Snik.. uhh ik bedoel SnipIk wil de oude vertrouwde bere sterke gulden terug. Ik wil mijn euro’s weer omruilen voor keiharde guldens. Meneer Zalm en de andere oplichters uit het pluche mogen ze van mij ophangen aan de hoogste bomen. Ik denk dat we dan een heel bos nodig hebben. Eerst hebben ze ons genaaid door veel te weinig euro’s voor onze dure guldens te geven en zijn de prijzen in Nederland 2x zo hoog geworden. Nu kunnen we gvd weer betalen voor al die kutrepublieken die ze in de Euro hebben gehaald en die nu failliet zijn. Miljarden van onze centen gaan naar Griekenland en Ierland. En binnenkort kloppen Spanje Portugal, Italië aan voor heel veel miljarden. En vergeet natuurlijk al die corrupte landen zoals Hongarije, Roemenië, Polen, Estland en wat heb je nog meer. Die kloppen binnenkort ook aan. De lul van de Jager vindt het allemaal prima en zegt dat er niets aan de hand is maar dat is natuurlijk niet zo. Landgenoten mede slachtoffers van het wanbeleid van regering en banken laat u stem horen. Laten we uit de Euro gaan en onze oude vertrouwde bere sterke keiharde gulden terug halen.

Please follow and like us:

2 thoughts on “Ik wil de Gulden terug

  1. Soms kan je niet meer terug, ook al is het een foute keuze geweest. Nederland en Duitsland zou een hele sterke combinatie geweest zijn, maar ja het is niet anders. Wat wel moet gebeuren is verdere samenwerking stoppen.

  2. Je moet niet zo stom lullen Natuurlijk kunnen we terug Neem een voorbeeld aan de Denen die zijn er zelfs nooit bij geweest en lachen zich de vellen om sukkels zo als wij
    Dus…..

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *