Guy Fawkes Anonymous

Ik ben blij.
Hackers hebben de oorlog aan Sharia4Holland verklaard.
Het Nederlands/Amerikaans Hackers collectief “Anonymous” heeft, met een cyberaanval, er voor gezorgd dat de website van de asociale radicale moslimclub Shria4Holland is gecrashte.
Ook hebben zij de computergegevens en het e-mailverkeer gestolen van deze levensgevaarlijke criminelen en deze informatie inmiddels door gespeeld aan justitie en politie.
Anonymous claimt deze radicale moslim fanaten al maanden te volgen en te beschikken over uitgebreide computer logs en ruim 2 gigabyte aan gegevens.
Ook over de vertakking naar Belgie.
“Anonymous” dreigt nu ook om de zeer belastende computer bestanden openbaar te maken via de media Fantastisch dat er zo’n club bestaat die deze hufters probeert tegen te houden.
Justitie en politie in Nederland doet niets tegen dit stelletje misdadigers dus doen de Hackers van “Anonymous” het.
Ondanks dat ze weten dat als dit tuig te weten komt wie zij zijn , ze hun leven niet zeker zijn.
Je kunt mij niet wijs maken dat er bij justitie en politie geen Hackers zijn die ook al lang hebben ingebroken in de computer van Shari4Holland .
Het is toch van de te gekke dat justitie en politie bang is voor deze varkens, dat tuig dat lekker in hun eigen land de dienst moet gaan uit maken, en hier op moet sodemieteren .
Heb ik me toch weer boos gemaakt.

4 thoughts on “Yes, yes, yes !!!!! Anonymous hackt sharia4holland site

 1. Natuurlijk moet anonymous deze informatie zo snel mogelijk via de media bekend maken, ook bijvoorbeeld via wikileaks.
  Net als bij de politieke partijen zitten er ook de politie en vele andere organisaties al zoveel moslims met reactionaire ideeën dat het moeilijk is om melding te doen van islamitische misstanden. Dus het volk zal het zelf moeten doen via het internet, het enige medium dat anarchistisch genoeg is om ook misstanden onder islamitische groeperingen bloot te kunnen leggen. Niet alleen het westen verbergt geheimen.

 2. Wat betreft de reactie hierboven: daar zit volgens mij dezelfde verwarde gek achter die zich op Grenswetenschap “Sod” noemt.
  Hé c, ga’s een pilletje hiervoor halen!

 3. Poltie en justitie doen niets tegen deze religieus raciale terroristen omdat ze het staatsterrorisme van de banken en eliten dienen evenals de Wijkterrorismen dat doen. Daarom lieten burgemeesters als aleid wolfsen de misdaad ook zo oplopen in de Steden terwijl oa terrorist en miljardendief job cohen al rellen om wat de allochtonenn onze vrouwen en kinderen deden in 1972 al in de doofpot stopten.Dit staatsterrorisme heeft groot belang aan raciale spanningen en raciale misdaden om diverse opportunistische en criminele redenen. Oa spelen ze zo de Volken tegen elkaar uit. Militair economisch politiek financieel.

  Een en ander aan technieken van staatsbeheer is hier in uitgelegd:

  http://jrbooksonline.com/PDF_Books_added2009-1/BrainwashingHandbook.pdf

  Je zult even als dat bij hun protocollen al het geval is overeenkomsten in maatschappij en politiek vinden die corresponderen met de beschreven technieken en beleid. Ook scholen media religien justitie staat zijn hier bij betrokken voor een internationale elitenmafia.

  Leden van deze terreurgroepering van terroristen en slavenhouders in ons land zijn bijvoorbeeld frits bolkestein donner ballin pechtold rutte verhagen rosenthal cohen assher roemer de jager buma en velen meer dwars door alle regeringen en alle partijen heen alsmede alle burgemeesters en overwegend families van banken en eliten.

  Naast chronische internationale plunderingen via staat regering en instanties zijn of waren jaarlijkse massa Kinder verkrachtingen en drogeringen op schoolreisjes een hoeksteen van hun macht over Volken.Een der redenen dat ze alle misdaad wijkterrorismen en drugshandel actief in stand houden en afschermen om hun belangen ten koste van ons allen te dienen.

  De schaden van deze misdrijven voor de Kinderen en dus ook Volk daar het al vele decennia van kracht is is enorm en funest.
  https://www.youtube.com/watch?v=gbiq2-ukfhM
  http://www.youtube.com/watch?v=cl3hT0ghdRs&

  De massa immigraties dienen deze doelen ook.De eucommisie is ´s werelds grootste mensen en Kinder handelaar slavenhandelaar en ontwricht hele kontinenten om massa immigraties op te kunnen blijven wekken en hun Mensen misbruikende slavenhandel in stand te kunnen houden.

  Hoofd en eindverantwoordelijken als top van deze piramidencultuur zijn de li broers in china en azerbadjan die tevens de hoogste toppen van het wereldwijde bankensysteem vormen wat alles van hen is.Rockefellers rotchilds en meer namen late en latere takken van de bloedlijn van deze centrale hoofdtak dat via hun banken en in staat en regeringen geinfiltreerde leden afgelopen 40 jaar geheel de westerse wereld leeg zoog en china azerbadjan israel en handlanger turkeye er van opbouwden waarbij ze met hun islamitische handlangers ook half afrika ondertussen al onder de voet hebben gelopen als ze china 1000 jaar geleden al deden als de mongoolse kublai khan clan en voordien gekend waren als ex faraos en cq de eurasiaten cq de askenas vertegenwoordigen en zichzelf ook met diverse oude volkennamen benoemen.

  Het is natuurlijk ook een onmogelijkheid om van een middeleeuws boerenvolk als china was een moderne technologische beschaving te maken en dat zonder investeringsschulden en zelfs met een berg aan dollaroverschotten waar ze grootste westers landen mee kunnen mennen en manipuleren. Dat is enkel gekomen omdat de banken ons rigireus beroofd en geplunderd hebben en uitgebeend alles naar die landen oa china brachten terwijl bolkestein en lubbers heel de weg riepen hoe goed dat voor ons zou zijn. Heden nog leggen ze in de politiek de nadruk op import export globalisering en eu. Maar dat is enkel wegens eigen belang en de landen zien de rekeningen al komen en de schaden ook.

  Enkel al het luchtverkeer van de globalisering cq toegenomen extreme inport export draagt meer dan 3°C bij aan de global warming. http://www.youtube.com/watch?v=_NFGD9cglb4 Met als gevolg dat ze nu bij de olie op antartica kunnen komen en die warming up dus opzettelijk veroorzaakten. Oa met intensivatie van verkeer. Geheel de anti gw en vervuilingsagenda van de politiek zijn een hoax als men alleen al de internationale geo politieke en voor al militaire inspanningen van de diverse landen bekijkt zijn we gedwongen nog wat eeuwen van hun olie als hoofdbrandstof al te nemen.

  Enkele van de vele namen van de li clan zijn onder meer lubbers loeb goldberg dirupo dipiro berlusconi.Alles level landsleiders die ons verraden verkopen en misbruiken. Ahw de Landen als provincies of graafschappen van china. Alle elite en adel is van hen en van hen in eerste plaats afkomstig even als alle religien om ons te onderdrukken en manipuleren wat ze heden overwegend met media en googel censuur etc en ook politieke censuur hebben vervangen en aangevuld.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.