1 We betalen zonder blikken of blozen €642.000.000,- extra aan Europa omdat we onze zaakjes zo goed op orde hebben.
2 Een minderheid in het parlement leest ons de les voor.
3 Door de achterlijke zorgwet weet niemand meer waar hij of zij aan toe is.
4 Straks mogen we niet eens meer onze eigen arts uitzoeken. Dan bepaald de zorgverzekeraar dit voor je.
5 Als je vermogen hebt staan op de bank dan moet je daar over meer betalen dan dat het in rente opbrengt.
6 Als je wiet verkoop, wat verboden is, en je wordt hier voor veroordeeld, dan krijg je geen gevangenisstraf.
7 Als je een paar kilometer te hard rijdt krijg je een forse bekeuring.
8 Jihadisten die naar Syrie gaan om mee te vechten, behouden hun uitkering, paspoort en krijgen geen straf.
9 Als je de Ebola epidemie wereldwijd wilt verbreiden moet je ebola patienten naar Nederland halen ipv ze daar in het land waar de patient het heeft opgelopen te behandelen.
10 Honderden jaren hebben we het Sinterklaasfeest gevierd met Zwarte Pieten. Nu mag dat niet meer van de Quincie en zijn zwarte kornuiten.
En we laten dit gewoon maar gebeuren.
11 Met oud en nieuw zijn er delen in steden waar geen vuurwerk afgestoken mag worden. Ook dit accepteren we maar.
12 Bejaarden in de zorginstellingen gaan soms een keer in de week in bad omdat er geen geld voor is om ze elke dag in bad te doen.
13 Als je je hele leven hebt betaald voor je pensioen wordt je procenten gekort omdat de fondsen verkeerd hebben belegd of zoals het ABP geld moest afstaan aan de toenmalige regering Kok.

14 Poolse, Bulgaarse, Roemeense, Letse vrachtwagen chauffeurs pikken door dat ze minder willen verdienen de banen in van Hollandse vrachtwagen chaufeurs zonder dat er iets aan gedaan wordt.
15 Hybride aut’s zijn net zo milieu onvriendelijk en misschien nog wel meer dan normale benzine auto’s maar de regering blijft subsidie aan deze Hybride auto’s geven.
16 Z.g vluchtelingen worden met meer dan duizend man ondergebracht in plaatsen met 150 inwoners. Je zal er wonen.
17 Oost Europese criminelen en criminelen met een donkere huidskleur zijn zo verschrikkelijk laf om bejaarden te overvallen en in elkaar te slaan om met het bankpasje dat zij buit hebben gemaakt de rekening van deze 80 en 90 jarige te plunderen.
18 Als Nederland niet aan de 3% norm van Europa voldoet dan gaan we het land lekker kapot bezuinigen. En zijn we het braafste jongetje van de klas. Frankrijk steekt zijn middelvinger op.
19 Twee jaar terug verkochten we onze tanks. Nu wordt er weer over gedacht om ze aan te schaffen.
20 Erdogan de Turkse president beticht ons van het discrimenteren van zijn Turkse staatsburgers in ons land. De held Rutte durft niet eens om excuses te vragen.
21 Roemenen die in Roemenie wonen vragen met behulp van hun criminele regering in ons land een uitkering aan en wat schertst onze verbazing, ZE KRIJGEN HET OOK.
22 Moskeeen die met Nederlandse subsidie worden gebouwd staan onder controle van de Turkse overheid.
23 Er wordt een Vliegtuig met 298 inzittenden waar onder 198 Nederlanders boven Oekraine neer geschoten. Nog steeds niet heeft Rutte Rusland van deze genocide beschuldigd. Terwijl het overduidelijk is dat deze misdaad door Poetin getrouwen is uitgevoerd.
24 Een directeur van een groot landelijk reisburo vindt het niet nodig om meer dan de Balkenendenorm te verdienen. Nu wordt hij hier voor zwaar gestraft en moet een kreeg een forse belastingaanslag van de belastingdienst.
25 De heren de Leeuw en van Nieuwkerk verdienen tonnen Euro’s per persoon bij de Nederlandse Omroep, die opgebracht worden door ons belasting betaler.
Als ik dit rijtje na lees wordt ik heel verdrietig en boos lezer en ik kan nog uren door gaan om te vertellen waarom Nederland nou zo’n kutland is.
Maar misschien wilt u zelf nog punten kwijt waarom u het met mij eens bent Dus schrijf dit op in uw reacties.
De eerste 25 zijn van mij de volgende 200 zijn jullie.
Ik weet zeker dat u er weinig moeite voor hoeft te doen.

Piet

Please follow and like us:

21 thoughts on “Waarom is Nederland zo’n kut land 2 ?

 1. Nl is een shitland omdat we door de politiek ernstig voor de gek worden gehouden.
  Slechts wat de politiek en de lakeien ( lees hoofdredacteuren van media) onder de aandacht willen brengen wordt voor het brede publiek bekend gemaakt.
  De media spelen allang in Nl een dubieuze rol. Vaak is de verslaggeving verre van objectief en zie je gender/antidiscriminatie/ zwarte pieten/ mindermarokanen / discussie er in terug.
  Nl is een land waar het geld het voor het zeggen heeft. Het grote bedrijfsleven mag hier letterlijk alles tot aan grote vervuiling toe. Alleen als het wordt opgemerkt is het een dingetje, maar anders wordt er bewust langs heen gekeken. Dat geldt net zo voor de boeren. Er gebeuren de meest vreselijke zaken als het afbranden van schuren vol met levende wezens. Als dat scholen zouden zijn is de beer los, maar ‘vee’ mag straffeloos verbranden. Het is slechts een verzekeringskwestie. In mijn ogen laat het zien dat we ons onvolwassen gedragen en vooral gefixeerd zijn op winst en geld. We hebben helaas geen politiek met een gezond moraal alles mag totdat er gedonder van komt. Als ons voorbeeld geen gezond moraal laat zien wat doet dat voor de grote genen deler?
  Afgeserveerd politici die hebben laten zien dat ze totaal ongewenst zijn duiken op bij allerlei politieke klussen en mogen hun onvermogen opnieuw op de burgers loslaten. Voor belangrijke politieke klussen dien je gekozen te worden. Waarom? Omdat men de politiek totaal niet meer vertrouwd.
  Maar ook de democratische orde wordt niet meer vertrouwd en hoe kan het ook anders als je de gelukzoekers in de Haagsche kamers ziet. Het ene ego wil nog groter zijn dan het andere. Het is al met al een deprimerend geheel.

 2. Was altijd een keurige burger. Nu schijt ik op al die regeltjes. Ik steek gvd mn sigaar op waar ik wil. Drink mn wijnen waar en wanneer ik wil. Is nog het enige plezier in dit stink overbevolkte armoedig kut land. Ober 1 😁😁👍👍👍

  1. Sinds 9 september wonen wij in noorwegen
   We hadden €1500, een auto en een aanhangwagen van 4m lang.

   We wonen nu in rust, aan berg, bos en zee. Mijn man gaat €18 per uur verdienen, en dit is zijn ‘proefperiode’, wat later meer gaat zijn. Mijn kind gaat pas vanaf 6 jaar naar school, krijgt vanaf 14 jaar pas huiswerk, vanaf 16 eerste proefwerk en iedere klas is klein met een universitair opgeleide leraar.
   Noorwegen is een geen-EU land en is een van de minstbevolkte landen ter wereld met de mooiste natuur. Hier word je beloond als je familie op 1 zet. Bedrijven geloven in samenwerken ipv concurreren.
   Hier durven mensen hun spullen op straat te zetten (fiets, step, etc) en nooit wordt t gejat.

   Succes met je reis!

 3. Ik heb al sinds mijn 16 de (ben nu 26) al tien jaar lang (mentale) problemen omdat je gewoon met een wajong uitkering in een cirkel terecht komt. Ik wou gewoon even melden dat als het systeem gebleven was zoals het eerst was . dan had ik nu, waar ik toen zo hard voor heb moeten werken alles voor elkaar gehad. groot verhaal kort ik was verkracht en had te maken met loverboys ,tot mijn verbazing deed de politie hier geen ene moer of fuck aan! hierdoor heb ik ptss aan overgehouden en schulden. ook was ik een tijd dakloos dus ik kon geen enkele zorg krijgen ,ja ik kon op een wachtlijst ,op een wachtlijst terwijl je niet meer wilt leven omdat je je compleet verloren voelt heeft weinig nut. het maakt mij nog kwader bij het idee dat dit dagelijks bij jonge meiden gebeurt. en mensen kunnen me echt geloven op mijn woord als ik zeg dat dat soort jongens je hele leven vernielen en mentaal zo misbruiken dat je geen uitweg meer ziet op lange termijn. doordat het hele systeem is omgegooid heb ik zoveel gezeik gehad en nu nog want ik ben overspannen geraakt ,want door lak aan aandacht voor mijn problemen werd ik simpelweg een werkpaard. dus doordat ik overspannen ben mag ik op het moment niet werken en door mijn inkomen kom ik ook niet in aanmerking voor een sociale huurwoning. verder heb ik geprobeerd bij een schuldhulpverlener aan te kloppen ,maar die zeggen je moet minstens zoveel schulden hebben. oftewel ik ben gedwongen door het mooie systeem hier in NL . 800 EURO HUUR te betalen. sta al twaalf jaar bij entree ingeschreven! iedereen in mijn omgeving heeft hetzelfde probleem en sterker nog ,de meeste mensen die ik ken die zeggen allemaal in de schulden terecht zijn gekomen vanwege de hoge huren! ik kan zo uren doorgaan ,maar mijn punt is WAAR IN GODS NAAM IS NEDERLAND MEE BEZIG! LAND VAN KASTJE NAAR DE MUUR GESTUURD WORDEN ! ik hoop oprecht dat er iets gaat gebeuren met de ouderenzorg en de te dure uitbuitende huren en koopprijzen! dit is gewoon belachelijk ,ik heb het nooit breed gehad maar wist altijd rond te komen nu is het elke dag maar zien hoe of wat . Ik ben een Nederlandse burger en je kunt geen kant op in je eigen land .

 4. Nederland is een kutland omdat het het grootste pedoland is met de grootste bron van kinderporno.
  Nederland is een kutland omdat er kinderbordelen worden gehouden, ook in den haag en rara wie daar komt.
  Nederland is een kutland omdat zij samenwerken met wereldwijde netwerken bij het selecteren van slachtoffers door gebruik te maken van ons landelijke systemen. Kinderen worden geselecteerd vanuit bloedlijnfamilies, militairen en geselecteerd van scholen.
  Satanische ritueel misbruik/Mk Ultra gebeurd in gesloten en openbare voorzieningen, zoals universiteit, scholen, bibliotheek.

  Nederland is een kutland omdat zij zichzelf verkocht hebben. De regering wordt geregeerd door bedrijven en de bedrijven worden geregeerd door…
  Zie handelsverdragen, en nederland heeft de meesten van allemaal.

  Nederland is een kutland omdat dit een gevangenis ia (je paspoort is je gevangeniskaart) en mensen om me heen zeggen wij zijn vrij in nederland.

  Nederland is een kutland, omdat zij lulkoek verkopen over klimaat en terugdringen van co2uitstoot, terwijl ze de afgelopen 10 jaar nederland hebben ontbost. Bovendien had nederland bomen die co2 uitstoot kunnen verwerken. Nederland had zoveel van die bomen dat het 17 miljoen co2 uitstoot van autos zou neutraliseren. In 2010 is dr laatste co2 neutrale boom gekapt.
  Bovendien is onze grond nu zodanig ziek dat binnen x jaar het onvruchtbaar is.

  Nederland is een kutland omdat het een schijnheilige is.

  Owja ik vind t ook hartstikke kut om continue over die ruttekut te horen.
  Hij is slechts een zoemende mug, een handpopetje en doordat men er op focust zijn de blind en doof naar de echte bloedzuigers

  Nederland is een kutland omdat zij onschuldige mensen gevangen houden voor onbepaalde tijd binnen de psychiatrie.
  Vele slachtoffers van satanistisch ritueel misbruik worden gehouden, gedrogeerd, geindoctrineerd en gek gemaakt.
  Ohja nederland is een kutland want met slechts een knip van de vinger wordt je meegenomen en is je vrijheid ontnomen.

  Nederland is een kutland omdat wij geconditioneerd worden op die sirene test iedere 1e maandag van de maand. Nu met sms alert erbij. Als de sirene echt afgaat zijn mensen verward en in paniek waarom hij afgaat?

  Nederland is een kutland
  Een groot kutland voor een klein land. Wij gaan emigreren naar een niet-Eu land. Dikke dikke doei

 5. Die Pegida leider, Poetin en Trump dat zijn de heren met ballen. Je werk , de files, over bevolking. Ik drink lekker mn bier en wijn. Steek nog een goede sigaar op. Dat maakt dit hoeren leven nog een beetje mooi.

 6. Al die nieuwbouw, nieuwe culturen. Slechte arbeids voorwaarden/vooruitzichten. Ik heb mn geld waar ik 30 jaar met bloed zweet en tranen over heb. Belegd in goud. Ik heb nauwelijks nog vertrouwen in Europa. Ben bang dat het vroeg of laat helemaal mis gaat. De hardwerkende mensen pikken het niet meer.

 7. Ik verdien 11,20 per uur. Pas bij de tandarts geweest 15 minuten. 180€ daar moet ik 2 dagen voor werken. Wat een kanker systeem en land

 8. Hallo, ik ben 45 jaar. Werk me uit de naad sinds mn 17e. Schouders en nek versleten. Heel vaak enorme pijn. Ibrufen helpt al lang niet meer. Ik moet er niet aan denken tot mn 67 e te moeten werken. In dit pleures land. Werk 50 uur per week. Einde van de week heb ik giga pijnen . En ik hou bijna geen flikker over terwijl ik erg op mn geld let. Ik vind het armoe tegenwoordig. Dan de Islam, overbevolking, natuur de naar de klote gaat. Rookverbod, verplicht electrische auto. Heb altijd gezond en bewiust geleefd. Ik rook en zuip lekker nu. Ik wil geen 67 worden in dit tyfus land.

  1. Hoi ik woon nu 2 jaar in Spanje.
   Ik verdien veel minder dan in Nederland maar hou veel meer over .
   Ik was het zo zat in Nederland dat ik nu hier woon .

 9. Heeft het wel zin om hier te klagen over religie of huids kleur ??? Denk dat Nederland te veel zwart wit zwart is het schrijven en wit het papier want verder komen we nergens veel beloftes op papier maar niets doen voor de burgers en dan bedoel ik echt niets. Het zou veel beter zijn als iedereen eens zijn ogen open doet en hun jas aantrekt en eens hun stem echt laat horen rn dat er echt naar geluisterd wordt en ook iets aan gedaan wordt plaats van op straat vragen hoe wil je genoemd worden hagenoot of hagenees wat een stom gelul doe er wat aan regering jullie valen en wij Nederlandse burger balen en betalen voor de fouten die jullie hebben gemaakt en geaccepteerd los ze zelf op want niemand heeft gevraagd voor al die satellieten in de lucht (zwerfvuil in de lucht 800 miljoen) gaat dat kosten doe eerst de aarde schoonmaken met de rotzooi die jullie zelf geaccepteerd hebben plastic wat niet afbreekbaar is en nog veel meer rotzooi wat in de zeeën drijven etc dat is dichter bij de mens dan wat er boven ons hangt maar dat kunnen jullie niet eens de aarde redden laat staan de mens dombos

 10. Ik merk het zelfs hier bij mn eigen dorp.
  Hier in dit dorp staat een moskee. Nu hebben we een dochter wat zeer gevoelig is voor negatieve invloeden. Wij als ouder hebben taak om daar haar voor te beschermen. Dit lukt niet altijd helemaal niet in de puberteit.
  Het dogma hier is dat er een kerk staat, vraag me niet wat voor geloof, een moskee staat ergens achter verlaten, kosten 7 miljoen. Bezoekers per dag niet veel.
  Vervolgens komen er Polen wonen in ons dorp niet erg al die migranten.
  Probleem op school je mist de achtergrond, taal, het begrijpen van hun referentiekader, de normen en waarden van Nederland, waar zijn ze gebleven. In Amsterdam heb je zelfs een openbaar christelijke school waar 99%gemosmimaliseerd is. Maak je je mond open dan is het discriminatie. Slaat een jongen mijn dochter dan kun je op het matje komen en krijg je te maken met de machthebbende die zo krom denken dat je gewoonweg weggescheept word als een debiel.
  Als je aangeeft dat een mannelijk lid binnen een moslim gezin boven aan staat geen respect heeft voor vrouwen, laat staan voor vrouwen in het gezin, een hond staat hoger i de hiërarchie.
  Dan komt er nog eens bij dat alle grote steden worden geregeerd door mensen die eigenlijk moeten beslissen voor veiligheid,Algemene Zaken, Openbare Orde en Veiligheid, Integraal Veiligheidsbeleid, Regelgeving en Handhaving, Communicatie, Juridische Zaken en de Bestuursdienst. De vraag is wat houd dit in? Ik las dat burgemeester van Rotterdam uitkeringen stop zet bij mensen met een boerka. Hoe zit het dan met de Nederlanders die jaren hard gewerkt hebben, geen uitkering krijgen toegewezen, of mensen die een uitkering hebben en te lui zijn om te werken, de boel oplichten, mensen in hun huis nemen om de kosten rond te houden.
  Het probleem begint al bij onze scholen, er word les gegeven , je word getoetst met een cito toets, dat zegt wat je bent, ook dit is een moment opname, ook hier zie je dat we tekort schieten de helft in de klas spreekt een andere taal, hierdoor krijg je problemen.

  leerlingen uit etnische minderheidsgroepen moeten een vol-
  waardige plaats krijgen binnen het onderwijs.
  Ook voor de natuurwetenschappen betekent dit een hernieuwde
  bezinning op de inhoud en vormgeving van het onderwijs (Smit,
  1987). Het hier beschreven onderzoek richt zich op het tweede
  aspect. Immers, allochtone leerlingen zijn oververtegenwoordigd
  i n lbo-scholen en ondervertegenwoordigd in havo/vwo-scholen.
  Ook blijken de schoolprestaties van deze leerlingen vaak onder
  het gemiddelde te liggen. Kennelij k is ons onderwijs er niet op
  ingericht om deze leerlingen de hun toekomende volwaardige
  plaats te bieden.
  Doel van het onderzoek is om na te gaan in hoeverre en i n
  welke opzichten allochtone leerlingen leerproblemen hebben die
  een speciale didactische aanpak vereisen op het gebied van de
  natuurwetenschappen. Voor zover mij bekend, is in Nederland
  onderzoek op dit terrein, waarbij leerlingen worden ondervraagd
  of geobserveerd, alleen nog maar verricht door Bleijs e.a. (1984)
  voor biologieonderwijs en door Buddelmeijer e.a. (1985) voor
  ruimtelijk inzicht.
  2. Probleemstelling
  He t onderzoek heeft zich gericht op de volgende veronder-
  stellingen en vragen.
  1. Voo r veel allochtone leerlingen is de taal waarin ze onderwijs
  krijgen, hun tweede taal, die ze pas op latere leeftijd geleerd
  hebben en die ze thuis niet of weinig spreken. Ook als thuis
  wel Nederlands wordt gesproken (sommige Surinaamse leerlin-
  gen), dan wordt deze taal gebruikt binnen een andere culturele
  context. (Daardoor kan er een groot verschil zijn tussen Neder-
  lands als huistaal en Nederlands als schooltaal.)
  a) Een belangrijk aspect van de natuurwetenschappelijke vaktaal
  is het gebruik van signaalwoorden, die dienen voor het aangeven
  van oorzaak-gevolg relaties, voor indeling in klassen, voor het
  aangeven van de volgorde waarin handelingen tijdens een prac-
  ticum moeten worden uitgevoerd, enz. (Lewis, 1972; Steinert,
  1986). In hoeverre hebben allochtone leerlingen met dit aspect
  extra moeilijkheden? (probleem 1)
  b) Ui t onderzoek is gebleken dat het niveau (concreet, formeel)
  waarop bepaalde concepten gehanteerd worden, kan afhangen
  van de taal waarin leerlingen ondervraagd worden. Het probleem is dat er thuis hun 1e taal besproken word en alleen op school hun 2e taal.

  Ook deze onzin kost miljarden. Willen wij als Nederlander urgentie met een huis, je zit gewoonweg in de grote steden 10 kaar op een wachtlijst. Hoe komen al die allochtonen aan een huis?
  Amsterdam is niet meer wat het was, de criminalisering en de waarden en normen zijn ver te zoeken, bijna alle Nederlandse winkels zijn weg, huizen zijn verwaarloosd bijna overal hangen meer schotels dan dat er ook kaar een knap huis bij staat. Al met al ik ben zat van Nederland. Stemmen het is een voorgeprogrammeerd zooitje om ons zo mak als schaapjes te houden.

 11. Beste Baliganger,

  Je hebt helemaal gelijk: in dit corrupte rotland staat alles op z’n kop en er zijn maar weinig mensen, die zich daarom – zichtbaar – bekommeren en dat is jammer.
  Er zouden best wel wat meer misstanden kunnen worden aangegeven, want er zijn daar veel meer voorbeelden van, dan we onder ogen krijgen.
  En wat de ouderen betreft, houd er maar ernstig rekening mee, dat de “pil van Drion” voor een aantal al op de plank klaar ligt, net zoals we er rekening mee moeten houden, dat de criminaliteit al tot in de hoogste kringen is doorgeschoten!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.