EUSSR

Wat de meesten niet zien is dat in de afgelopen 60 jaar de werkenden financieel hebben bijgedragen aan een goed werkend sociaal systeem, in de veronderstelling dat als zij gepensioneerden, hiervan ook de vruchten konden plukken!

Maar wat gebeurt er? Wij krijgen achtereenvolgens regeringen die Super Sinterklaas spelen met het geld, dat bijeen is gespaard en er worden miljoenen bevolkingsgroepen uitgenodigd om hier een zorge-/ en kosteloos leventje te kunnen leiden van dit geld. Deze invasie van groepen blijft komen en zij halen met instemming van deze regeringen, niet alleen hele families binnen maar ze vermenigvuldigen zich ook als konijnen!
Het grootste deel wil daarom geen greintje moeite doen om te werken nu de gebraden duiven hun in de mond vliegen.
En het Nederlandse volk dat zo hard heeft gewerkt ziet hun investering in de toekomst als sneeuw voor de zon verdwijnen! Niet alleen de gepensioneerden zijn de dupe maar ook onze zieken en gehandicapten, die een nieuw zorgstelsel door de strot is geduwd, geheel en alleen om de kapitale verzekeringsbedrijven te spekken.

En of dat nog niet genoeg is, sluiten deze onvoorstelbare incapabele landsbestuurders ook nog een pact met een organisatie, die wat graai- en verspilbeleid een gouden medaille verdient, de Europese Unie (EU i.c. EUSSR) die de desastreuze gevolgen van het beleid van onze regeringen, nog 100 x overtreffen, door niet alleen de tsunami van gelukzoekers te stimuleren, maar ook nog onze grenzen openzetten voor
(veelal) criminele illegalen. Naast de zichzelf toebedeelde megasalarissen, worden honderden miljarden verspild aan “hulp” aan zgn. noodlijdende landen die in een bodemloze put verdwijnen, subsidies gestrooid, waarvan niemand kan achterhalen waar en óf deze enig effect hebben gehad.

Wij zijn als volk beland in de ergste nachtmerrie die je je kunt voorstellen. Wij zijn onze democratie kwijtgeraakt en in de handen gevallen van de meest dictatoriale en criminele organisatie. De crisis waarin wij ons nu in bevinden zal ervoor zorgen dat de mega opgelopen staatsschuld niet meer te overbruggen is.
Kijk hier maar naar de keiharde cijfers die aantonen wat wij per
(werkzame) inwoner moeten betalen: http://www.destaatsschuldmeter.nl/

En dan praat ik hier nog niet eens over de catastrofale gevolgen van het binnengehaalde islamitische paard van Troje!

En dit beste mensen is wat onze toekomst ons zal brengen, een situatie erger dan de Grote depressie in de 30er jaren! Dus gaan jullie je maar alvast voorbereiden, want zoals ik al zo vaak heb aangetoond, heb ik mijn pseudoniem al menig maal waargemaakt!

Hebben we nog steeds een democratie ?

 • Ja we stemmen toch elke vier jaar (100%, 1 Stemmen)
 • Ik weet het eigenlijk niet (0%, 0 Stemmen)
 • Nee dat punt zijn we gepasseerd (0%, 0 Stemmen)

Total Voters: 1

Loading ... Loading ...

Please follow and like us:

17 thoughts on “Wij zijn als Volk beland in de ergste nachtmerrie die je je kunt voorstellen.

 1. Knelis lees dit laatste bericht maar:

  Elsevier vandaag: Korting pensioenfondsen raakt 7,5 miljoen Nederlanders

  Van de Nederlandse pensioenfondsen moeten er 103 korten op de pensioenen. De voorgenomen korting is noodzakelijk om de fondsen voor eind volgend jaar voldoende te laten herstellen. De korting heeft gevolgen voor 7,5 miljoen Nederlanders.

 2. Oeioeioei en 12rfcfrf34fg zijn er een paar die inderdaad niet begrijpend kunnen en willen lezen. De zin van onzin is dat er heel veel zinnigs bij staat waarmee je de ingedutte schapen kunt wakker schudden. Daar zijn de 2 eerder genoemde waarschijnlijk erg bang voor. Zulke lieden die geen enkele realiteitszin hebben behoren bij de echte zakkenvullersclub. We hebben er genoeg van in Nederland. Komt tijd komt raad en geloof maar dat ze met lui zoals jullie raad weten. Wedden dat dan de dunne stront langs je benen loopt? Staat er in de krant; Oeioeioei en 12rfcfrf34fg poepten en piepten nog heel even voordat voorgoed het licht uitging. Stelletje dombo’s.

 3. Dat geld van de pensioenfondsen is opgegaan omdat men tekort kwam, om toe te treden tot de eurozone. Nee, we leven al jaren niet meer in een democratie, maar in een dictatuur!

 4. Pff Het schijnt zo moeilijk te zijn voor sommigen om “begrijpend” te lezen! Die schooluitval bij allochtonen is toch groter dan ik had gedacht!

 5. Maar vooruit, ik heb even nagedacht en mijn hand over m’n hart gestreken: Hieronder een paar berichten die IN FEITE IEDEREEN, DIE DE POLITIEK EN HET NIEUWS VOLGT EN IETS VERDER IS GEKOMEN DAN GROEP 3:

  -Miljarden weggegooid aan werklozenindustrie Nederland is wereldkampioen hulp geven aan werklozen. Maar de tientallen miljarden die aan ‘reïntegratie’ zijn besteed, helpen niet. De Tweede Kamer zou niet alleen een hoorzitting moeten houden, maar een onderzoek moeten instellen http://www.elsevier.nl/web/10156092/Artikel/Miljarden-weggegooid-aan-werklozenindustrie.htm

  -NEDERLAND ZIT AL IN EEN RECESSIE! Volgens het CPB zit Nederland al in een recessie. Dit jaar komt het begrotingstekort uit op 4,6 procent, in plaats van de verwachte 4,2 procent. Het aantal werklozen neemt naar verwachting toe van 385.000 tot 475.000 (5,25 procent van de beroepsbevolking)
  Lidstaten van de Europese Unie (EU) stappen naar het Europees Gerechtshof omdat de Europese Commissie de salarissen van 44.000 ambtenaren wil verhogen.

  -DE CRISIS IS BEGONNEN! ‘Korting bij grote pensioenfondsen onontkoombaar’ Een verlaging van de pensioenen voor een groot aantal werknemers en gepensioneerden in 2013 lijkt onvermijdelijk. Bij de zeventien grote pensioenfondsen dreigt een korting van gemiddeld 5,9 procent. Bij de vijf grootste fondsen gaat het nog slechter, daar dreigt een verlaging van 7,9 procent.
  Met ingang van april 2013 verlagen nog eens twintig grote en kleinere fondsen de pensioenuitkeringen. In januari was al bekend geworden dat de uitkeringen van de vijf grootste fondsen omlaag gaan.

  -Eigen bevolking op de korrel: EU bereidt zich voor op het neerslaan van onlusten;
  Het dictatoriale EUSSR bewind gaat beginnen!
  Onopgemerkt door de media en het publiek worden er op dit moment overal in Europa speciale eenheden op voorbereid om verwachte sociale protesten met geweld neer te slaan.

  En als mop van de dag:
  Beatrix: “Zelfzucht en de hang naar overdaad ondermijnen gemeenschapszin, geen land kan er wél bij varen als mensen alleen zijn gericht op eigen gewin…” Dit zegt de rijkste (Bilderberg) vrouw in Nederland met een “salaris” van 25.000 euro per dag!

  Bronnen: Elsevier en EJBron

 6. “Wij zijn als volk beland in de ergste nachtmerrie die je je kunt voorstellen. Wij zijn onze democratie kwijtgeraakt en in de handen gevallen van de meest dictatoriale en criminele organisatie.”

  TS heeft hier wel een punt. Potjes slecht beheerd geld trekken nu eenmaal verkeerde mensen/organisaties aan. GS komt niet voor niets naar NL.

  Overigens is het een illusie dat de werkenden een appletje voor de dorst hebben. Dit is allang opgegaan is het onderpand van de staatsschuld. Staat prima op de balans, echter niet opneembaar.

 7. En nog wat, weet je wie dit ook niet merken? Degenen die hier als gelukzoeker/profiteur leven en waarvan hun gratis onderhoudskosten niets wordt ingehouden!

 8. 12rfcfrf34fg. Sorry is wist niet dat je blind was; de meesten met een normaal waarnemingsvermogen. gebruiken dit om de balans op te maken van de dingen die ze constateren. Maar als perceptie en daarbij ook nog gezond verstand bij je ontbreekt, tja dan kan ik je helaas niet helpen!

 9. Slaat echt helemaal nergens op:
  Geen feiten vermeld.
  De feiten waarop het gebaseerd zou kunnen zijn kloppen dan niet.
  Er zijn waarschijnlijk meer feiten die dit artikel tegenspreken dan die er te vinden zijn voor deze “mening”.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.