Roverhol
Bankrovende “raden van bestuur” van banken  en misleidende verzekeraars blijken steeds weer aan het langste eind te trekken. Geen van dit dievengilde zijn in de gevangenis beland  of beboet voor hun flagrante roven. Woekerpolissen waarmee zij desnoods de laatstefinanciële adem uit hun kudde lamgeslagen (kut)klanten persen,  worden beloond met vette bonussen.
Na 10 jaar  € 80.- per maand  “keepen” op de rekening van Dexia mag ik deze maand het restbedrag storten om de Bonus van die opgeblazen Jean-Luc Dehaene te betalen. In totaal 12.000 euro weggebracht en er niets voor teruggekregen. De heren worden bedankt.  Ik denk dat ik ook maar een “verzekeringsfraudetje” ga plegen. Zo te zien loont het. Gloeiende, gloeiende, gloeienduhhh ..gvd

4 thoughts on “Tifuszooi

  1. Het is inderdaad kut aandeel. vieze vuile tering mongool aandeel. Nooit meer deze KUTAANDEEL kopen.
    Vieze vuile oplichters. KUTZOOI, KUTTEKOP, KUTTEAANDEEL

  2. Zeg betweterende socialistische pisvlek. Het verschil tussen mij en de top van Dexia is dat zij eigenlijk wisten dat zij in alle gevallen zouden winnen. En dat hun “klanten” heeeeeele grote risico’s namen. Het is vooral misdadig omdat ze hele hoge rendementen voorspiegelden en hele lage risico’s. In mijn ogen O P L I C H T I N G en B E D R O G. Dus de gevangenis in die hufters.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.