Deze website kan in deze vuilnisbakMijn waarneming – vooral op internet – is dat er veel ongenuanceerde (en vaak ook totaal oninteressante) meningen anoniem worden verspreid. Dat zijn dus meninkjes van mensen die daar niet op willen worden aangesproken. Ik denk dat die meninkjes ook vaak afkomstig zijn van domme mensen, omdat ik de onderbouwing ervan meestal mis. De onderbouwing is meestal het bekende geroep en geschreeuw over andere mensen die aanzienlijk slechter zijn dan zij. Erg irritant. Bovendien: van dat soort laffe kretologie is er simpelweg te veel. En volgens economische regels is dat, waar (te) veel van is gewoon veel minder waard. Het tegenovergestelde van zo’n meninkje zou u hier eens moeten lezen, zo maar ‘ns een voorbeeldje: Klik hier Dan begrijpt u beter wat ik bedoel.
Domme en laffe mensen tellen minder mee in de samenleving, hun meninkjes ook. En zo hoort het. Dus mijn advies zou zijn: doe een beetje opleiding, lees ‘ns een boek, en formuleer een mening die er toe doet.
En ga dan ‘ns een beetje meepraten, ipv ongenuanceerd, niet gehinderd door kennis en heel irritant internet te bevuilen. Zo denk ik ook dat deze website, die waarschijnlijk NOG meer van dat soort ongenuanceerde gepruts gaat verspreiden, verder niets toevoegt. En dat is jammer.

5 thoughts on “Deze website bevat ongenuanceerd gepruts

 1. Moet je alle meningen kunen onderbouwen alszijnde de waarheid.
  Juist de niet ondebouwde meningen zijn meningen die vanuit een ergenis en woede zijn geschreven en wel hout snijden.
  Wat is een mening die dood wordt geaakt door veels te veel onderbouwing, weleke de mening juist weer zwak maakt.
  Een gedachtegoed vanuit emotie geschreven is juist mooi en zeldzaam.
  Er worden al genoeg meningen nodeloos kapot geschreven in de wereld.
  Als je alle meningen van bijvoorbeeld Ghandi met al zijn meningen met basis 0…vanuit filosofie geschreven en vaak emotie……
  Dus als ik uit emotie het koningshuis verketter of de room katholiekekerk honden noem dan is dat slects mijn ongenuanceerde mening geschreven uit een bron van gelul en eeuwige weesheid der dwazen en zit daar feitelijk een reden in om aan te nemen of dit in zn geheel de waarheid is …dat laat ik over aan mezelf, doch er zullen mensen zijn die denken wat hij schrijft is bezielende de waareid echte niet feitelijk juist en niet traceerbaar zijnde de waarheid of etische niet juist.
  Waarom zou ik juist niet vanuit een emotie schrijven, de evolutie der mensheid is juist dat alles is begonnen met emotie…
  Bestaat god.

 2. Ach Ellen dat moet je zelf weten.
  Maar hier kun je ten alle tijden je mening kwijt.
  Kun je in alle vrijheid kankeren op links en rechts op de Islam of het Katoliesisme, op de regering en het parlement, op Marokaansetuig of Nederlandse aso’s, of alle schrijvers op dit forum, het maakt niet uit wat.
  En als je dat dan hebt gedaan dan heb je lekker stoom afgeblazen zoals Rick dat zo kort en krachtig heeft verwoord.
  Saluut

 3. Ellen heeft helemaal gelijk. Er zijn heel veel meningen die niet goed onderbouwd zijn. Een groot gedeelte van de bevolking heeft geen totaalbeeld van onze samenleving. Dus denkt alleen aan het eigenbelang. Daarom is deze website gezeur en is alleen maar negatief. Dit is mijn derde bezoekje hier. Ik denk ook mijn laatste. Hij kan de kliko in

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.