Waar ik mij verschrikkelijk kwaad over maak is dat de arrogante banken nog steeds mega bonussen uitkeren aan hun zg “Top bestuurders” terwijl zij gered zijn met het zuur verdiende geld van hardwerkende Nederlanders, die door die zelfde banken zwaar in de ellende zitten omdat zij een asociaal product hebben gekocht zoals een Hypotheek met een aandelen pakket met een overlijdens verzekering.

En of het nu de ING Bank, de ABN AMRO, ASR, RABO Bank, DSB Bank, REGIO Bank, SNS Bank. DELTA LLOYD, AEGON of welke financiële instelling dan ook het zijn, wat mij betreft zijn het allemaal criminele financiële organisatie’s die door de overheid aan gepakt moeten worden.

Zij, en alleen zij hebben ons land en eigenlijk de hele wereld naar de bliksem geholpen.

Het begon in Amerika en daarna breidde de teloorgang van het hele financiële systeem zich als een olievlek uit.

Nu zit bijna ieder land in grote financiële problemen en daar mee iedere burger van deze landen die veel meer belasting moesten gaan betalen om deze criminele instellingen te redden.

Ik ben absoluut geen voorstander van overheidsbemoeienis maar wat mij betreft moet het hele financiële systeem in Nederland genationaliseerd worden.

Alleen hier door kunnen wij het systeem in de hand houden.

Dus weg met al die asociale zakkenvullers en hun banken, met Zalm en de ABN AMRO bank voor op.

Want als er man in Nederland is die ons heel veel geld gekost heeft dan is het deze witte boorden crimineel.

Het begon toen hij van de P.v.d.A. overstapte naar de VVD toen hij tot de ontdekking kwam dat hij zijn zakken als liberaal beter kon vullen.

Als VVD minister duwde hij ons de EURO door onze strot en zorgde er gelijk voor dat iedere Nederlander 20% van zijn spaargeld kwijt was.

Tevens bereikte hij hier mee dat de prijzen in Nederland de pan uit rezen, al zal hij bij hoog en bij laag beweren dat dit niet het geval is.

Toen hij deze prachtige prestatie had verricht ging deze Pias eerst naar de bank van meester oplichter Dick Scheringa van de failliet gegaan DSB Bank die hij later precies op tijd omruilde voor de ABN AMRO Bank wat natuurlijk veel lucratiever was dan de DSB Bank en omdat hij de bui daar natuurlijk al zag hangen.

Bij de ABN AMRO Bank verdient deze fijne meneer 750.000,- euro buiten een riante onkosten vergoeding, een mooie leaseauto, mooie dure gratis reisjes en hoge bonussen.

Het is ongelofelijk dat zo’n man dit allemaal kan doen zonder daar voor gestraft te worden.

Jammer is dat de tweede kamer niet van enquêtes houdt want er moet natuurlijk een enquête komen naar de handel en wandel van deze man over alles wat hij heeft uitgevoerd van af het moment dat hij minister van financiën werd onder Balkenende.

We moeten van die criminelen in Brussel af

 • Nou en of (78%, 18 Stemmen)
 • Nee ben je gek. Zonder Brussel hadden we al lang weer oorlog gehad. (9%, 2 Stemmen)
 • Nee ben je gek. We zijn dankzij Brussel een stuk rijker geworden. (0%, 0 Stemmen)
 • Nee ben je gek. We zijn dankzij Brussel een stuk democratischer geworden (0%, 0 Stemmen)
 • Nee ben je gek. (13%, 3 Stemmen)

Total Voters: 23

Loading ... Loading ...

8 thoughts on “Gloeiende gloeiende godverdomme ze blijven zichzelf belonen voor het naaien van jou en mij…, en het hele land.

 1. Artikelen die met een vloek beginnen kan ik in het geheel niet serieus nemen…. bij voorbaat niet.
  Ik denk dan steeds, dat de schrijver van zo’n artikel een cabaretier met een topzwaar ego is en vertrouw geen woord van wat hij schrijft.
  Wie graag door volwassenen gelezen wil worden, zou eerst eens de puberale flinkdoenerij, die normale mensen boven de 15 ontgroeid zijn, moeten leren nalaten.
  Ik ga dus weleens lezen als ik géén associaties meer krijg met Paul de Leeuw en Youp van ‘t Hek.

 2. Is niet correct.
  Een bede is nooit gebiedend, dan zou je God gebieden iets te doen? Dat kan niet.
  Het is aanvoegende wijs, geen bevel of gebod, maar een formeel verzoek.
  God hebbe zijn ziel….. Moge God genadig zijn…. God verdoeme de pijn….. God verdoeme het gegraai……
  Dat godverdomme god verdoem mij zou betekenen is een sprookje die veel kinderen is wijsgemaakt in hun jeugd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.