Ik weet niet hoe het met jullie is beste kijkbuiskinderen, maar meneer de Uil ergert zich kapot aan bijna alles wat de omroepen ons op de buis weten voor te schotelen.
Ik noem een paar voorbeelden.
Al een paar jaar maakt een kale sigaarrokende keukenprins ons wijs dat hij geweldig is en dat anderen nog heel veel van hem kunnen leren. Lekker die sigarenas boven je eten. Ik dacht trouwens dat je in de horeca niet mocht roken.
Een andere Engels pratende pannenlikker vloekt de hele wereld bij elkaar als meneer iets niet zint. En dat moeten wij leuk vinden. Wat te denken van al die programma’s waar z.g. nieuw talent afgezeken wordt door een homo met krullen die niet kan zingen en zich zelf geweldig vindt.
Het is te triest voor woorden. Op de NOS krijgen we samenvattingen van voetbal en tennis terwijl je de uitslag al lang weet en je in de hele wereld er rechtstreeks naar kunt kijken. Het is treurig gesteld met ons bestel beste kijkbuis kindertjes.
Meneer de UIL moet er erg om huilen. Vroeger had je om 22.00 uur op Nederland 1 het journaal. Nu wordt je om 10 uur bezig gehouden met rood gezwets. 1 tegen 100. Ik heb nog nooit iemand een groot bedrag zien winnen. Het is natuurlijk ook onmogelijk om alles te weten. En dat weet de omroep ook. Lekker goedkoop vermaak.

Hoe meer de rode actualiteiten programma’s tekeer gaan tegen mensen als Wilders en zijn PVV hoe meer stemmen zij krijgen.
Als ik de kop van Cohen in zo’n programma zie en naar zijn kotsmisselijk makend stomme rode gezwets luister, hoe meer ik uilenballen moet kotsen. Maar een figuur als Rutte of Wilders, die wordt niet gevraagd om hun zegje te zeggen, want dat past niet in het straatje van onze rode journalisten. Of de programma’s over tuinieren, huizen kopen in binnen en buitenland, verbouwen van ruïnes, het is Godsgeklaagd. En het toppunt is het je vermaken met mensen die financieel aan de grond zitten die door een stel rijke stinkers van de wal in het schip worden geholpen. Mensen er is nog veel meer pulp op de buis en ik begrijp niet dat wij met zijn allen daar naar kijken. Waar mensen behoefte aan hebben zijn goede films, mooie documentaires, onafhankelijk nieuws, etc. Het wordt tijd dat de omroepen nog verder worden gekort in hun subsidies dan verdwijnen die van zelf wel.

1 thought on “De TV is helemaal kut

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.