Wegflikkeren die democratie
Als het aan Tofik Dibi ligt, schorten we, zo nu en dan, de democratie even op. We spreken af dat tragische uitgeprocedeerde asielzoekers niet meer door de volksvertegenwoordiging mogen worden besproken.
Weet je wat? Het kabinet doet dat dan lekker stiekem. In een achterkamertje. Dan kunnen ze het ook uit de media houden. Dat is efficiënt ! En dan hoef je ook geen lastige vragen  uit de samenleving te verwachten. Waarom doen we dat ook niet als het over het energievraagstuk gaat . Gewoon stiekem ff beslissen een kerncentrale in jouw achtertuin te bouwen. Of beter nog. Jaahhaaaa… stiekem Rop Gonggrijp aan de Joenaaitutsteeds uitleveren. Dan kunnen we weer een potje breken bij die Rednecks  En als je dat stiekem doet dan zeurt ook niemand daar over.  Volgens onze Groenlinkse parlementarier is het echt beter dat jij niet alles weet.
Heeft meneer Dibi dan niet door, dat juist het openbaar maken van “cases” als deze “tragische uitgeprocedeerde asielzoekers” appelleert aan het nationaal geweten en de gevolgen van gekozen beleid.
Nee meneer Dibi wil de democratie om zeep brengen door  zo nu en dan de kamer en de burger buitenspel te zetten.  JoeppieDibi!!

Please follow and like us:

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.