Moskee, Islam,

Ik wil graag een paar dingen zeggen over de Islam, als dat mag…

Hier in Nederland was de godsdienst altijd vrij slapende, totdat de radicale islam langs kwamen en die begonnen boeken te verbranden, hun religie op te dringen, ’fatwa’ uitriepen en in het algemeen een speciale behandeling opeiste, en dit eigenlijk zonder een goede reden.
En ze hebben aan iedereen getoond wat je zoal kan bereiken met pesterijen, een grote mond, geweld en intimidatie, dus nu eist elke halve zool in het land het recht op respect voor hun dierbare overtuiging. Een overtuiging in het leven geroepen door een prehistorische woestijn nomaad met een psychologische afwijking. Het lijkt me ook erg ironisch voor mensen die totaal geen intentie hebben om voor zichzelf te denken altijd de grootste schreeuwers zijn in het opeisen van respect voor hun ideologie. Maar sommige radicale moslims gaan verder dan dit en ze claimen gevangen te zitten hier in deze vrije Westerse maatschappij. Maar, ik denk dat dit niet helemaal het geval is.
Ik denk wel dat veel mensen de verhalen over radicale moslims zat worden en dat ze hopen dat moslims eindelijk eens ophouden met schreeuwen en gewoon doorgaan met hun leven ipv dat constante gezeur over niets. Maar, dat is niet hetzelfde als maatschappelijk gevangen zitten.
En omdat we leven in een moderne liberale samenleving, en daardoor bepaalde dubbele standaards in ere moeten houden, wordt elke vorm van kritiek op de islam of moslims direct afgespiegeld als islamfobie. Als je geluk hebt tenminste; voor je het weet word je beschuldigd voor racisme of discriminatie.
Wat een oneerlijk woord als je jezelf richt in een legitieme actie om je Westerse waarden en normen te beschermen. Dit terwijl er bij elke radicale moslim op zijn voorhoofd staat gedrukt ‘dood aan de afvalligen, dood aan de heidenen, dood aan de democratie en vrijheid’. Een duidelijk signaal wat nog groter is dan al die ongewenste moskeen en intussen elke mogelijkheid aangrijpt om ons te beschuldigen van ongelijke behandeling en zelfs voor haatprediken. Je moet er maar opkomen.
Sommige radicale moslims, zo lijkt het, zijn bijna permanent beledigd over alles en nog wat, en toch hoor je geen kik van die mensen toen er een aantal jonge minderjarige meisjes werden vermoord omdat ze weigerden uitgehuwelijkt te worden, en daardoor schande over haar krankzinnige familie teweeg bracht. Dan kijken ze ineens met z’n allen naar de grond. Want ‘eerwraak’ is immers toegestaan door hun religie.
Ze blijven ons natuurlijk vertellen dat de islam een religie van Vrede is, maar alle bewijs wijst op een religie van Oorlog en Onderdrukking. Ik bedoel; lees een krant, kijk eens TV, volg een nieuwsblog, bezoek een moskee of iets dergelijks. Het heilige boek roept moslims op de wereld te veroveren en overal een kalifaat te stichten om zo iedereen te onderwerpen aan de heerschappij van God, Allah of hoe dat fantasievriendje ook mag heten. Als de islam het voor het zeggen zou hebben dan zouden Verkiezingen een deel van de geschiedenis gaan worden en de rest van ons Westerlingen in de middeleeuwen moeten gaan leven.
En sommige mensen zijn bijzonder enthousiast om deze boodschap over te brengen, vooral de luidruchtige islamitische geestelijken, die we altijd horen over de glorieuze zelfmoordenaars die getransformeerd zijn in ‘martelaren’. Toch vreemd dat je nooit zal horen dat deze enthousiastelingen zichzelf opblazen voor de glorie van God. Ze zijn altijd erg slim om die eer weg te delegeren. Ondanks de garantie van al die lustige maagden die op hun in de hemel wachten zijn deze jongens niet zelfzuchtig, en ze vinden altijd wel iemand die deze eer meer verdienen als zijzelf.
Nu heeft dat hele 72 maagden scenario erg veel weg van een kleuterverhaaltje, maar het heeft wel ernstige problemen; en dat is dat de maagden waarschijnlijk zuivere Islamitische Maagden zijn, want er zijn natuurlijk geen hoeren in de Hemel. Dus hebben deze, waarschijnlijk minderjarige meisjes, vermoedelijk broers, neven en ooms die allemaal vastbesloten zijn om haar ‘eer’ te verdedigen door iedereen te vermoorden die met haar oogcontact zal maken… Volgens mij hebben ze dat Maagden verhaaltje niet helemaal goed uitgewerkt in dat Heilige boek.

Trouwens ook raar dat de Maagden nooit eens ‘op’ raken. Zou dat de reden zijn waarom moslim vrouwen zoveel kinderen baren?
Maar nu begrijp ik het. Stom van mezelf. Ik dacht dat radicale moslims altijd veel kinderen hadden om maar zoveel mogelijk Jihad strijders te fabriceren. Of om kinderbijslag op te sturen naar het land van herkomst. Dit om de jihad tegen ongelovige Westerlingen te helpen financieren. Hoe naïef van mij om dat te denken. Zou bijna racistisch zijn.
Maar om even terug te komen op het onderwerp van de lustige Maagden; zouden zij zich daar echt voor opblazen met een bomgordel? Zou het niet eenvoudiger zijn om een opblaasbare pop te zoeken en die op te blazen?
En als dan 1 van je vrienden met een wellustige blik naar haar kijkt kan je haar simpelweg gewoon stenigen en een andere nemen. Zoals dat feitelijk een gewoonte is in de moslimcultuur. Trouwens, de meeste opblaasbare poppen worden gemaakt in het Midden Oosten. Deze zijn gemakkelijk: ze blazen zichzelf op.

Ik denk ook dat moslimvrouwen hier in Nederland die hun gezicht bedekken, geestelijk ziek zijn. Ik realiseer mij wel dat in sommige delen van de wereld een vrouw niet echt daarin een keuze heeft in die kwestie, onderdrukt en achtergesteld zoals ze (willen) zijn. Het word immers bevolen door hun man. Primitieve varkens wiens enige prestatie in het leven is om geboren te worden met in de ene hand een penis en in de andere hand de koran.
Maar het lijkt mij als het God zijn bedoeling is geweest om je gezicht te bedekken, dan had hij daar, in al zijn onbeperkte wijsheid wel rekening mee gehouden tijdens de schepping. Dan zou hij wel een flap huid hebben gemaakt om dit doel te dienen.
Wel op te merken dat als deze extra huidflap u sexueel genot zou geven dit wel bij de geboorte weggesneden zou moeten worden natuurlijk. Maar dat spreekt voor zich.

Maar ik wil niet te hard zijn over de Islam voor twee redenen; ten eerste wil ik niet vermoord worden door een hysterisch schreeuwende, zelfingenomen qatdrug kauwende bijbel- en vlaggenverbrandende langjurk met varkensstront als hersenen. En ten tweede moeten we wat toegankelijker zijn naar de islam. Het is nog een jonge religie en het heeft wellicht last van wat puberaal gedrag; een beetje eigenzinnig, vol van zichzelf, denkende alle antwoorden te hebben, brutaal, agressief, met nog geen volledig doorontwikkelde hersenen, maar ik weet zeker dat het ooit wel eens volwassen word. Ik denk dat over een aantal decennia veel intelligente moslims gevuld met schaamte zullen terugkijken op deze tijdsperiode met deze middeleeuwse praktijken en de barbaarse overheersing door jihad en het stichten van de Islamitische Staat
Net zoals de Duitsers dat hebben over de 2e wereldoorlog en de nazi’s. En misschien kunnen we er gezaamlijk, als broeders, er wel om lachen. Maar in de tussentijd denk ik dat elke religie dat wraak, vergelding en overheersing koestert, om welke reden dan ook, niet echt een religie kan zijn maar juist een ziekte, en moet als zodanig worden behandeld.

bron: PC
——————————————————————-

reblogged: menky.nl

4 thoughts on “Het Probleem van de Islam

 1. Menky,
  Je hebt de angst die er is voor deze criminele organisatie die zich Islam noemt goed verwoord.
  Ook ik ben bang om vermoord te worden en dat mijn dochter en vrouw dit zelfde lot ondergaan om daarna ook vermoord te worden.
  Mijn kleinzonen moeten straks het equivalent van het boek van Hitler Mein Kampf, de Koran uit hun hoofd leren en alle ongelovigen, Christenhonden, Joden etc. vermoorden.
  Tenminste als ze niet al zijn gesneuveld in hun strijd voor het Kalifaat.
  Het is angstig, zeer angstig.
  Pim Fortuin, Geert Wilders en nog vele anderen zijn of waren roependen in de woestijn.
  Het wordt tijd dat de slappe hap in Den Haag nu eens echt gaat optreden en er voor gaan zorgen dat ons land tenminste van dit tuig verlost worden.

 2. De hele Islamitische wereld staat in brand en overal ter wereld roeien moslims elkaar uit.
  Dat gebeurt allemaal op een manier, die wij “beestachtig” noemen, maar waartoe de beesten zelf zich nooit verlagen!
  Beste Menky, je hebt inmiddels een paar treffende bijdragen ingezonden en al zal niet iedereen het met alles eens zijn, je hebt wel een gezonde discussie op gang gebracht.

 3. Dag vriendjes, dag vriendinnetjes
  Dat was het dan alweer
  Dag vriendjes, dag vriendinnetjes
  Tot de volgende keer maar weer
  Want het avontuur gaat verder
  dus er komt nog heel veel meer
  Maar niet meer vandaag
  maar de volgende keer
  Wil je weten hoe dit avontuur
  dan verder zal gaan
  Kijk naar Bassie!………..
  en Adriaan

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.