1. Democratie is gebaseerd op het idee dat de gemiddelde burger verstandig genoeg is om te begrijpen wat zijn maatschappij of land moet doen om te overleven, het beter te doen of minimaal het goed te doen.

2. Meer dan 80% van onze wetgeving wordt nu in Brussel vastgesteld in opdracht van 27 Commissarissen die wij nooit hebben gekozen en die wij ook nooit op een democratische wijze uit hun ambt kunnen ontzetten

3. De zelfopgelegde lasten hebben hun grens bereikt, en ook al overschreden, van wat deze samenleving nog kan financieren.

4. Gebruik een zondebok. Als alleen de belastingen worden verhoogd voor rijke, hebzuchtige mensen, dan kan het feest onafgebroken doorgaan.

5. Massa-immigratie is stemmen kopen of importeren om zich van de verkiezingsoverwinning te verzekeren

6. Is de westerse wereld misschien daarom zo kwetsbaar, omdat zij de waarden van haar eigen christelijk-Europese cultuur lang niet zo offensief uitdraagt als de islamitisch beinvloede samenlevingen dit met hun traditie doen? Kan de islam misschien daarom als bedreiging verschijnen, omdat het christendom niet als waarde verdedigd wordt?

7. Men gelooft nog steeds dat onze overheden de intentie hebben er voor het volk te zijn! We schijnen maar niet te willen begrijpen dat wij er zijn voor “hen”.

8. Bedenk dat de islamisering van alle Europese landen en steden geen toeval is! Dit is het resultaat van een zorgvuldig voorbereide en bewuste strategie van de banken, multinationals, en bepaalde moslimleiders, gesteund door onze eigen regeringen, overheden en leiders!

9.Een hoogbejaarde dame werd verweten dat zij uit een andere generatie stamde, waarop zij antwoordde: “Nee, ik kom uit een andere beschaving.”

10. Elk volk heeft de leiders dat het verdient! Als we te laf zijn om ons te verdedigen, zijn we ook te laf om te leven!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.