16 thoughts on “Nigel Farage, de Nagel aan de “doodskist” van het Europees Parlement

  1. Baliganger, dat hadden wij, mensen met een normaal denk- en waarnemingsvermogen vanaf het begin al door! Helaas heb je hier nog een groot deel, die onze graai-bestuurders niet alleen hun gang laten gaan, nog erger, zij hebben ze een VRIJBRIEF gegeven om het volk tot de laatste cent uit te persen!

  2. Ik ken al zijn video’s en inderdaad schijnt hij de enige te zijn die steeds het deksel van de EU beerput opent. Inderdaad “schijnt”, omdat m.u.v. een kleine groep, niemand 1 vinger uitsteekt om deze criminelen tegen te houden! Het volk laat zich als makke schapen naar de slachtbank voeren! Het wordt steeds duidelijker dat het niet meer om onwetendheid gaat maar om PURE DOMHEID!

  3. Echte topper die Nigel Farage het is een lust om die man zijn meningen te zien verkondigen het zet menige euro palementairier te kakken incl die stoffige pipo van rompuy , zo’n figuur zou verrijking zijn in dat slappe haagse geleuter .

  4. Echt een goed iemand, maar als hij niet voldoende medestanders heeft, kan hij deze dingen rustig zeggen. Hij is weer zo’n symbool-persoon. Het stelt de mensen een klein beetje gerust dat tenminste IEMAND het daar hardop zegt.

    Ik vraag me af wat hij werkelijk zou doen als hij voorzitter van een grote partij werd, echt dingen kon afdwingen dus.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.