Volksopstand
Steeds vaker roept het volk om de invoering van een bindend referendum. Men is het meer dan zat om de toekomst van dit land over te laten aan incapabele landbestuurders en die van de EU, die ervoor gezorgd hebben dat wij nu in een situatie zitten waar alweer financiële crisis dreigt! Deze crisis zal desastreuze gevolgen hebben voor onze samenleving. Zeven op de tien Nederlanders vrezen dat hun inkomen door de huidige financiële crisis drastisch zal gaan dalen!

De wet is dermate aangepast dat een bindend referendum in strijd met de Grondwet, omdat men bang is dat partijen zich achter het volk zullen scharen.

Op het gebied van landbouw, structuurfondsen, handelsbeleid en ook voor justitie, migratie en politiezaken heeft het Europees Parlement medebeslissingsbevoegdheid gekregen. Dat wil zeggen dat het ook op die terreinen net zoveel te zeggen krijgt als de Raad van Ministers, en voorstellen kan blokkeren!

Wij zitten niet alleen opgezadeld met een incompetente regering maar ook onze democratie is aan de EU verkwanseld! Dat een regering, waarbij het volk via referenda meebeslist, wel succesvol kan zijn bewijst Zwitserland!

Dit betekent dat wij de invoering van bindende referenda dus op onze buik kunnen schrijven!

Maar dit zal hier nooit plaatsvinden, want dan moeten zij de touwtjes uit handen geven. De enige oplossing is dus een volksopstand!

Alleen wij pakken hiermee niet de werkelijke problemen aan, en die zijn de kettingen van de EU, waaraan we zijn vastgekluisterd. En geen enkele partij die wij nu hebben, zal proberen deze te verbreken!

Lees onderstaand artikel maar, waarvan ik een paar zeer ware uitspraken citeer:

“De uitbuiting van de volkeren ten gunste van de heersenden, de Brusselse apparatsjiks, die zichzelf de ene loonsverhoging na de andere geven, begint op gang te komen.

Het rechteloos maken van de staatsburgers, vaak tegen de grondwetten van de lidstaten in, geschiedt in de hoop, dat het feitelijke zijn normatieve kracht zal ontplooien.

Bovendien vindt de vernietiging van de naties door het forceren van ongebreidelde immigratie van mensen die niet in staat of willens zijn te integreren, vermoedelijk in de hoop dat, wanneer de toestanden ondraaglijk zijn geworden, de burgers van de naties om een “sterke hand” zullen roepen.

http://ejbron.wordpress.com/

Met andere woorden een volksopstand om tot een referendum te komen, hier alleen in Nederland werkt niet, dit moet in EUROPEES verband plaatsvinden!

Het bewijs dat een volksraadpleging de economie van een land tot succes kan leiden is Zwitserland, die dit alleen heeft kunnen bereiken door een bindend referendum.

Meer dan 60%(!!) van de Zwitserse export gaat naar de EU (zwitserse horloges/klokken, farmaceutische industrie technische apparaten, zwitserse kaas. etc.)

En niet voor niets zitten ALLE grote banken in Zwitserland!

In maart 2001 werd EU-lidmaatschap in een referendum afgewezen met 77% van de stemmen.

Het land geldt als een aantrekkelijke vestigingsplaats voor buitenlandse ondernemingen, vanwege de hoge levenskwaliteit, het stabiele politieke klimaat en de relatief lage belastingen. Corruptie, diefstal en misdaad komen zeer weinig voor in Zwitserland.

En DIT beste mensen is gewoon de keiharde waarheid, en waar wij een voorbeeld aan Zwitserland moeten nemen!. Een referendum is namelijk de enige mogelijkheid, niet alleen om de crisis te voorkomen en onze democratie terug te krijgen, maar om weer een gezonde economische en culturele samenleving te creëren!

Wat denk je, komt er een volksopstand als dit zo door gaat?

 • Ik denk het wel (92%, 22 Stemmen)
 • Ik denk het niet (8%, 2 Stemmen)

Total Voters: 24

Loading ... Loading ...
Please follow and like us:

6 thoughts on “REFERENDUM OF EEN VOLKSOPSTAND?

 1. Ergens te gek voor woorden; bijna de hele wereld ziet wat er met Europa gebeurt en waarschuwt ons hiervoor. Maar onze politiici sturen ons regelrecht de afgrond in en het volk laat zich als een stel domme makke schapen door hen leiden! (ze hebben hier blijkbaar de woorden “moed en overlevingsdrang” uit het woordenboek geschrapt)!

 2. Zelfs niet-lidstaten, zoals Engeland zien hoe gevaarlijk en dictatoriaal de EU is! Als jullie de video’s zien van Nigel Farage die openlijk de EU ontmaskert (bekijk al zijn video’s maar op youtube), dan zou ik dolblij zijn als WIJ zo’n politicus hadden! Wilders is hier een mak schaap bij vergeleken!

 3. Een beangstigend feit:
  “Op het gebied van landbouw, structuurfondsen, handelsbeleid en ook voor justitie, migratie en politiezaken heeft het Europees Parlement medebeslissingsbevoegdheid gekregen! Dat wil zeggen dat het ook op die terreinen net zoveel te zeggen krijgt als de Raad van Ministers, en voorstellen kan blokkeren!”

  Daarom denk ik dat het onvermijdbaar is dat er, hoe extreem dit ook is, eerst een volksopstand moet komen om onder dit juk uit te komen.
  Ik weet alleen niet of dit nu te laat is, omdat men al veel te lang deze dictatuur zonder een greintje van tegenstand heeft geaccepteerd

 4. Jos, Referenda zijn voor mensen die de dictatuur en het graaibeleid van de kapitalisten/bestuurders zat zijn!
  Referenda zijn om het systematisch beroven en onderdrukken van de bevolking door deze (criminele) groep een halt toe te roepen!
  Referenda zijn om de DEMOCRATIE weer terug te krijgen!
  Referenda zijn om te bewijzen dat het volk het 10 x beter doet dan al die incompetente en zichzelf overschattende bestuurders! Zwitserland ie hiervan het grootste voorbeeld!

  Alleen een domme groep naïeve kuddedieren is hiertegen!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.