Ik heet megumi sakura seriese ik ben een dochter van een vader uit een jappenkamp uit de tweede wereldoorlog toen die een kind was ,was hij met stokken geslagen door japanse soldaten Mijn vader henri seriese heeft een oorlogstrauma en ik ben het kind die mishandeld is met stokken door haar eigen vader,mijn vader heeft ook karatemeppen gegeven ik ben psychisch als zowel geestelijk beschadigd door mijn eigen vader ik moest in therapie op parnassia rozenburg,mijn advocaad dhr frantzen heeft mij eruit gehaald ,ik heet megumi sakura seriese heb ik recht op japanse ereschulden mijn bankrekeningnummer is 24 31 26 735 op naam van de curator j.m van leeuwen obin culemborg
Dank je wel ik woon in beschermde woonvorm ribw ypendael van stichting fonteynenburg

2 thoughts on “Als Dochter Van Een Vader Uit Een Jappenkamp heb ik recht op ereschulden !!!!!

  1. Sorry voor jouw pech, ik vind alleen dat je niet de zonden van je ouders erft, maar ook niet de eventuele ereschulden. Mij lijkt het alsof je dit ziet als een laatste strohalm, of is een scam, want wie geeft nu zijn bankrekening erbij? Mijn advies: niets mee doen, volledig ongecontroleerd verhaal en begint als de meeste scams…

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.