 illegalen opgepakt en het land uitgezet.
Onder het PvdA bewind zijn meer illegalen opgepakt dan dat het huidige Kabinet tot doel heeft gesteld.
Waar waren toen de protesten van het linkse front , waar waren de rode burgemeesters die nu zo veel commentaar hebben op het besluit van het Kabinet Rutte?
Nee toen kwam het niet uit om hun eigen rode vriendjes en vriendinnen aan te vallen, maar nu, nu ze zijn veroordeeld tot de oppositiebanken is het koren op de molen van deze rode horde van PvdA, SOP, Groenlinks en D66.

Please follow and like us:

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.