Fuck de klant

Ja hoor het is zo ver. Na de COOP begint nu ook DEEN met alleen Pin Kassa’s in het dorp.
Lees wat er bij de Coop een maand of wat geleden gebeurde
Quote

Bij de Coop is  de Coop de baas !!!

Bij de Coop Assendelft zijn er twee kassa’s open en bij beiden staat een forse rij en ik sta ergens in het midden van een van die twee rijen. De manager besluit om een derde kassa te bemensen om de files op te lossen. Kassa bij. Ik verhuis van mijn rij naar de lege kassa en gooi alles op de band. Nadat de caissière alles heeft getotaliseerd moet ik € 26.50 afrekenen. Ik pak een briefje van vijftig uit mijn portemonnee en bied het vriendelijk aan, ter vereffening van mijn schuld. “U kunt hier alleen pinnen meneer” zegt de caissière. “Dat wil ik niet ! Ik betaal alleen contant.” zeg ik. “Ja maar het is voor onze veiligheid” zegt de caissière. “Oohh maar het gaat mij om mijn privacy, dat is mijn veiligheid.”

“Het is niet anders meneer” zegt de caissière weer. Tergend langzaam heb ik al mijn boodschappen weer van de band gehaald en terug in de winkelwagen gelegd, terwijl de caissière een soort van creditbon maakte en de klanten achter me, mijn bloed en dat van de caissière, konden drinken vanwege de vertraging die dit veroorzaakte. Vervolgens sloot ik weer achteraan bij de “contant” kassa waar ik eerder al stond .
Diezelfde Coop heeft de mentolkruisjes, Haribo snoepjes, Bonduelle blikgroenten en andere A merken uit het assortiment geflikkerd om daarvoor tweederangs huisproducten in de plaats te zetten. Kennelijk draait in dit land alles om de ondernemer en niet meer om de klant.
Volgens de website van de Coop bent u/ik de baas. Mag ik ff kotse

Unquote

Meneer DEEN je argumenten met betrekking veiligheid gaan misschien voor jou op maar niet voor je klanten. Vanaf nu behoor je dus ook tot het regiment arrogante kutgrootgrutters.
Van harte gefeliciteerd

Als we niets meer contant kunnen afrekenen hebben we onze laatste vrijheid ingeleverd

 • Klopt (97%, 36 Stemmen)
 • Welnee, Kutgrootgrutters, Banken, Overheden doen niets met jouw betalingsgegevens (3%, 1 Stemmen)

Total Voters: 37

Loading ... Loading ...

Please follow and like us:

19 thoughts on “DEEN Supermarkten passen nu ook in het rijtje arrogante kutgrootgrutters

 1. Wat een gezeur van die Chagrijn. Die mensen hebben gelijk. Het is voor hun veiligheid. Dat begrijpt iedere boerenlul nog wel. Wat kan jou nou gebeuren Chagrijn? Hooguit vergeet je je pasje omdat je het er nu in moet zetten ipv door halen waardoor dit plastic betaalmiddel nooit uit je handen kwam en je daar door het niet vergeten kon. Ook kan je pasje hoog uit geskimd worden door een paar Roemenen die daar in gespecialiseerd zijn en daar voor speciaal naar Nederland komen. Maar dan is er nog niets aan de hand want de bank vergoed het geskimde geld gewoon. Dus ik begrijp niet waar om je zo zeikt beste Chagrijn. Schrijf eens een echt stukje over iets waar het echt om gaat.

 2. misschien is er een misverstand bij mij hier in Deen zijn er verschillende soorten kassa’s 2 kassa’a waar je alleen kan pinnen, en de rest van de kassa’s kan je gewoon pinnen of contant betalen.

  wel let ik erg op waar ik ga staan .

 3. misschien moet je gewoon gaan opletten bij welke kassa je gaat staan , Deen geeft duidelijk aan dat je bij deze kassa alleen maar kan pinnen.
  want Deen heeft n.l.2 soorten kassa’s staan. en jammer genoeg heb je niet altijd mee denkende kassa jufs. das jammer.

  pfft alles onde de pet van veiligheid ,tegenwoordig wordt al niet meer zoveel cahs in de winkel gehouden ooit van afromen gehoord?

  Deen is erg klant-vriendelijk.

 4. Cash is voor terroristen, dat is wat men vertelt.
  De veiligheid is een smoes.
  Is er namelijk echt geen oplossing a.d. 2012?
  Hoe suf en goedkoop kun je zijn als winkelier.

 5. @TS

  Supermarktketens kunnen zeggen, dat ze zelf de baas zijn, maar de klant heeft het altijd voor het zeggen.

  Want als iedereen ontevreden zou zijn over deze kassa’s en naar een andere winkel zou gaan, stopte Deen er echt wel mee.

  Maar ja, misschien ben jij niet zoals de meesten…….

 6. En ik houd je echt niet tegen, om een je boodschappen bij een ouderwetse, kleine buurtsuper te halen.

  Maar daar betaal je wel de hogere prijs…..

 7. Er is niets mis met kassa’s enkel voor pinbetalingen staat duidelijk aangegeven.

  Dat jezelf te dom bent om dit te zien als dit zo’n halszaak voor je is kun je de winkel niet verwijten.

 8. Stel ik was caissiere.
  Ik zou dit voorval thuis als volgt bespreken;
  Komt er een of andere idioot bij mijn kassa, waar notabene een bordje hangt met de tekst “Alleen Pinnen”. Bij het afrekenen blijkt dat hij niet wil pinnen. Wát een halve gare, had hij maar bij een andere kassa moeten gaan staan!

 9. Domme actie om als een mak schaap achter aan een andere rij te gaan staan.
  Gewoon je boodschappen laten liggen en naar een andere winkel. Als iedereen dat doet gaat het weigeren van een wettig betaalmiddel vanzelf over.

 10. @TS
  Een supermarkt vlakbij waar ik woon is alweer teruggegaan op normale kassa’s. De ergernis was blijkbaar te groot.

  @2 @6 Ik denk niet dat het artikel is geschreven omdat iemand geen bordjes kan lezen, maar vanwege het (mogelijk) verdwijnen van contant geld

 11. @7 Dan is het nog veel hopelozer omdat die angst te dom voor woorden is.

  Contant geld is namelijk een voordeel voor de machthebbers die in staat zouden zijn om het af te schaffen.

 12. ik mijd het systeem geen gas maar hout/kolen,elektra deze maand zonnepanelen
  haal geld pin niet meer!
  koop bij molenaar ,koop bij boer,koop op markt !

  ik ben klaar met het systeem,ik doe niet meer mee !

 13. zucht…ik snap best dat het veiliger is, maar ik wil mijn mogelijkheid om contant te betalen….ze zijn hier ook tegenwoordig op zondag open…heb ik inmiddels weinig last meer van…kdoe net alsof die winkels op zondag dicht zijn….als ik op zondag geen melk meer heb….kut, geen melk…pech gehad, dan maar water…jammer genoeg als ik savonds naar de kerk wil is het niet meer lekker rustig bij het winkelcentrum waar ik dan langs moet…beetje jammer..maar goed..binnen niet al te lange tijd is alles 24/7 open en bestaan er geen winkeltjes meer met een eigenaar die al zijn klanten persoonlijk kent…

 14. achetelyke mensen jullie laten je gewoon dwingen om te pinnen ik betaal cash geld ik laat me niet in hokjes zetten ooh ja mensen horen in een hokje/ja hooor nedrelanders knikken weer ja/stom volk

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.