Jeugdzorg

IS NU PAS 3 JAAR IK BEN NU ZAT MOE VAN ZIJN LEUGEN DE ALLE GEDOE VAN DE FUCKING JEUGDZORG EN DE BLINDE STOMME RECHTERS!!!
JEUGDZORG AT EN DRINKS VAN MIJN ETEN STEEDS LEUGENAAR ZIJN CRIMINALEN LEUGENAAR MACHTMISBRUIKT VAN DE SITUATIE VAN ALLES IK HEB GENOEG VAN ZIJN CRIMINALEN LEUGENS IK WIL VRAGEN WAT MOET ZIJN DEZE ZULKE MENSEN DOEN???, GRAAG VAN U HOREN WAT IS UW MENING EN MOET ZIJN ZULKE MENSEN IN DEZE AARDE???, ZE ZIJN NIET GESCHIKT EN VERDIEN NIET OM AARDE TE ZIJN??? JEUGDZORG BEZIG MET EEN FAMILIE EN KINDEREN KAPOTMAKEN, WAT DOET U ALS IEMAND CRIMINAL EN LASTPACK EN DUIVEL EN LEUGENAAR IN ONZE LEVEN??? ALLES WAT IK DOE EN GEEFT NIET VERTELT ALLEEN MAAR JEUGDZORG VERTELT ANDERS SLECHTE DINGEN, RECHTERS VAN ALLES WAT FUCKING JEUGDZORD ZEGGEN EN VERTELT???? IK VRAAG VAN JULLIE VERTELT WAT MOET ZIJN DEZE ZULKE MENSEN??? IK KAN NIET MEER TEGEN IK BEN NU ZAT!! IK BEN NU ZAT!!

Jeugdzorg deugt niet.

 • Ja, ze doen meer kwaad dan goed (70%, 7 Stemmen)
 • Ik weet het niet (0%, 0 Stemmen)
 • Ze doen goed werk (30%, 3 Stemmen)

Total Voters: 10

Loading ... Loading ...
Please follow and like us:

12 thoughts on “IK BEN BOOS DE FUCKING JEUGDZORG EN BLINDE RECHTERS!!!

 1. boosheid maakt alles erger. hoe je het ook wend of keert.

  wees kalm. over zie je veel meer.

  Net als je aan een meertje staat. Als het water rustig is, zie je de bomen weerspiegelen. Tief je er een hand vol stenen in, zoals jij doet hier, dan overzie je niks.

  Nu je weet dat je niet op aan kan van anderen… Inclusief jeugdzorg..

  Is je oplossing dus elders. Simpel. En, ik denk bij jezelf.

  Zeker niet zo. Je moet toch een oplossing?

  Dan heb je geen eens tijd voor dit gezever.

  Ga een oplossing zoeken. Met positief zijn.

  Je hebt al geleerd dat je niet van instanties op aan kan. Al een hele les.

  PS: Ik heb je bericht niet eens gelezen. Want wat een geschreeuw joh.

  1 – hou op met slachtoffer voelen
  2 – stop met vinger wijzen
  3 nu heb je tijd over om een gerichte oplossing te vinden.

  Positief. Met liefde.[

  Veel sterkte.

 2. Als je zo schreeuwt en raaskalt is het niet gek dat de rechter de jeugdzorg eerder gelooft.

  -Dus doe er alles aan om ook in de situaties die over je kinderen gaan met jeugdzorg en rechters.
  -Zorg dat je met feiten en degelijke argumenten de rechter overtuigd.

 3. jeugdzorg???

  Een corrupte boevenbende van graaiers en zakkenvullers, die vaak met een zormelding inzake kindermishandeling hun billen afvegen!
  GOOGLE OP:

  DEZAAK SAVANNAH, ROWENA RIKKERS, MEISJE VAN NULDE, of: JEUGDZORG ROTZORG.

  TALLOZE KINDEREN ZIEN HUN VADER NOOIT MEER DOOR GESTOORDE TREITEREXEN AL DAN NIET MET BORDERLINE, LEES GASTENBOEK DWAZE VADERS.NL MAAR EENS.

 4. 9 jaar geleden ben ik belazerd door jeugdzorg, ze kozen partij voor mijn labiele ex omdat haar moeder vroeger bij jeugdzorg werkte.
  Nu opnieuw naar de rechtbank gegaan omdat beide kinderen aangeven dat ze mishandeld waren en nu 1 kind uit huis geplaatst en de andere onder OTS gesteld, maar denk maar niet dat ik als stabiele vader er kan zijn voor mijn kinderen. Ik blijf buiten spel als vader! ongelofelijk! Ook beide kinderen zijn enorm kwaad omdat hun problemen niet worden erkend, wat een zooitje daar bij jeugdzorg!! Soms wordt bij een klein vermoeden kinderen al uit huis geplaatst!!!

 5. Nog 1 ding mijns inzien werkt rustig zijn niet bij jeugdzorg, ik blijf er bovenop zitten en ga anders over tot acties, ik laat mijn kinderen niet kappot maken door dat tuig!!!!!!!!

 6. Vanaf mijn 12 mee bekend, uithuis geplaatst, gesloten gezeten en op mn 18e doei. Zonder adres. Uitkering of dagbestedingsproject. 23 en nog heel lang dakloos geweest. Bijna 24 en langzamerhand bijna schuldvrij. Het is tuig maar ondertussen leiden ze je af door mij als tuig te bestempelen.

 7. in de zaak het Hofnarretje, waren vooraf zorgmelidingen gedaan aan de jeugdzorg, maa die dede niets! ook de tragisch omgekomen kinderen uit Zeist, Jurre en Julian, ook DAT was bekend bij de jeugdzorg, pa mocht die kinderen niet zien door dwarse ex, met gruwelijke gevolgen, en een wanhoopsdaad van de vader die nooit goed te praten is.
  Die zaak was bekend bij jeugdzorg Utrecht, en WAAROM blijven de namen van die medewerkers van AMK U trecht buiten de pers?????? omdat het smerig corrupt tuig is die kids bij gestoorde borderklinemoeders laten wonen, zonder in te grijpen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *