CJIB

Steel geen tasjes. Verkracht geen kleine meisjes. Slik alle rotzooi die ons op de buis en radio wordt gepresenteerd en ben ook nog een beetje lief voor mijn vrouw en kinderen. En om dat hele gezinnetje in stand te houden werk ik voor mijn centjes.
Nu wil het, dat ik als accountmanager, zo nu en dan voor de baas de weg op moet om een klantje te bezoeken.
Dat kan helaas overal zijn in Nederland. Ik zeg helaas omdat ik zodra ik op vreemd terrein rijd, ik bijna van tevoren al weet dat dit ritje voor mijn baas,  mij geld gaat kosten.
In de verwarring bij het zoeken op onbekend terrein mis ik borden. Dus ik ben dan altijd de sigaar. 14 dagen geleden een boete van € 75, in Rotjeknor en vandaag weer voor 8 km te hard, tijdens het zoeken, € 65,- boete, in Amsterdam.
Ik vind deze boetes zo oneerlijk en ongenuanceerd hoog dat ik daar bijna van moet kotsen. Maar OK, Haagse heren als jullie ongenuanceerd zijn dan kan ik dat ook.

 

DUS:…………..
Vuile Haagse kankerhoeren waarom sodemieteren Jullie niet op naar dat kutBrussel om Jullie natte Europese droom achterna te lopen en geef Den Haag en Nederland weer terug aan de Nederlanders.

Please follow and like us:

10 thoughts on “Ik ben een gewone Nederlander. Betaal netjes mijn belastingen.

 1. Als accountmanager die voor de baas rijdt heb je vast een navigatiesysteem. die geven prima aan waar je heen moet ÉN geven aan hoe hard je mag. Bespaar me dus je gegooi met een vreselijke ziekte. DÁT is pas asociaal!

 2. jij moet even niet zo janken en een baan gaan zoeken echt zielig hoe jij je zelf op internet neer zet en het is eigelijk misselijk dat jij zo over ons land durft te spreken

 3. Iedereen heeft recht van spreken. Of je nu werkt of niet en wat je beroep ook moge zijn. Nederland is een klote-land vol met tuig van allerlei afkomst dat zich heeft weten te nestelen in onze samenleving. In politiek en bestuurlijk opzicht is er voldoende misgegaan om de uitlatingen van schrijver te doen rechtvaardigen. Het gaat er deze regering alleen maar om, om veel geld binnen te kunnen harken.

  Reacties zoals die hierboven zijn gegeven slaan helemaal nergens op. Fout is fout en voor een overtreding krijg je een boete, maar die boetes zijn zo exorbitant hoog dat ze niet in verhouding staan tot de overtreding. Of je nu accountmanager bent of stratenmaker maakt in deze niet uit.

  Deze website heet niet voor niets “ik ben een beetje boos “. Hier mag je je gal spuwen. Schrijver is terecht boos. Ook namens mij;

  Vuile Haagse kankerhoeren waarom sodemieteren jullie niet op naar dat kut Brussel om jullie natte Europese droom achterna te lopen en geef Den Haag en Nederland weer terug aan de Nederlanders.

  En ben je het daar niet mee eens dan moet je maar in de Donald Duck gaan zitten lezen. Oh ja, voor ik het vergeet; ik heb ook 42 jaar hard gewerkt en de nodige verplichte premies afgedragen. Nu het erop aankomt zijn de potten leeg. De daders liggen op het spreekwoordelijk kerkhof, het politieke en bestuurlijke dus!
  Het gaat alleen nog maar over geld. Naar Den Haag, naar Brussel, naar de gemeenten en provincise en nog véél meer van die filantropische instellingen. M.A.W. Dit land gaat naar de haaien include diegenen die doen voorkomen alsof ze zelf nooit fouten maken. Nogmaals, het gaat alleen om de poen. Ook voor jullie staat er aan het eind van de regenboog geen pot met geld te wachten.

 4. wortel heeft gelijk kut boetens zijn veel te hoog en is gewoon een melk koe verkeerswet werk al 25 jaar ook mijn pensioen is nul wel 25 jaar al premie betaald en opgelicht door de staat ga er volgend jaar niet meer aan mee betaalen 70 euro blijft vortaan iedere maand op mijn rekening ga niet betalen voor die luie flikkers op de beurs in dit kut land en hun een goude handdruk en wij niks meer ze gaan maar dood vallen met die kletskoek 40 uur en de rest doe ik zwart dikke pik er mee

 5. Je mag vloeken en tieren wat je wil. Heeft niks Met het toewensen van ziektes te maken. En laat mij dan maar een “achterlijke gladiool” zijn. Ik geef je nog gelijk ook. Ik had beter in de jaren zestig het verkeerde pad op kunnen gaan dan was ik er waarschijnlijker beter vanaf gekomen dan nu. Nederland is een klotenland. Gaan jullie nou maar op de knietjes zitten met het gezicht in de richting van Den Haag en bid voor nóg meer onheil. Dat ze daar allemaal de spreekwoordelijke tering typus moge krijgen. Kut Marokkanen incluis.

 6. Ik ben zelf veel onderweg en zie veel zakelijke rijders op de weg “de beest uithangen” en daarmee andere weggebruikers, die de spelregels juist wel respecteren, in de problemen brengen.
  Als je op vreemd terrein rijdt, dan doe je het juist wat rustiger aan, zou ik denken. En anders……, dan gebruik je toch gewoon je Tom/Tom? Die waarschuwt je, als je te snel gaat en/of als je een camera nadert en praat je gewoon naar je bestemming toe.
  Kortom, een ritje “in den vreemde” moet je gewoon beter voorbereiden

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.