1 We betalen zonder blikken of blozen €642.000.000,- extra aan Europa omdat we onze zaakjes zo goed op orde hebben.
2 Een minderheid in het parlement leest ons de les voor.
3 Door de achterlijke zorgwet weet niemand meer waar hij of zij aan toe is.
4 Straks mogen we niet eens meer onze eigen arts uitzoeken. Dan bepaald de zorgverzekeraar dit voor je.
5 Als je vermogen hebt staan op de bank dan moet je daar over meer betalen dan dat het in rente opbrengt.
6 Als je wiet verkoop, wat verboden is, en je wordt hier voor veroordeeld, dan krijg je geen gevangenisstraf.
7 Als je een paar kilometer te hard rijdt krijg je een forse bekeuring.
8 Jihadisten die naar Syrie gaan om mee te vechten, behouden hun uitkering, paspoort en krijgen geen straf.
9 Als je de Ebola epidemie wereldwijd wilt verbreiden moet je ebola patienten naar Nederland halen ipv ze daar in het land waar de patient het heeft opgelopen te behandelen.
10 Honderden jaren hebben we het Sinterklaasfeest gevierd met Zwarte Pieten. Nu mag dat niet meer van de Quincie en zijn zwarte kornuiten.
En we laten dit gewoon maar gebeuren.
11 Met oud en nieuw zijn er delen in steden waar geen vuurwerk afgestoken mag worden. Ook dit accepteren we maar.
12 Bejaarden in de zorginstellingen gaan soms een keer in de week in bad omdat er geen geld voor is om ze elke dag in bad te doen.
13 Als je je hele leven hebt betaald voor je pensioen wordt je procenten gekort omdat de fondsen verkeerd hebben belegd of zoals het ABP geld moest afstaan aan de toenmalige regering Kok.

14 Poolse, Bulgaarse, Roemeense, Letse vrachtwagen chauffeurs pikken door dat ze minder willen verdienen de banen in van Hollandse vrachtwagen chaufeurs zonder dat er iets aan gedaan wordt.
15 Hybride aut’s zijn net zo milieu onvriendelijk en misschien nog wel meer dan normale benzine auto’s maar de regering blijft subsidie aan deze Hybride auto’s geven.
16 Z.g vluchtelingen worden met meer dan duizend man ondergebracht in plaatsen met 150 inwoners. Je zal er wonen.
17 Oost Europese criminelen en criminelen met een donkere huidskleur zijn zo verschrikkelijk laf om bejaarden te overvallen en in elkaar te slaan om met het bankpasje dat zij buit hebben gemaakt de rekening van deze 80 en 90 jarige te plunderen.
18 Als Nederland niet aan de 3% norm van Europa voldoet dan gaan we het land lekker kapot bezuinigen. En zijn we het braafste jongetje van de klas. Frankrijk steekt zijn middelvinger op.
19 Twee jaar terug verkochten we onze tanks. Nu wordt er weer over gedacht om ze aan te schaffen.
20 Erdogan de Turkse president beticht ons van het discrimenteren van zijn Turkse staatsburgers in ons land. De held Rutte durft niet eens om excuses te vragen.
21 Roemenen die in Roemenie wonen vragen met behulp van hun criminele regering in ons land een uitkering aan en wat schertst onze verbazing, ZE KRIJGEN HET OOK.
22 Moskeeen die met Nederlandse subsidie worden gebouwd staan onder controle van de Turkse overheid.
23 Er wordt een Vliegtuig met 298 inzittenden waar onder 198 Nederlanders boven Oekraine neer geschoten. Nog steeds niet heeft Rutte Rusland van deze genocide beschuldigd. Terwijl het overduidelijk is dat deze misdaad door Poetin getrouwen is uitgevoerd.
24 Een directeur van een groot landelijk reisburo vindt het niet nodig om meer dan de Balkenendenorm te verdienen. Nu wordt hij hier voor zwaar gestraft en moet een kreeg een forse belastingaanslag van de belastingdienst.
25 De heren de Leeuw en van Nieuwkerk verdienen tonnen Euro’s per persoon bij de Nederlandse Omroep, die opgebracht worden door ons belasting betaler.
Als ik dit rijtje na lees wordt ik heel verdrietig en boos lezer en ik kan nog uren door gaan om te vertellen waarom Nederland nou zo’n kutland is.
Maar misschien wilt u zelf nog punten kwijt waarom u het met mij eens bent Dus schrijf dit op in uw reacties.
De eerste 25 zijn van mij de volgende 200 zijn jullie.
Ik weet zeker dat u er weinig moeite voor hoeft te doen.

Piet

Please follow and like us:

1 reactie op “Waarom is Nederland zo’n kut land 2 ?

  1. Beste Baliganger,

    Je hebt helemaal gelijk: in dit corrupte rotland staat alles op z’n kop en er zijn maar weinig mensen, die zich daarom – zichtbaar – bekommeren en dat is jammer.
    Er zouden best wel wat meer misstanden kunnen worden aangegeven, want er zijn daar veel meer voorbeelden van, dan we onder ogen krijgen.
    En wat de ouderen betreft, houd er maar ernstig rekening mee, dat de “pil van Drion” voor een aantal al op de plank klaar ligt, net zoals we er rekening mee moeten houden, dat de criminaliteit al tot in de hoogste kringen is doorgeschoten!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.