ING

Met het bancaire gesjoemel met de LIBOR rente richtte de bancaire sector – dom door hebzucht als ze is – opnieuw de aandacht op haar onafgebroken stroom schandalen, waardoor de media voortdurend haar schijnwerpers blijven richten op de ,nog steeds niet gebroken bancaire hebzucht, haar structurele gebrek aan moraal, haar veel te grote macht en de onacceptabele onwil van onze – niet integere – overheid om hen voor dat enorme wangedrag minstens zo stevig ter verantwoording te roepen, als ze dat – terecht – met fiscale sjoemelaars pleegt te doen.
Het enige, dat we zagen, dat is de geïntroduceerde bankiers eed, die voor de rekeninghouder net zoveel betekent als de eed van een beruchte crimineel, die nogal van Amsterdams bier in blik houdt.
De samenleving wil nog steeds, dat de bankenmaffia door de overheid ter verantwoording moeten worden geroepen voor de enorme miljarden schade, die zij ons hebben bezorgd met hun smerige graai beleid.
Alleen gebeurt dat nog steeds niet en dat kan ook niet anders, omdat onze besmette overheid nog steeds doelbewust, veel te nauw met hen samenwerkt en zelf daarbij ook belanghebbende is. Immers, deze smerige bankiers, slim als ze ook kunnen zijn, kopen de politiek in feite om met haar vele “parkeerplaatsen” voor uitgerangeerde politici.
Dat moet dan ook de reden zijn, waarom het in de politiek nog steeds oorverdovend stil blijft rondom de toekomstige werkgevers van haar afvallers.
Daarom werd de belastingbetaler door de staat gedwongen om die bancaire smeerlappen en de, minstens even slechte, bankverzekeraars met doortrapte slogans als bijvoorbeeld “eerlijk voor later” en “hypotheken met een geweten” met onze miljarden de helpende hand toe te steken.
Dat sluit naadloos aan bij de, niet aflatende, arrogantie van deze bankenmaffia. Arrogantie, waardoor er nauwelijks woordjes als “sorry voor jullie schade” en “bedankt voor jullie hulp” over hun glibberige lippen willen glijden, laat staan dat dit keiharde maffiatuig met een voorstel tot schadevergoeding aan hun slachtoffers wil komen.

Ondanks het feit dat die besmette bankiers in de landen rond ons wel voor de rechter worden gedaagd, zal dat binnen ons justitieel systeem nooit gebeuren: daarvoor is de macht van deze bankenmaffiosi hier nog steeds veel te groot en de integriteit van onze overheid opvallend te klein!

1 thought on “De Bankiersmacht Is Nog Steeds Te Groot

  1. Hypotheken met een geweten……
    Nu snap ik ineens, waarom bankiers zo gewetenloos zijn: ze verstoppen hun geweten tegenwoordig in hypotheken. Kom daar maar op!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.