Ik ben niet een beetje boos maar verschrikkelijk boos Wat die kut Marokkanen nu weer hebben geflikt. Ze overvallen een Spar winkel waarbij een van de overvallers valt en daar door overlijdt. Ruimt lekker op. De eigenaar is daar helemaal kapot van en krijgt daardoor een hartaanval. En wat doen die criminelen? Ze proberen de winkel in de fik te steken met een molotovcocktail. Hier ben ik zo verschrikkelijk boos over dat ik de regering met voorop staatsecretaris Teeven oproep om deze hufters direct het land uit te zetten en hun Nederlands  paspoort af te nemen en nooit meer toe te laten in Nederland.

3 thoughts on “Kut Marokkanen

  1. Ah teeven met zijn lijst met kinder misbruikende politici en bestuurders en lose beloften waar mee die nooit af kwam maar verzilverde.Landverrader en plunderaar.

  2. Een afschuwelijk verhaal, maar ik begrijp niet wat het voor meerwaarde heeft het ras van de overvallers te vermelden. Betekend dat dat het minder erg was geweest als dit nederlanders, fransen of duitsers waren geweest? Het is toch onzin om te zeggen dat het gaat om kut ‘marokanen’? Door dit soort taalgebruik ondermijn je je eigen verhaal. Haat vernietigd!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.