Dit is waarom de PVV heeft afgehaakt!
Voorgenomen Bezuiniginsplannen:
“Volgens het CPB hadden door het pakket vooral laagbetaalde werknemers en 65-plussers flink moeten inleveren in 2013.
Zij zouden er 3,25 tot 4,25 procent op achteruit gaan. De andere huishoudens zouden volgend jaar zo’n 1 tot 2 procent minder te besteden hebben gehad.”
Ook het plan om patiënten straks 9 euro per recept te laten betalen was voor de PVV onaanvaardbaar!
De graaiers weten bliksemsgoed dat de ouderen en zieken dit nooit kunnen betalen! Hiermee zeggen zij in feite “laat ze maar creperen .er is alleen plaats voor de rijken!”

Premier Rutte: Het ontbreekt de PVV aan politieke wil
Meneer Rutte: het ontbreekt de PVV aan de wil om de zwaksten in de maatschappij op te offeren aan de Graaiende hypocriete kapitalisten!

De Jager overlegt later vandaag op het ministerie over de ontstane situatie. Hij kondigde gisteren al aan alles op alles te zetten om de kredietwaardigheid van Nederland te waarborgen. “Er gaat eind april gewoon een stabiliteitsprogramma naar Brussel. De maatregelen moeten we dan met wisselende meerderheden erdoor zien te krijgen. Voor de begroting 2013 hebben we meer tijd. Maar in 2010 heb ik ook met een demissionaire regering (Balkenende IV) een begroting ingediend met 3,2 miljard euro aan bezuinigingen, dus het kan wel.”
Zoals ik al zei: ze zullen alles op alles zetten om de bezuinigingen zonder de PVV door te drukken!
Een van de bezuinigingsplannen: Patiënten moeten 9 euro per recept betalen!
Ze voeren zoals altijd hun graaipraktijken goed uit! De Multinationals, w.o. de farmaceutische industrie wordt al jaren gespekt met o.a. de verplichte prikgriepen, de eigen bijdrage wordt elk jaar bijna verdubbeld en nu moeten we de medicijnen ook nog zelf betalen. Het wordt zoals in Amerika waar miljoenen niet zijn verzekerd en dus naar volksziekenhuizen moeten waar alleen de hoogst noodzakelijke behandelingen kunnen worden uitgevoerd en iedereen direct na een operatie weer de straat opgeschopt wordt!

Het meest schandalig is dat degenen die hun hele leven de premies hebben betaald nu de dupe zijn en bijv. de asielzoekers hier alle medische kosten gratis krijgen!
Lees dit: “Asielzoekers die in afwachting zijn van de uitslag van hun asielverzoek (dus illegaal hier zijn) die in een asielzoekerscentrum verblijven, zijn daar collectief verzekerd via de Regeling Zorg Asielzoekers (RZA). Zij hebben recht op bijna alle voorzieningen die vallen onder het basispakket van de zorgverzekering en de Algemene Wet Bijzondere Ziektekosten (AWBZ).”
“Als Nederland het tekort niet kan terugdringen, verliest het land de AAA-status en moeten miljarden euro’s meer rente op staatsleningen worden betaald.”
Hoe gestoord moet je dan wel niet zijn om nog steeds EU-lidstaat te blijven? DUMPEN DIE ROVERBENDE!
Laatste nieuws: G20. Ruim 430 miljard dollar extra naar het IMF Dit gaat zonder mopperen! En hier maar jammeren dat de PVV niet wil bezuinigen op de AOW’ers! Stelletje hersenlozen!
Als de plannen wel waren doorgegaan, zou de recessie alleen maar erger zijn geworden.
Peiling: “Van alle respondenten zegt 49 procent dat het de schuld is van Wilders dat het Catshuisberaad is mislukt.”
DIT gebrek aan denkvermogen (hersencellen?) maakt dat onze “bestuurders” het “legaal kaalplukken” al die jaren ongestoord hebben kunnen doen!
De gedoogpositie van de PVV in het kabinet is vaak overschat. Het was een minderheidskabinet! Wilders heeft misschien niet alles maar er wel degelijk wat uitgehaald (dan alleen het Polen-meldpunt) Lees de onderstaande link maar.

Ik las bovendien deze 2 interssante commentaren:
[i]”Het is nu al duidelijk, 1 dag na de val van dit kabinet dat Geert Wilders alle steun van zijn kiezers blijft behouden die hij had.
Wanneer de werkelijke details van de bezuinigings maatregelen voor een ieder duidelijk zullen worden, duurt het niet lang meer of de PVV van Geert Wilders zal de aanhang zien groeien. Dit is geen “wishful thinking”, Geert Wilders heeft de zwaksten in onze
samenleving(voorlopig) behoed voor een sterke inkomens terugval en armoede. Bedankt Geert, heel moedig!”

“Wilders is de grootste strateeg uit de Kamer en verre omstreken, dat blijkt weer eens. Europa kost ons bakken met geld, en daar mogen we als beloning onze identiteit en vrijheden voor inleveren. PVV en SP hebben dat als enige goed begrepen, en voorzien terecht dat er nog veel meer miljarden in die bodemloze putten verdwijnen. Daarnaast durfde Wilders zijn nek uit te steken voor de zwakkeren.”
[/i]
http://www.pvv.nl/index.php/component/content/article/36-geert-wilders/2945-inbreng-geert-wilders-verantwoordingsdebat.html
Nieuwe verkiezingen?
Hierbij moeten we alleen goed onthouden wie aan de leiband van Brussel wil lopen en onze ouderen naar de voetselbanken wil dirigeren.

6 thoughts on “De Val Van Het Kabinet

  1. En na het ondertekenen van het Kunduz-akkoord is het voor de VVD op straffe van het verlies van èlke geloofwaardigheid onmogelijk geworden weer ver naar rechts terug te schuiven. Niet met Rutte als lijsttrekker in ieder geval.

    Daartegenover had de PVV dus een verláging van de btw voorgesteld, iets wat door veel VVD’ers als veel positiever wordt gezien. Dat er per saldo een paar tienden van procenten minder was bezuinigd zal velen worst zijn. Immers, dat met de PVV ook een begin zou zijn gemaakt van het liquideren van de heiligheid van vastliggende OS-budgetten is voor veel VVD’ers ook van groot belang. Rutte en de VVD staan dus nu te boek als te soft tegenover de EU, te weinig standvastig op het dossier OS, en bovendien heeft Rutte zich door de Kunduz-club de wet laten voorschrijven op een aantal voor de VVD keiharde programmapunten.
    Geert Wilders heeft zijn electorale situatie correct heeft beoordeeld.

  2. Dit loopt uit op oorlog natuurlijk!
    wilders heeft gewacht tot t fout ging maar net te vroeg denk ik,wel slimme actie net een hitler he

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.