Boek 2. Misdrijven
Titel I. Misdrijven tegen de veiligheid van de staat

Artikel 92

De aanslag ondernomen met het oogmerk om de Koning, de regerende Koningin of de Regent van het leven of de vrijheid te beroven of tot regeren ongeschikt te maken, wordt gestraft met levenslange gevangenisstraf of tijdelijke van ten hoogste dertig jaren of geldboete van de vijfde categorie.

Artikel 93

De aanslag ondernomen met het oogmerk om het Rijk geheel of gedeeltelijk onder vreemde heerschappij te brengen of om een deel daarvan af te scheiden, wordt gestraft met levenslange gevangenisstraf of tijdelijke van ten hoogste dertig jaren of geldboete van de vijfde categorie.

Moeten knulletje Rutte, Timmerfransje en kereltje Pechtold de bak in voor landverraad??

  • Nee (0%, 0 Stemmen)
  • Nou en of (100%, 3 Stemmen)

Total Voters: 3

Loading ... Loading ...
Please follow and like us:

5 thoughts on “Volgens mij komt dit kabinet in aanmerking voor een levenslange gevangenisstraf.

  1. Baliganger weet je nog door wie de EU ons door de strot is gedudwd? De grootste kapitalisten met als initiatief- en leiding-nemer:de Bilderderggroep, en 3 x raden wie DAAR weer aan het hoofd staat? onze schatrijke vorstin, die nog niet genoeg SCHIJNT te hebben aan 30.000 euro PER MAAND!

  2. Baliganger weet je nog door wie de EU ons door de strot is gedudwd? De grootste kapitalisten met als initiatief- en leiding-nemer:de Bilderderggroep, en 3 x raden wie DAAR weer aan het hoofd staat? onze schatrijke vorstin, die nog niet genoeg SCHIJNT te hebben aan 30.000 euro PER MDAG!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.