Nederlandse politici zijn grote leugenaars, witte boorden criminelen, baantjes jagers, geldwolven, pisvlekken en glad.
Neem nu Alexander Pechtold met zijn enge ogen.
Deze baantjes jager die helemaal gefocust is op een post in Brussel om daar zijn zakken nog verder te vullen speelt eerst als oppositie leider onder één hoedje met het kabinet omdat de peilingen het niet toe lieten om het kabinet te laten vallen.
Lachen met de minister president.
Nu de peilingen voor het kabinet terecht dramatischer worden volgens de peilingen, nog maar 36 zetels ipv van 79 toen ze aantraden, durft de enge man van D66 het aan het kabinet te laten vallen.
In de hoop dat het kabinet zal vallen en D66 hier van kan profiteren. De Gluiperd!!
Dankzij hem is de zorg naar de bliksem, zitten we met een gigantisch immigratie probleem van Polen, Roemenen, Bulgaren, Letten, Esten en zg bootvluchtelingen die via de buiten grenzen van Europa ook ons land proberen te bereiken.
Zij Europa heeft ons een strafkorting opgelegd omdat we het zo goed doen van € 642.000.000,- en hij vindt dat we dat maar gewoon moeten betalen. Dankzij zijn steun is het kabinet druk bezig met nivelleren en het uitpersen van de Nederlandse burger, jong en oud, arm en rijk. Alleen maar in een goed blaadje van zijn geliefde Brussel te komen.
Deze man is de grootste minkukel van de Nederlandse politiek.
Jou zou haast hopen dat hij snel vertrekt naar Brussel. Maar dan kan hij nog meer ellende veroorzaken voor Nederland. Het is, voor Nederland te hopen dat deze man net als Krol van 50+, een gigantische fout maakt waardoor hij uit gerangeerd raakt. Dat is de enige manier om van deze enge en gluiperige man af te komen.
Niet dat het veel helpt want er zitten nog 150 van dit soort lieden in de 2e kamer en 75 in de 1e kamer.

Please follow and like us:

1 thought on “Alexander Pisvlek

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.