Laat ze de kolere krijgen

Na 23 jaar Borm Festiviteiten is het doek gevallen. Op de eerste plaats dank ik al onze afnemers voor hun trouw aan ons bedrijf. Mede door u konden wij uitgroeien tot Nederlands meest uitgebreide en gesorteerde verhuurder van attracties, decors en spelmateriaal.
Met vriendelijke groet,
Alfons Borm

Hoe en wat ?
De ABN AMRO heeft ons laten vallen. Door de mindere resultaten van de laatste 3 jaren wilde zij onze kredietfaciliteit ZEER SNEL terug hebben.
Nou, ze kunnen de kolere krijgen. Nu hebben ze niets.
Ik trek de stekker er zelf uit en ga met mijn witte reet op een strandje liggen hier heel ver vandaan. Een uurtje of twee per dag en dan lekker eten op een terras om s’middags lekker een tukkie te doen. Daarna weer lekker eten en leuke avondjes beleven.

Nederland kan naar de hel lopen. Ik roep alle ondernemers die het momenteel moeilijk hebben op om hetzelfde te doen en te stoppen met het betalen van BTW en Loonbelasting. Het gaat niet goedkomen en dat weten ze in Den Haag en Brussel. Alleen hoe en wanneer vertellen ze dit ons?
We moeten kapot. De hele rijken worden nog rijker en armoede onder normale hardwerkende mensen zal weer normaal worden.

De schuldigen zijn de dames en heren achter hun bureautjes die de meest waanzinnige ideetjes bedenken: Flitsen op elke hoek van de straat, kind van dertien gooit colablikje op straat, hups 320 euro boete, Zaanstad gaat fietsen bekeuringen geven bij meer dan vier uur parkeren, jongetje van zeven plast tegen boom: 250 euro, zeer hoge boetes in het bedrijfsleven, vijfbaanswegen waar je 100 mag rijden: goudmijn voor de overheid, BTW naar 21%: weg koopkrachtstimulans, etc.

Het duurt niet lang meer voor we moeten betalen voor strandbezoek en inademing van lucht.
Een cola kost in Amsterdam drie euro (zes gulden zestig), parkeren bijna zes euro per uur.
Nogmaals: Loop naar de hel Rutte en company.

Het komt NIET goed.
Ik lees de krant nog nauwelijks. Bijna niets is waar, zelfs de voetbaluitslagen worden gemannipuleerd. Er wordt massaal fraude gepleegd en geld aangenomen door overheidsbeamten. Ook zij pakken wat ze NU NOG kunnen pakken. Het grote graaien is reeds begonnen. Gewone mensen pluderen, hogerop heet het graaien.
Mijn advies aan u: plunder mee nu het nog kan. Mis de boot niet.

Ik vraag me af wanneer we nou eens echt het tuig uit Den Haag gaan verjagen met hooivork en breekijzer.
Het wordt hoog tijd voor een nieuw systeem waarbij alle mensen recht hebben op een aangenaam leven zonder angsten voor boetes, blauwe enveloppen, dwangbevelen.
Een leven ook waarbij we veilig over straat kunnen zonder irritaties aan elkaar.
Nog een tip: Verdraag elkaar en wees lief voor uw naasten. Houdt het gezellig.

 

Deel 2

3 thoughts on “De ABN-Amro kan de kolere krijgen

  1. Je hebt ten aanzien van de krankzinnig hoge boetes groot gelijk. Misdrijven worden al vele vele jaren lager bestraft dan een overtreding, ondanks het feit dat een misdrijf een delict is. Dit land is, met haar doorgedraaide bureaucratie en geldhonger, schijnheilig,stapelgek en haar bestuurders gedragen zich daar van harte naar!

  2. Ik had het ook al snel gezien bij ABN AMRO. Het is gewoon een maffiabank. En dat tuig kan nog niet eens hun eigen broek ophouden. Daar hebben juist de mensen voor nodig, die ze zelf onder curatele proberen te stellen. ABN AMRO: dat is een afschuwelijke staats-maffiabank!

  3. Als oud ondernemer zal ik mijn zoon adviseren nooit voor zichzelf te beginnen. Er vreten zoveel partijen mee uit je onderneming dat je een per definitie een verloren strijd levert. Sterkte Alfons en Fuck de ABN AMRO

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.