1 We betalen zonder blikken of blozen €642.000.000,- extra aan Europa omdat we onze zaakjes zo goed op orde hebben.
2 Een minderheid in het parlement leest ons de les voor.
3 Door de achterlijke zorgwet weet niemand meer waar hij of zij aan toe is.
4 Straks mogen we niet eens meer onze eigen arts uitzoeken. Dan bepaald de zorgverzekeraar dit voor je.
5 Als je vermogen hebt staan op de bank dan moet je daar over meer betalen dan dat het in rente opbrengt.
6 Als je wiet verkoop, wat verboden is, en je wordt hier voor veroordeeld, dan krijg je geen gevangenisstraf.
7 Als je een paar kilometer te hard rijdt krijg je een forse bekeuring.
8 Jihadisten die naar Syrie gaan om mee te vechten, behouden hun uitkering, paspoort en krijgen geen straf.
9 Als je de Ebola epidemie wereldwijd wilt verbreiden moet je ebola patienten naar Nederland halen ipv ze daar in het land waar de patient het heeft opgelopen te behandelen.
10 Honderden jaren hebben we het Sinterklaasfeest gevierd met Zwarte Pieten. Nu mag dat niet meer van de Quincie en zijn zwarte kornuiten.
En we laten dit gewoon maar gebeuren.
11 Met oud en nieuw zijn er delen in steden waar geen vuurwerk afgestoken mag worden. Ook dit accepteren we maar.
12 Bejaarden in de zorginstellingen gaan soms een keer in de week in bad omdat er geen geld voor is om ze elke dag in bad te doen.
13 Als je je hele leven hebt betaald voor je pensioen wordt je procenten gekort omdat de fondsen verkeerd hebben belegd of zoals het ABP geld moest afstaan aan de toenmalige regering Kok.

14 Poolse, Bulgaarse, Roemeense, Letse vrachtwagen chauffeurs pikken door dat ze minder willen verdienen de banen in van Hollandse vrachtwagen chaufeurs zonder dat er iets aan gedaan wordt.
15 Hybride aut’s zijn net zo milieu onvriendelijk en misschien nog wel meer dan normale benzine auto’s maar de regering blijft subsidie aan deze Hybride auto’s geven.
16 Z.g vluchtelingen worden met meer dan duizend man ondergebracht in plaatsen met 150 inwoners. Je zal er wonen.
17 Oost Europese criminelen en criminelen met een donkere huidskleur zijn zo verschrikkelijk laf om bejaarden te overvallen en in elkaar te slaan om met het bankpasje dat zij buit hebben gemaakt de rekening van deze 80 en 90 jarige te plunderen.
18 Als Nederland niet aan de 3% norm van Europa voldoet dan gaan we het land lekker kapot bezuinigen. En zijn we het braafste jongetje van de klas. Frankrijk steekt zijn middelvinger op.
19 Twee jaar terug verkochten we onze tanks. Nu wordt er weer over gedacht om ze aan te schaffen.
20 Erdogan de Turkse president beticht ons van het discrimenteren van zijn Turkse staatsburgers in ons land. De held Rutte durft niet eens om excuses te vragen.
21 Roemenen die in Roemenie wonen vragen met behulp van hun criminele regering in ons land een uitkering aan en wat schertst onze verbazing, ZE KRIJGEN HET OOK.
22 Moskeeen die met Nederlandse subsidie worden gebouwd staan onder controle van de Turkse overheid.
23 Er wordt een Vliegtuig met 298 inzittenden waar onder 198 Nederlanders boven Oekraine neer geschoten. Nog steeds niet heeft Rutte Rusland van deze genocide beschuldigd. Terwijl het overduidelijk is dat deze misdaad door Poetin getrouwen is uitgevoerd.
24 Een directeur van een groot landelijk reisburo vindt het niet nodig om meer dan de Balkenendenorm te verdienen. Nu wordt hij hier voor zwaar gestraft en moet een kreeg een forse belastingaanslag van de belastingdienst.
25 De heren de Leeuw en van Nieuwkerk verdienen tonnen Euro’s per persoon bij de Nederlandse Omroep, die opgebracht worden door ons belasting betaler.
Als ik dit rijtje na lees wordt ik heel verdrietig en boos lezer en ik kan nog uren door gaan om te vertellen waarom Nederland nou zo’n kutland is.
Maar misschien wilt u zelf nog punten kwijt waarom u het met mij eens bent Dus schrijf dit op in uw reacties.
De eerste 25 zijn van mij de volgende 200 zijn jullie.
Ik weet zeker dat u er weinig moeite voor hoeft te doen.

Piet

Please follow and like us:

5 thoughts on “Waarom is Nederland zo’n kut land 2 ?

 1. Heeft het wel zin om hier te klagen over religie of huids kleur ??? Denk dat Nederland te veel zwart wit zwart is het schrijven en wit het papier want verder komen we nergens veel beloftes op papier maar niets doen voor de burgers en dan bedoel ik echt niets. Het zou veel beter zijn als iedereen eens zijn ogen open doet en hun jas aantrekt en eens hun stem echt laat horen rn dat er echt naar geluisterd wordt en ook iets aan gedaan wordt plaats van op straat vragen hoe wil je genoemd worden hagenoot of hagenees wat een stom gelul doe er wat aan regering jullie valen en wij Nederlandse burger balen en betalen voor de fouten die jullie hebben gemaakt en geaccepteerd los ze zelf op want niemand heeft gevraagd voor al die satellieten in de lucht (zwerfvuil in de lucht 800 miljoen) gaat dat kosten doe eerst de aarde schoonmaken met de rotzooi die jullie zelf geaccepteerd hebben plastic wat niet afbreekbaar is en nog veel meer rotzooi wat in de zeeën drijven etc dat is dichter bij de mens dan wat er boven ons hangt maar dat kunnen jullie niet eens de aarde redden laat staan de mens dombos

 2. Ik merk het zelfs hier bij mn eigen dorp.
  Hier in dit dorp staat een moskee. Nu hebben we een dochter wat zeer gevoelig is voor negatieve invloeden. Wij als ouder hebben taak om daar haar voor te beschermen. Dit lukt niet altijd helemaal niet in de puberteit.
  Het dogma hier is dat er een kerk staat, vraag me niet wat voor geloof, een moskee staat ergens achter verlaten, kosten 7 miljoen. Bezoekers per dag niet veel.
  Vervolgens komen er Polen wonen in ons dorp niet erg al die migranten.
  Probleem op school je mist de achtergrond, taal, het begrijpen van hun referentiekader, de normen en waarden van Nederland, waar zijn ze gebleven. In Amsterdam heb je zelfs een openbaar christelijke school waar 99%gemosmimaliseerd is. Maak je je mond open dan is het discriminatie. Slaat een jongen mijn dochter dan kun je op het matje komen en krijg je te maken met de machthebbende die zo krom denken dat je gewoonweg weggescheept word als een debiel.
  Als je aangeeft dat een mannelijk lid binnen een moslim gezin boven aan staat geen respect heeft voor vrouwen, laat staan voor vrouwen in het gezin, een hond staat hoger i de hiërarchie.
  Dan komt er nog eens bij dat alle grote steden worden geregeerd door mensen die eigenlijk moeten beslissen voor veiligheid,Algemene Zaken, Openbare Orde en Veiligheid, Integraal Veiligheidsbeleid, Regelgeving en Handhaving, Communicatie, Juridische Zaken en de Bestuursdienst. De vraag is wat houd dit in? Ik las dat burgemeester van Rotterdam uitkeringen stop zet bij mensen met een boerka. Hoe zit het dan met de Nederlanders die jaren hard gewerkt hebben, geen uitkering krijgen toegewezen, of mensen die een uitkering hebben en te lui zijn om te werken, de boel oplichten, mensen in hun huis nemen om de kosten rond te houden.
  Het probleem begint al bij onze scholen, er word les gegeven , je word getoetst met een cito toets, dat zegt wat je bent, ook dit is een moment opname, ook hier zie je dat we tekort schieten de helft in de klas spreekt een andere taal, hierdoor krijg je problemen.

  leerlingen uit etnische minderheidsgroepen moeten een vol-
  waardige plaats krijgen binnen het onderwijs.
  Ook voor de natuurwetenschappen betekent dit een hernieuwde
  bezinning op de inhoud en vormgeving van het onderwijs (Smit,
  1987). Het hier beschreven onderzoek richt zich op het tweede
  aspect. Immers, allochtone leerlingen zijn oververtegenwoordigd
  i n lbo-scholen en ondervertegenwoordigd in havo/vwo-scholen.
  Ook blijken de schoolprestaties van deze leerlingen vaak onder
  het gemiddelde te liggen. Kennelij k is ons onderwijs er niet op
  ingericht om deze leerlingen de hun toekomende volwaardige
  plaats te bieden.
  Doel van het onderzoek is om na te gaan in hoeverre en i n
  welke opzichten allochtone leerlingen leerproblemen hebben die
  een speciale didactische aanpak vereisen op het gebied van de
  natuurwetenschappen. Voor zover mij bekend, is in Nederland
  onderzoek op dit terrein, waarbij leerlingen worden ondervraagd
  of geobserveerd, alleen nog maar verricht door Bleijs e.a. (1984)
  voor biologieonderwijs en door Buddelmeijer e.a. (1985) voor
  ruimtelijk inzicht.
  2. Probleemstelling
  He t onderzoek heeft zich gericht op de volgende veronder-
  stellingen en vragen.
  1. Voo r veel allochtone leerlingen is de taal waarin ze onderwijs
  krijgen, hun tweede taal, die ze pas op latere leeftijd geleerd
  hebben en die ze thuis niet of weinig spreken. Ook als thuis
  wel Nederlands wordt gesproken (sommige Surinaamse leerlin-
  gen), dan wordt deze taal gebruikt binnen een andere culturele
  context. (Daardoor kan er een groot verschil zijn tussen Neder-
  lands als huistaal en Nederlands als schooltaal.)
  a) Een belangrijk aspect van de natuurwetenschappelijke vaktaal
  is het gebruik van signaalwoorden, die dienen voor het aangeven
  van oorzaak-gevolg relaties, voor indeling in klassen, voor het
  aangeven van de volgorde waarin handelingen tijdens een prac-
  ticum moeten worden uitgevoerd, enz. (Lewis, 1972; Steinert,
  1986). In hoeverre hebben allochtone leerlingen met dit aspect
  extra moeilijkheden? (probleem 1)
  b) Ui t onderzoek is gebleken dat het niveau (concreet, formeel)
  waarop bepaalde concepten gehanteerd worden, kan afhangen
  van de taal waarin leerlingen ondervraagd worden. Het probleem is dat er thuis hun 1e taal besproken word en alleen op school hun 2e taal.

  Ook deze onzin kost miljarden. Willen wij als Nederlander urgentie met een huis, je zit gewoonweg in de grote steden 10 kaar op een wachtlijst. Hoe komen al die allochtonen aan een huis?
  Amsterdam is niet meer wat het was, de criminalisering en de waarden en normen zijn ver te zoeken, bijna alle Nederlandse winkels zijn weg, huizen zijn verwaarloosd bijna overal hangen meer schotels dan dat er ook kaar een knap huis bij staat. Al met al ik ben zat van Nederland. Stemmen het is een voorgeprogrammeerd zooitje om ons zo mak als schaapjes te houden.

 3. Beste Baliganger,

  Je hebt helemaal gelijk: in dit corrupte rotland staat alles op z’n kop en er zijn maar weinig mensen, die zich daarom – zichtbaar – bekommeren en dat is jammer.
  Er zouden best wel wat meer misstanden kunnen worden aangegeven, want er zijn daar veel meer voorbeelden van, dan we onder ogen krijgen.
  En wat de ouderen betreft, houd er maar ernstig rekening mee, dat de “pil van Drion” voor een aantal al op de plank klaar ligt, net zoals we er rekening mee moeten houden, dat de criminaliteit al tot in de hoogste kringen is doorgeschoten!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.