Ons kabinet heeft criminaliteit legaal gemaakt! Onder het mom van “politieke correctheid”  worden wij stelselmatig en op grote schaal bestolen!
Waarom kan ons kabinet en hun kapitalistische achterban dit ongestraft doen? Waarom is er niemand die hiertegen protesteert en sinds wanneer zijn woorden als “democratie” en “mensenrechten” niet meer van kracht?

Al jarenlang heb ik getracht via artikelen in de media, blogs, community-sites, etc. te waarschuwen en te voorspellen voor onze naderende ondergang. Hierbij heb ik honderden feiten en cijfers aangedragen. Maar schijnbaar is dit voor de meesten te veel werk om dit te controleren en hieruit eigen conclusies te trekken.
Het lijkt er derhalve sterk op dat al het werk “water naar de zee dragen is” omdat het volk lijdzaam, apathisch en suicidaal is.

Men kan zich afvragen waarom ik hiermee toch blijf doorgaan tot ik mijn laatste adem heb uitgeblazen! Niet voor de groep die zich, om welke reden dan ook, bewust opoffert, niet omdat ik constant tegen een muur van desinteresse en domheid aanloop en niet omdat ik zo nodig aandacht wil hebben!
Ik doe dit omdat ik vrees voor de toekomst van mijn kinderen en kleinkinderen, die deze desastreuze (economische en maatschappelijke) tsunami niet zullen overleven!

Daarom publiceer ik hier in het kort nogmaals de feiten, in de hoop dat er toch een paar zijn die de moeite willen nemen om alles te lezen en hiermee zichzelf en hun nageslacht van de verdrinkingsdood willen redden! Zoals Wilders al zei: “Samen verdrinken of afzonderlijk zwemmen”.

Dus Voor de zoveelste keer: Wat zijn de gevolgen van het huidige rampzalige beleid en wat zijn de werkelijke kosten eigenlijk?
Onderstaand het topje van de ijsberg.

EU / ESM

IMF(Internationaal Monetair Fonds): Wereldwijde crisis als EU problemen niet snel oplost “Europa moet onmiddellijk actie ondernemen om de crisis binnen de eurozone op te lossen. Gebeurt dit niet, dan loopt de hele wereldeconomie groot gevaar!”

http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Europese-Unie/306585/IMF-Wereldwijde-crisis-als-EU-problemen-niet-snel-oplost.htm?rss=true

De economische crisis van 2009 werd veroorzaakt door hebzucht van een aantal mensen. Om hun bonus veilig te stellen namen deze mensen onverantwoorde beslissingen waardoor de financiële wereld als een kaartenhuis in elkaar is gestort. De gevolgen zijn ondertussen bekend.
De belastingbetaler mag opdraaien voor de schade.
De Rabobank legt de vinger op de zere plek: De Europese begrotingsregels uit het zogeheten Stabiliteits- en Groeipact dragen momenteel noch bij aan stabiliteit, noch aan groei. De grenswaarden voor overheidstekort en de overheidsschuld van respectievelijk 3% en 60% van het bruto binnenlands product (bbp) zijn nogal arbitrair vastgesteld.
Maar doordat we in de Europese Unie deze grenswaarden eerst met elkaar hebben afgesproken, om ze vervolgens massaal aan onze laars te lappen, zitten we nu dus wel met een stevig geloofwaardigheidsprobleem.
Waardoor er nu, in een recessieklimaat, moet worden bezuinigd. En waardoor de recessie bij ons dus dieper uitvalt dan in de rest van de wereld.”

De zeventien eurolanden storten tussen 2013 en 2017 samen 80 miljard euro cash in het fonds. Daarnaast staan ze voor 620 miljard euro garant*.
Volgens de afgesproken verdeelsleutel neemt Nederland 5,72 procent van het ESM voor zijn rekening. Dat komt neer op – afgerond € 4,57 miljard euro, een bedrag dat Nederland de komende jaren in cash betaalt. Daarnaast staat Nederland nog voor 35,5 miljard euro garant.
Totaal dus 40 miljard!

De Europese Unie gaat 100 miljoen euro extra vrijmaken voor Amisom, de missie van de Afrikaanse Unie in Somalie«. Dat heeft Europese Raadsvoorzitter Herman Van Rompuy bekendgemaakt na een gesprek met de Keniaanse premier Raila Odinga.
Er zijn trouwens plannen om de EU uit te breiden naar Noord-Afrika.

http://www.homedisk.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=37:ondergang-eu-met-dank-aan-de-idealisten&catid=1:berichten&Itemid=2

Elke maand verhuist het Europees Parlement voor een vier dagen van Brussel naar Straatsburg Zo geeft de EU voor elke keer dat het Europa-circus deze onzinnig verhuizing doormaakt zo’n 20 miljoen euro uit. Dit is Tweehonderdmiljoen per jaar!
Per maand verhuizen naast de ruim zevenhonderd parlementsleden ook nog eens een kleine drieduizend ambtenaren, medewerkers en assistenten voor vier dagen naar Straatsburg. De 200 miljoen die dat jaarlijks kost is volgens de opstellers van het voorstel van 11 april nog
conservatief: Als je de reiskosten ook meetelt en rekening houdt met de uitbreiding van de EU met tien lidstaten afgelopen zomer, dan liggen de werkelijke kosten waarschijnlijk eerder rond de 500 miljoen € , aldus een van de opstellers.

De EU telt 23.186 EU-medewerkers
De geldverslindende Europese Unie zorgt goed voor zijn handlangers: 37 topambtenaren verdienen meer dan de minister-president, 5.461 EU-bediendes krijgen meer dan 10.000 per maand. Daarnaast is er een overschot aan vakantiedagen beschikbaar, betalen de EU-medewerkers slechts 12% belasting en gaan ze maximaal op hun 61e op een luxe-pensioen van € 12.600 netto

Volgens de informatie die Ehrenhausr kreeg krijgen 37 topambtenaren in Brussel € 24.000 per maand (en dat is meer dan menig minister-president of staatshoofd krijgt. Het basissalaris van de zogenaamde EU-topambtenaren ligt tussen de € 16.601 en € 18.025 per maand. Daar komen dan nog tal van toelages bij. Zo is er een speciale “buitenlandtoelage” (die dus bijna alle medewerkers krijgen) van 16%, een huishoudtoelage van 0500 euro per maand en kinderbijslag van 300 euro per kind per maand.
Een op de vier medewerkers krijgt €10.000 Maar ook op de lagere etages in Brussel hoeft men geen honger te lijden. Precies 5461 ambtenaren krijgen meer dan 10.000 euro per maand. Dat betekent dus 23,55% van de Eurocraten, ofwel bijna een op de vier EU-medewerkers gaat met meer dan 10.000 euro naar huis.
Ook “doodgewone” medewerkers graaien flink in de door de Europese belastingplichtigen gevulde ruif. Zo krijgt een beginnend secretaresse € 2.550,-.netto

100.000 dagen “bijzonder verlof”
Omdat veel EU-medewerkers ver van huis werken krijgen ze bovenop hun dikke salarissen ook nog eens royaal bemeten “bijzonder verlof”.
Per jaar vallen in Brussel 100.000 werkdagen uit. Uiteraard heeft dat geen enkele invloed op het inkomen.
Terwijl in Europa miljoenen vrezen voor hun baan en hun broodwinning en keiharde besparingsmaatregelen moesten slikken, drukte de Europese Commissie er toch een verhoging van 1,85% door. En daartegen klagen de “armoedzaaiers”. Ze willen met terugwerkende kracht ook de rest van de salarisverhoging.

Een TV   team filmt hoe Europese afgevaardigden inklokken op vrijdagmorgen 7 uur, om nog even € 284,- daggeld te incasseren… http://www.nujij.nl/algemeen/europarlementariers-verrijken-zich.14924253.lynkx#ixzz1z623r9Bl

Meeste verlieslijdende bedrijven keren bonussen uit!
De gemiddelde bonus bij verliesgevende bedrijven was 212.000 euro voor de bestuursvoorzitter en 147.000 euro voor een bestuurslid.

Zorgmanagers blijven riante vertrekpremies ontvangen!
Vertrekkende zorgbestuurders ontvangen nog altijd forse premies. In totaal kregen dertien zorgbestuurders het afgelopen jaar 3,3 miljoen euro mee. De hoogte van de gouden handdruk daalde wel met een kwart.

http://www.stopdegraaiers.nl/

Miljarden “ontwikkelingshulp”
Nederlandse bijdrage ontwikkelingshulp laatste 25 jaar totaal 800 miljard Euro, waarvan het grootste deel in de zakken van organisaties en bestuurders terecht is gekomen! Salarissen directie goede doelen tussen de 150.000 en 200.000 per jaar! Pure Zwendel dus!!!

http://www.wanttoknow.nl/overige/het-salaris-van-goede-doelen-stichtingsbestuurders/

http://www.rtl.nl/(/actueel/rtlnieuws/binnenland/)/components/actueel/rtlnieuws/2010/09_september/20/binnenland/riant-salaris-voor-directie-goede-doelen.xml

Dan praten we nog niet eens over de miljarden aan subsidies en de hiermee gepaard gaande fraude:
http://mijn-kijk-op.infonu.nl/mens-en-samenleving/16315-zwendel-met-ontwikkelingshulp-miljarden-euros-vermist.html

Wat we per inwoner in totaal per jaar betalen aan de EU

Duitsland 82.329.758 (2009) inwoners €. 728,78 per persoon per jaar.
Frankrijk 62.150.775 (2009) inwoners €. 804,50 per persoon per jaar.
Nederland 16.525.931 (29 juli 2009) inwoners €. 907,66 per persoon per jaar.
http://boinnk.nl/blog/27693/wat-we-mogen-betalen-aan-de-eu/” target=”_blank”>http://boinnk.nl/blog/27693/wat-we-mogen-betalen-aan-de-eu/

Behalve bovengenoemde “afpersing” komen ook nog de “kosten” van onze regeringsleiders en hun riante “bijbaantjes” alsmede de kosten van van de “gespekte” organisatoren, die overigens zo veel mogelijk worden verzwegen (vooral de bonussen!).
http://www.stopdegraaiers.nl/

Voorbeeld 1:
Albayrak (COA) mag teveel betaald loon houden Terugvordering is in haar geval niet juridisch af te dwingen aldus Minister Leers.
We hebben onze mond vol over corruptie op de Antillen, maar veel Nederlandse politici lijken het graaien gewoon uit te stellen tot na hun politieke carriere of wat hiervoor moet doorgaan.
Terwijl zwartwerkers, winkeldiefjes et cetera volgens politieke partijen altijd “keihard” moeten worden aangepakt, hanteren ze de fluwelen handschoen binnen de partijen zelf, voor hun “witteboordengraaiers”.
Volgens Leers ontving Albayrak vorig jaar bijna 211.000 euro, ruim 23.000 euro boven de zogeheten balkenendenorm van ruim 187.000 euro per jaar. Bovenop dat salaris kreeg zij ruim 23.000 euro als compensatie voor de fiscale bijtelling voor het privégebruik van haar dienstauto.

Voorbeeld 2:
– ex-minister Zalm krijgt 750.000 euro per jaar voor zijn werk als directeur van ABN-Amro en Fortis Bank Nederland
– Wethouders die een dag minder zijn gaan werken vanwege alle bezuinigingen, merken dat niet in hun portemonnee, schrijft het AD. Ze vullen het gat in hun salaris gewoon op met wachtgeld.
– de voormalig PvdA-minister van ontwikkelingshulp heeft tonnen aan ‘steun’ uit Nederland gekregen tijdens haar werkzame periode bij de Verenigde Naties. De VN betaalde Herfkens al 18.000 dollar per maand. Mevrouw Herfkens stelt een lijst eisen op. ‘Ten eerste wil ze haar gold pass houden, een kaartje om de nek die je interne plaats in de interne hierarchie weerspiegelt. Tevens wil Herfkens business clas blijven vliegen, ook op vluchten korter dan negen uur.
– Om de achterstand op topambtenaren in te lopen moet het salaris van ministers met 30 procent omhoog. In verband met de achterstand op vergelijkbare functies in de marktsector is nog eens een inhaalslag van 20 procent nodig, eventueel in fasen.
– Uit onderzoek van het AD blijkt dat oud-generaal Van Baal voor zijn nieuwe baan als voorzitter van het college van bestuur minimaal een salaris van 90.000 euro per jaar krijgt. Daarnaast ontvangt hij een uitkering van ongeveer een ton per jaar van het ministerie van Defensie. Begin dit jaar ging de 60-jarige generaal met functioneel leeftijdsontslag.
– Veel oud-wethouders krijgen vijf jaar na hun aftreden nog altijd wachtgeld. Bij de 15 grootste steden moeten 74 ex-bestuurders worden doorbetaald.
Dat kost deze gemeenten dit jaar 3,3 miljoen euro, zo blijkt uit onderzoek van deze krant. De ex-bestuurders zijn niet verplicht een andere baan te zoeken.
– Eindhoven is dit jaar met 334.000 euro het meeste kwijt van de 15 grote steden. De stad heeft zeven oud-wethouders op de loonlijst staan. Hoe lang zij al wachtgeld krijgen, wil de gemeente als enige niet zeggen. Apeldoorn blijkt zes oud-wethouders gemiddeld al 9,5 jaar wachtgeld te betalen. Dat kost de stad dit jaar 250.000 euro. In Haarlem ontvangen nog acht vertrokken bestuurders salaris van de stad:
kosten 300.000 euro. Van de onderzochte gemeenten hoeft alleen Nijmegen geen cent uit te keren.
– Postema (PvdA) ontvangt in een publieke functie 204.858 euro aan salaris, ruim 16.000 meer dan de maximumnorm van 188.000 euro.

http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2010/01/pats_exwethouders_020_pakken_1.html

Ons Koningshuis kost 110 miljoen per jaar (Beatrix ‘verdient’
30.000 euro per DAG!)

Zo kan ik nog een dag doorgaan!

http://www.doorbraak.eu/?p=5377

WAT ZIJN DE DESASTREUZE CONSEQUENTIES VAN DIT CRIMINELE BELEID?

De Nederlandse economie zit in recessie. De economie krimpt in 2012 met  punt, terwijl de werkloosheid stijgt met 90.000 personen, tot 5%. Het overheidstekort verbetert van 4,6% van het bruto binnenlands product (bbp) in 2011 naar 4,1% bbp in 2012.

http://www.cpb.nl/persbericht/3211182/nederland-recessie-vooruitzichten-2012-afhankelijk-van-europese-crisis

Nederland belandt nu in de grootste depressie ooit. Armoede, Honger en Oorlog zullen zegevieren.

http://www.modint.nl/cms/showpage.aspx?id=447

Twee Nederlandse onderzoeksbureaus, namelijk het Sociaal en Cultureel Planbureau en het Centraal Bureau voor de Statistiek, komen tot de conclusie dat de armoede in Nederland in 2011 en 2012 flink zal toenemen.
Volgens het onderzoek komt armoede voornamelijk veel voor bij eenoudergezinnen, alleenstaanden jonger dan 65 jaar en bijstandsontvangers. De werkende armen zijn steeds vaker zelfstandige ondernemer. Van de zzpers en ondernemers valt een steeds groter deel onder de armoedegrens Op grond van het niet-veel-maar-toereikendcriterium neemt het aantal arme personen in 2011 naar verwachting met ruim 70.000 toe, en het jaar daarop met nog eens bijna 55.000 (+0,8 procentpunt over beide jaren). De armoede stijgt volgens deze maatstaf al sinds 2008, tot ruim 1,1 miljoen mensen (7,3%) in 2012. Vooral bij uitkeringsontvangers jonger dan 65 jaar en helaas ook bij kinderen wordt in 2011 en 2012 een toename verwacht.

http://biflatie.nl/artikelen/39-overig/19914-armoede-in-nederland-gaat-toenemen-in-2012

http://www.telegraaf.nl/overgeld/12142643/___Armoedeval_op_de_loer___.html

De verkiezingsuitslag geeft een richting aan waar een meerderheid in dit land naar toe wil, echter de ongekozenen beslissen anders.

http://www.tref.eu/index.php/component/content/article/150-pollutiek/1593–de-constitutionele-staatsgreep-van-2010

http://setapart.punt.nl/?id=647920&r=1

Ik sluit af met een citaat van Ko Kolijn:

Europa speelt een eindspel van zelfdestructie, met de eurozone en de hele Europese Unie als inzet!

http://www.vn.nl/Opiniemakers/Ko-Colijn/Artikel-Ko-Colijn/Samen-naar-de-ondergang.htm

Please follow and like us:

16 thoughts on “ONZE ONDERGANG: WIJ ACCEPTEREN DAT WIJ MASSAAL EN SYSTEMATISCH WORDEN BESTOLEN.

 1. Hier nog even een staaltje van volksverlakkerij:
  Elsevier 29-06-2012:

  Leiders van de Europese Unie (EU) hebben afgelopen nacht op de top in Brussel besloten tot een gezamenlijke toezichthouder op banken. Herman Van Rompuy, de voorzitter van de Europese Raad, spreekt van een doorbraak.
  Pas als deze toezichthouder actief is – de verwachting is eind 2012 – moet het mogelijk zijn om banken direct van kapitaal te voorzien via het Europese noodfonds. Het toezicht komt onder de vlag van de Europese Centrale Bank

  Mijn reactie hierop:
  Mensen, laten jullie je toch niets wijsmaken! Weer zo’n rookgordijn! Dit is niet alleen een andere weg om het doel te bereiken, maar een geraffineerde zet om meer mensen van topinkomens te voorzien (let op het woord “indirect”!)
  We moeten vooral leren om tussen de regels door te lezen!
  De EU stampt aan de lopende band allerlei zgn.”toezichthoudende organisaties” uit de grond, waaruit topfuncties voor hun eigen achterban worden gecreëerd!

  Het doel blijft echter hetzelfde! Maar i.p.v. bezuinigen wordt het geld alleen maar anders verdeeld!

 2. SP, SomeOne ????

  Roemer sjoemelt even hard als welke andere onbetrouwbare politicus ook.
  Zie zijn gedraai en gewring tijdens het debat over de ‘europese’ top. Hij sluit ‘op termijn’ ook het (corrupte en steeds fascistischer optredende)’politiek/monetair europa’ niet uit.
  Afgezien nog daarvan: lees het partijprogramma eens vollédig uit?

 3. Het is zoals geschreven, de rijken, verrijken zich steeds Meer ten kostte van het ” klootjes” volk,die geen meter de te vertellen heeft, Zodra iemand,en het maakt niet uit van welke partij, wordt er gedraaid en gemanipuleertd en denkt men niet meer aan de eigen mensen en het Nederlandse volk, want waarom moeten wij miljarden betalen waar we NIETS, of o ja BEZUINIGINGEN voor terug krijgen. En is een bezuiniging plukken van mensen en zelf als politici uit blijven geven, De EIGEN broekriem aanhalen, dus minder uitgeven, in plaats van meer inkomsten te generen door alles maar klakkeloos te verhogen bij het gewone Nederlandse volk, is geen bezuinigen! Ik ben dus ook een beetje boos!

 4. we worden door een klein groepje mensen bestolen en uitgekleed.
  en iedereen kijkt toe.
  bij 122.000 zeer rijke mensen in Nederland, staat maar liefst 5000 miljard euro op de bankrekening.

  reken maar uit deze gasten hebben 2 miljoen euro tot wel 200 miljoen euro op de bankrekening staan.
  en zelfs sommige nog meer.

  neem een gemiddelde 45 miljoen euro maal 122.000 mensen is 5000 miljard euro.

  en waarom hoeven deze mensen niets in te leveren???

  juist het is dus diefstal van de gewone burger.

 5. Ik ben toch zo zat van wat hier allemaal aan het gebeuren is hier in nederland maar 10 jaar geleden heb ik dit voorspelt ” nederland zal ten ondergaan van zijn eigen regels en wetten”. Pappen en nat houden van criminelen en maar hun eigen zakken vullen. IK word er dood ziek van en als ik kon vertrok ik hier op staande voet…maar tja de belastingdienst valt mij telkens lastig met die blauwe fokkin enveloppe van hun om mijn geld aan Afrika uit te geven…vuile varkens!!!!

 6. Nog even dit:

  Er wordt dit jaar een recordaantal faillissementen verwacht. In het afgelopen half jaar zijn er bijna net zo veel bedrijven failliet gegaan als in dezelfde periode in 2009, het slechtste jaar tot nu toe.

  En dit omdat ons geld o.a. hiervoor wordt gebruikt:

  Nederland geeft Irak onder voorwaarden 5,5 miljoen euro voor de herintegratie van uitgeprocedeerde Iraakse asielzoekers die vanuit Nederland terugkeren naar hun land. Ook biedt ons land vijftig plaatsen aan hogescholen in Nederland aan voor Irakezen om eerst een studie te doen!

 7. Ik ben hier dít nog vergeten te vermelden:

  Pensioen op 50 jaar. Met 9.000 euro maandelijks voor EU- ambtenaren. 340 Europese ambtenaren gaan dit jaar met vervroegd pensioen vanaf 50 jaar en met een pensioen van 9.000 euro (bruto) per maand. Reden: Om ambtenaren uit de nieuwe lidstaten van de Europese Unie (Polen, Malta, Estland) aan de slag te helpen, geeft de EU functionarissen uit de oude lidstaten (België, Duitsland, Frankrijk) dus een gouden handdruk.

  En daarom zijn onze AOW’eres door de bezuiniginsplannen en de faillissementen van de Pensioenfondsen genoodzaakt om naar de voedselbank te gaan!

 8. Reactie Frans Brassens op SomeOne_01:

  Frans, inderdaad kent een groot deel van de kiezers het VOLLEDIGE beleid van hun eigen partij niet!
  De positieve punten worden belicht maar de meest essentiële, die de ondergang van dit land zullen veroorzaken, worden als “de kleine lettertjes in een contract” (in dit geval de islamisering a.g.v. de massa-immigratie) compleet over het hoofd gezien!

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2012/05/de-holle-retoriek-van-roemer

 9. je hebt volledig gelijk!! in dit zgn democratische land is de moraal in de politiek , en verdere machtsdragers ver te zoeken. alle miskleunen van deze figuren worden zm onder het tapijt geveegd. vestia staat aan de rand van faillisement en meneer staal , de veroorzaker, zet op de antillen ff een huisje neer van 2 miljoen. zijn er kamervragen? welnee! maar als je boer bent in polen en je moet daar vluchten vanwege maffiose poolse praktijken dan wordt je hier met man en macht vervolgt omdat je uitgeleverd moet worden aan polen. heb je het ooit zo zout gegeten? hoofdschuddend lees ik elke dag de krant , beseffende dat dit ergens helemaal fout gaat eindigen, in de nieuwsprogrammas op tv wordt nergens over gesproken , daarvoor worden we doodgebombardeerd met reality tv , de jeugd moet zingen, dansen en uit de kast komen, en hun ouders moeten dit zoveel mogelijk stimuleren. maw geef het volk brood en spelen!

 10. Hier de meest realistische citaat:

  De komende generaties zullen dan ook een vernietigend oordeel vellen over het ESM en over de volk-en-vaderland verradende politici en parlementariërs in Den Haag die met het verdrag hebben ingestemd en daarmee de ondergang van onze soevereiniteit, vrijheid en welvaart hebben verzekerd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *