Graaiers

Na 20 jaar ondernemen ben ik wel een beetje genezen wat betreft het ondernemerschap.
Ik zal een ieder adviseren dat, in Nederland niet te doen. Vooral de laatste jaren, van mijn door een faillissement beeindigde onderneming in 2007  Werd ik gek van het getreiter van overheden bedrijfsorganisaties, belastingen, politie en andere onbenullige klootzakken die de macht hadden en gebruikten om elke verdiend muntje uit mijn bedrijfje te zuigen.

Voor elke startende ondernemer heb ik een advies. NIET DOEN: NIET DOEN NIET DOEN: NIET DOEN NIET DOEN: NIET DOEN!!!!!
Zolang je niet in staat bent om een hele dure jurist, corrupte accountant of omkoopbare ambtenaar te kunnen betalen, ga je het niet redden.
Maar ja na het faillissement ben ik dan toch maar weer voorzichtig een webwinkeltje begonnen (het bloed kruipt toch waar het niet gaan kan). Gewoon voorzichtig en zonder de ambities om er iets groots van te maken.
Om gebruik te kunnen maken van een betalingsprovider , om een aansluiting te hebben met Ideal en andere online betaalsystemen, moest ik een inschrijving hebben in de kamer van koophandel. Nou je snapt het al.
Dit jaar een omzet van € 1300,- en meer kosten dan de omzet.
Maar de graaiers hebben me al weer gevonden. Natuurlijk moet ik de Kamer van Koophandel betalen, de Buma Stemra, BTW, inkomstenbelasting, de boekhouder, en natuurlijk de HBD. HOOFD BEDRIJFSCHAP DETAILHANDEL.
Ik wil GVD helemaal geen lid worden van deze graaiers. De hele detailhandel wordt door het Grootwinkelbedrijf naar de kloten geholpen en HBD komt absoluut niet op voor de kleine detaillist.
€ 110,- fucking Euro’s voor deze pisvlekken. Ik heb het maar weer te betalen. Maar de lol is er al weer af.
HBD WEG ER MEE

Please follow and like us:

5 thoughts on “Wil je ondernemer worden? NIET DOEN, NIET DOEN, NIET DOEN!!!!!!!!!!!!!

 1. Een paar zaken op rij:

  -De Belastingdienst speelt een centrale rol in MKB en de 13.000 failliesementen per jaar en de moeilijkheden eigen bedrijf..

  -Een multinationals betaalt 1,2 – 4,5% aan belastingen.
  Daar kan geen enkele MKB -er tegen werken.

  -Geld lenen kan vaak ook al niet meer omdat we z.g.zombiebanken hebben. Banken lenen alleen nog uit aan multinationals. Zeker weinig meer aan MKB of Zzp.

  Je kan alleen starten met hulp van fam. en of vrienden en hun geld of je spaargeld.
  Doch wanneer is t gokken of wanneer is t een verstandige keuze.

  -Je betaalt aan je bedrijfschap en meerdere ambtenareninstanties.
  Dezen ‘ begeleiden- staan je bij ‘ je met hun regels- regelgevingen -en wetten.
  -Deze regels en regelgeving is om zichzelf in stand te doen houden en te laten groeien.
  Ze zijn als een kankercel. Het is ze zijn een woekerpolis.

  -Je houd een groot aantal mensen aan t werk zonder dat dezen iets toevoegen aan je bedrijf. Integendeel ze zuigen je bedrijf uit. Het zijn de bekende bloedzuigers op en onder je huid aanwezig doch je kan ze er niet afslaan.

  -Als MKB -er moet weten wie en wat er aan je vast kleven en je bloed/energie opzuigen. Breng dat Eerst in kaart.

  – Het ambtenaren overheid en brussel complex om een MKB is veel groter als het bedrijf zelf.

  Op een kleine MKb er of zelfs ZZp-er zitten en kleven ongeveer 22 ambtenaren in dienst van belasting- overheid- Brussel- bedrijschappen -e.a.

  -Ja je leest t goed 22 op zelfs al een klein bedrijf.

  – Je overhead is te groot, lomp en onwerkbaar.
  Kan je die kanker overleven is de vraag te stellen.
  Dan moet je sterk in de schoenen staan d.w.z de juiste relaties en ambtenaren achter je hebben.

  Een parasiet of kankercel zit er niet voor niets. Vaak als je diensten levert aan een Multinational of Bank maak je kans.

  Eu-ropa is van en voor Bank en multinational dus…MKB moet weg uit eu-ropa en dat wordt zo via allerlei regelgeving bereikt.

  Geen MKB betekent hoge werkeloosheid dus deze wordt bewust in de hand gewerkt.
  Zo zie je de Intentie van.
  – Eu-betekent meer werkeloosheid niet minder.
  – Het betekent meer crisis niet minder.
  Zolang er een euro of eu -ropa is blijft er crisis chaos.
  Kan je crisis overleven. En 2 en 3 crises zijn de vragen.

  – Als er straks je vermogen wordt belast zoals in Cyprus met 60% is dat crisis .
  Kan je dat ondervangen.

  – Ze doen het vaak heel subtiel als ze je bedrijf willen hebben liggen.
  – Je beantwoordt niet aan regels- regelgeving- en of hun wetten en bepalingen.
  Deze zij allen juridisch vast gelegd dus je verliest de ger.procedure.

  -Weet hoe ze te werk gaan:
  Zo sturen ze in ieder bedrijfstak het aantal bedrijven welke mag overleven.
  Ze weten tevoren al dat bij aantal nieuwe regels- regelgeving er weer 1000 failliet zullen gaan.
  Zo sturen ze doch jij mag dat niet weten anders denk je er wel tweemaal over.

  Het aantal aan regels regelgevingen en wetten neemt iedere dag toe. Indien op je bedrijf toepasbaar kan je alleen overleven m.b.v de ‘juiste ‘ vrienden.

 2. Wat ik zou doen?
  Mijn boeltje pakken en snel wegwezen hier.
  Ik zou me nog niet eens uitschrijven bij de gemeente, of mijn woning opzeggen.
  Laat ze maar lekker in hun eigen sop gaarkoken.
  Ik heb dan wel geen bedrijf, maar ik kan aanvoelen hoe het is om door zulke ratten het even zuur gemaakt te worden.
  Misschien ga ik mijn plan toch nog een keer uitvoeren. Ooit.

  Ik zou ze een vreselijke dood laten sterven als ze aan mijn bedrijf kwamen.
  De nieuwslezer zou kokhalzend uit beeld verdwijnen als hij het nieuws zou brengen.

 3. ik zeg ook niet doen niet doen….
  ik ben zelf ook 20 jaar ondernemer geweest.
  en ben kei hard door de balastingdienst onder uit gehaald.
  de twee belasting ambtenaren kwamen bij mij binnen.
  en zeiden zullen we jou eens even een duwtje geven.
  en duwden mij in mijn eigen woning zo tegen de grond aan.
  een week later had ik een aanslag van 800.000 euro.
  en dat terwijl ik een gezond bedrijf had en niet zwart had gewerkt.
  ze zijn echt niet fair…..

  dus niet doen niet doen….!!!!

 4. Ondanks zijn belofte niet langer ondernemers af te persen of te dreigen met moord en dood ging agent Wim Bramer maar door met zijn dreigementen. Bij de geldautomaat aan de ootmarsumse straat viel hij mij lastig, hij wilde geld zien, ik had net 400 euro gepind. Agent Wim Bramer had 2 mensen bij zich een tweeling. Ik beloofde mijn onderneming af te staan vrijwillig. Dit heb ik gedaan bij de kamer van koophandel. Voor de bedrijfs overdracht deden de vrienden van agent Wim Bramer mij heel veel pijn. Na overdracht zeiden ze ‘heb je wel eens het idee dat we dingen achter je rug om hebben gedaan?’. Ik had gehoopt nu rust te vinden zoals mij werd toegebeten: ‘We hopen dat je rust vindt’. De pijn ging niet weg, ik moest vluchten uit Nederland ze bleven maar terug komen. Ook rechercheur Kamperman en militair agent Maarten De Groot gingen nu over tot dagelijks lastig vallen voor, in of bij mij thuis. Ze maakten mij duidelijk dat ik ‘kapot’ moest. Het zou 7 jaar duren voordat ik durfde agent Win Bramer te identificeren omdat ze niet alleen mij bedreigden doch ook een goede vriendin. Omdat de goede vriendin in coma is geraakt is er geen reden meer te zwijgen over wat Wim Bramer, Kamperman en De Groot hebben gedaan.

  Ik ben nu zwaar gehandicapt. De zorg kost jaarlijks zo’n 80 duizend euro.

  Helaas voorzie ik dat agent Wim Bramer in de toekomst iets zeer ernstigs zal doen. Vergelijkbaar met de aanslag op het kassa meisje hier in de lokale C1000 waarbij een agent een moord pleegde, of zoals agent Sander Vreeswijk een moord pleegde. In feite is agent Wim Bramer een soort afperser/huurmoordenaar vergelijkbaar met Rechercheur Martin Hoogland.

  Mijn voormalig onderneming is overgedragen aan een heel groot Amerikaans bedrijf. Helaas heb ik vernomen dat dit Amerikaans bedrijf meer mensen heeft af laten persen. Verzet is zinloos dat heb ik direct tegen agent Wim Bramer en Rechercheur Kamperman en militair agent Maarten de Groot gezegd. Laat mij en mijn beste vriendin met rust, neem het het is nu van jullie. (sic. mijn bedrijf.) Het Amerikaanse bedrijf heeft 400.000 euro betaald voor wat mijn eigendom was. Dit geld is uitgekeerd niet aan mij maar aan deze misdadigers.

  In Nederland is het niet mogelijk gebleken aangifte te doen tegen Ivo Opstelten daar hij nu verantwoordelijk is voor zijn werknemers agent Wim Bramer en Rechercheur Kamperman alswel militair agent De Groot. Ik werd eveneens gedwongen documenten over de vuurwerkramp te vernietigen. Er bestaan beelden van de vuurwerkramp waarin mensen worden vernietigd door bruute explosies. Deze had ik geupload naar vele websites.

  Tijdens martelingen begon ik alles te bekennen wat ze maar wilden, ik viel soms terug in automatische stand zoals repeteren van lange constantes zoals PI, of de relativiteits theorie van Albert Einstein. Militair agent Maarten De Groot verweet mij dat ik praatte over wat slechts 6 VWO wetenschappelijke kennis is, ze beweerden dat ik atoom technologie van Urenco zou leveren aan India en Pakistan, dit is niet waar. Ze deden mij pijn en ik bekende om niet nog meer pijn te krijgen. De algemene relativiteits theorie is al sinds de eerste uitgave publiek domein begin jaren 10 van de 20e eeuw, en meer weet ik er niet van en wil ik ook niet weten. Het was gewoon een excuus om mij te martelen.

  Bekentenissen:

  Ik bekende de vuurwerkramp, ik bekende de moord op marianne vaatstra, ik bekende de moord op John F Kennedy, Ik bekende betrokkenheid bij Al Qaida, ik bekende alles wat ze maar wilden. Alstublieft geloof mij, ik was baptistisch christen, met 6 VWO kennis en Universiteit Informatica was ik geen enkel gevaar voor de staat. Ik was eigenaar van iets wat voor geld kon worden verkocht aan een rijk amerikaans bedrijf. En ja dit Amerikaans bedrijf gebruikte de research van 7 jaar werk van mijn bedrijf nu in haar producten.

  Daar ik in staat was Nederland te ontvluchten was ik in Australie in staat veel kennis over te dragen naar de open source gemeenschap. Geloof mij ik ben geen terrorist. Ik was software engineer. Op internet kunt u in het engels zoeken naar vermoorde computer programmeurs. En het zijn er veel.

  De dreigementen begonnen vlak nadat ik bill.gates@chairman.microsoft.com en steve.ballmer@ceo.microsoft.com had toegevoegd aan Microsoft Network Messenger en ik probeerde hun te overtuigen producten af te nemen tegen vergoeding van de 7 jaar werk die ik had gedaan. Het ging onder andere om een grafische commandline interface, beeldherkenning van objecten, spraaksynthese, herkenning en de desktop als een soort computergame. Dat veel in open source is terecht gekomen geeft mij enigszins rust. Toch zou ik graag zien dat de grafische commandline interface ook in Linux wordt opgenomen.

  In oktober 2005 tijdens mijn verblijf in Australie publiceerde een Australische krant over het feit dat Steve Ballmer van het grote amerikaanse bedrijf mensen met de dood bedreigde, mensen had vermoord en dat hij het weer zou doen. Ook hooggeplaatste mensen worden/werden door Steve Ballmer kankers genoemd. Alles wat niet Microsoft is, is een kanker in zijn ogen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.