De belastingen die de EU heeft en de welvaartsvernietigende effecten hiervan zijn slechts een kant van het verhaal. Door enkel hierop kritiek te hebben wordt niet het gehele desastreuze effect van het economische beleid van de EU duidelijk. Deze belastinggelden resulteren immers in overheidsuitgaven en dit heeft wederom welvaartsvernieti­gende effecten. Er is in de EU een tendens richting centralisering van economisch beleid. Dit is een zeer gevaarlijke ontwikkeling. Centralisering betekent dat het economisch beleid meer en meer in Brussel wordt vastgesteld en in mindere mate door de nationale overheden. Het beleid wordt uniform door heel Europa. Centralisering is een zeer gevaarlijke ontwikkeling omdat deze op den duur zal leiden tot minder vrijheid en minder welvaart voor individuele burgers.

Extra bezuinigingen kunnen oplopen tot 30 miljard euro’ Kabinet: geen 18 maar 30 miljard euro bezuinigen! Als het kabinet zich aan zijn woord wil houden, moet 12 miljard extra worden bezuinigd, bovenop de met Geert Wilders afgesproken 18 miljard. Als Griekenland failliet gaat – zoals Wilders bepleit – wordt dat nog iets meer!

Lidstaten van de Europese Unie (EU) stappen naar het Europees Gerechtshof omdat de Europese Commissie de salarissen van 44.000 ambtenaren wil verhogen. De landen vinden dat in tijden van crisis iedereen moet inleveren en willen dat de Commissie de salarissen bevriest. Het is een grof schandaal dat wij niet alleen alle miljarden van het EU-strooibeleid moeten betalen ten koste van onze eigen inkomens en pensioenen, maar ook nog de riante salarissen van deze mega graaiers die gewoon worden verhoogd alsof er niets aan de hand is!

Rutte vindt referendum over nieuw EU-verdrag niet nodig Nieuw euroverdrag gaat in tegen de Grondwet! In Artikel 91 van de Grondwet staat dat een verdrag dat ingaat tegen de Grondwet, met minimaal twee derde meerderheid van het parlement moet worden aangenomen.

Elsevier: De zeventien landen met de euro sluiten een eigen verdrag om strengere begrotingsregels af te dwingen. Andere EU-lidstaten kunnen zich daarbij aansluiten, indien zij dit willen.

Maar die onafhankelijke scheidsrechter komt er niet. Hoewel de bewaking van de begrotingsregels veel strenger kan worden gehandhaafd dan in het verleden, blijft de uiteindelijke sanctionering een zaak van de lidstaten. Die kunnen met een gekwalificeerde meerderheid sancties tegenhouden.

Politieke koehandel blijft daardoor mogelijk, hoezeer Rutte ook ontkende dat dit het geval is

Het strategisch beraad van het CDA vindt dat Nederland een open land moet zijn voor vluchtelingen. Immigratie is volgens het beraad een verrijking voor Nederland, ook economisch.

Dat ze bij het CDA incompetent zijn wisten we al, maar nu schijnt de dementie ook al te hebben toegeslagen! Ze verwarren nl. “cultuurverrijking”met “cultuurverpaupering” !

Van de 450 pensioenfondsen in Nederland zullen er mogelijk 125 op pensioenen moeten korten. Dat zei president Klaas Knot van De Nederlandsche Bank donderdag.

Maar wel vorig jaar 12,7 miljard voor immigranten uitgeven, die wij ook uit onze zak moeten betalen!

Waarom laat het volk toe dat de werkenden systematisch worden uitgekleed en onze gepensioneerde (groot)ouders worden beroofd???

 

Artikel

Waarom laat het volk toe dat de werkenden systematisch worden uitgekleed en onze gepensioneerde (groot)ouders worden beroofd???

  • Zo erg kan het toch niet zijn, dus we hoeven niets te doen. (8%, 1 Stemmen)
  • We zijn en slappe hap die niet voor onszelf durven op te komen (58%, 7 Stemmen)
  • Als iemand iets organiseert dan doe ik mee. (25%, 3 Stemmen)
  • Ik wil zelf wel wat organiseren maar er doet toch niemand mee. (8%, 1 Stemmen)

Total Voters: 12

Loading ... Loading ...

Please follow and like us:

1 reactie op “We zijn het graaien zat.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.