Sheikh Ali al-Hekmi, lid van de Raad Van Vooraanstaande Saudische Schriftgeleerden, is fel gekant tegen het project Mars One.
Dat is het initiatief van de Nederlandse ondernemer Bas Lansdorp, om mensen in de toekomst naar Mars te laten reizen.
Volgens deze Schriftgeleerde is zo’n reis een dodelijk experiment en het is daarom ongepast voor islamieten die, volgens de leer, hun eigen leven niet mogen verwoesten. Dat mag niet, omdat het een “Gave Gods” is.
De Sheikh heeft daarom een Fatwa uitgesproken tegen het reizen in de ruimte.
Dat deze Sheikh zich daarbij alleen maar zorgen maakt om de overlevingskansen van islamitische deelnemers is n.m.m. kortzichtig, want de andere deelnemers zijn ook mensen, die ook hun leven hebben gekregen!
Daarnaast zien we hier op aarde vrijwel dagelijks, dat voornamelijk straatarme, islamitische mensen ergens een bommenvest aantrekken, om zichzelf en vele anderen, uit naam van Allah, op te blazen: dat mag – èn terecht(!) – niet met een “Gave Gods”.
Deze slachtoffers, want dat zijn het natuurlijk, worden echter vooraf wel zodanig geïndoctrineerd, dat zij er van overtuigd zijn dat zij, als martelaar, na deze (zelf)moord naar de Hemel gaan en daar 72 “hoeri’s” krijgen: dat zijn “Goddelijke Nymphen”.
Wat de vrouwelijke (zelf)moordenaars daar staat te wachten, dat maakt de leer niet duidelijk, maar op hen staan vast geen “hoeri’s” te wachten.
Het zou deze Sheikh van moed getuigen, als hij een Fatwa uitsprak tegen deze misleidende indoctrinatie van deze, vaak straatarme, moslims en tegen de dagelijkse moordpartijen onder de mensen in (moslim)landen op deze aarde, die daar het rechtstreekse gevolg van zijn: ook al ligt dat politiek gevoelig.
Mars One valt n.m.m. volledig in het niet bij de dagelijkse, godsdienstige moordpartijen: zelfs tussen islamitische(!) geloofsgenoten.
Ontdekkingsreizigers zijn er altijd al geweest en daar heeft de islamitische cultuur ook zelf veel aan te danken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de Zijde Route: een een handelsroute van het Midden- naar het Verre Oosten van voornamelijk islamitische kooplieden. De ontdekkingsreizigers van destijds kwamen natuurlijk ook lang niet allemaal veilig thuis.

Deze Sheikh heeft, alleen daarom al, nog veel te doen!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.